IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Näen pitkästä aikaan poikaystävän. :)Perjantai 17.09.2021 06:48

Ihanaa viikonloppu alkaa! Tätä olen odottanut taas koko viikon. Jotain hyvää ja positiivista. Olen tosiaan menossa poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. En ole ollut nyt pitkään aikaan ollut poikaystävän luona. On ollut ikävä sitä. Nyt päästään taas viettämään aikaa toistemme kanssa. Aijon ottaa sähköpotkulaudan mukaan jos ajellaan sillä viikonloppuna. Eilenä mä latasin sen akun täyteen ja ajelin sillä eilenä. Tänään ajelen sillä taas. Kiva kulkupeli. Olen melkein pakannut kaikki kamat viikonloppua varten. Jatkan pakkailua kun saan blogin kirjoitettua. Otan mukaan taas mun kannettavan ja tabletin.
Olo tuntuu vielä väsyneeltä. Ei onneksi ahdista. Mikä on vaan hyvä.
Uskon että viikonloppu menee mukavasti ja rennosti. Tuskin alkaa pahasti ahdistamaan. Otan silti rauhoittavan varmuuden vuoksi mukaan jos iskee tosi paha ahdistus. Hyvä olla mukana. Hyvin sain taas nukuttua viime yönä. Heräsin tänään tuossa kuuden jälkeen. Aamukahvit join äsken. Siitä tulikin mieleen että kahvia pitää ostaa taas kohta lisää. Käyn hakemassa kahvit taas lidlistä koska siellä kahvi on halpaa. Ostaisin kulta katriinaa mutta se kahvi on nykyään kamalan kallista. Ostan sitä sitten vasta kun se on tarjouksessa se kahvi. Eli jos saa vaikka 3 niitä 8 eurolla.
Heti kun tulee se tarjous niin käyn hakemassa. Tänään me käydään poikaystävän kanssa subwayssa. Poikaystävä lupasi tarjota subit. En ole pitkään aikaan käynyt subwayssa. Kiva taas mennä. En ole vielä päättänyt minkä subileivän aijon ottaa. Niin monta vaihtoehtoa.
Kaikki ne leivät ovat hyviä. No mulla on koko päivä aikaa miettä minkä sitten otan. Siinä on mun päivällinen tänään. Mulla on vaatekriisi. Mitä puen päälle?? Sitten kun lähden illalla. No mulla on aikaa miettiä.
En vielä tiedä minkä mun laukuista otan nyt käyttöön.
Sitäkin pitää miettiä. Mä omistan aika monta laukkua tällä hetkellä.
En ole aikoihin ostanut uutta laukkua koska mä omistan monta ja ne kaikki ovat hyvässä kunnossa. En tarvitse nyt uusia.
Mutta nyt jatkuu pakkaaminen ja pitää alkaa tiskaamaan. Alan samalla kuunnella hyvää musiikkia mistä tulee viikonloppu fiilis päälle.
Nyt nautitaan kun alkaa viikonloppu! Ai niin Posse tulee tänään. Se pitää katsoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.