IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on paljon irtokarkkeja.Lauantai 25.09.2021 07:31

Eilenä oli mukava päivä. Kävin kaupassa ja apteekissa. Nyt on taas leponex lääkettä. Kaupasta mä ostin tasan 700 grammaa irtokarkkeja. Maksoi vähän yli 5 euroa ne irtokarkit. Ostin myös sipsiä. Tänään herkuttelu taas jatkuu. Jatkan niiden syömistä. En meinannut saada illalla unta. Nukahdin onneksi lopulta ja tänään mä heräsin puoli seitsemän. Kävin eilenä illalla lenkillä. Oli kiva ilma. Tänään aijon myös lenkkeillä. Aamulenkille ja menen ehkä iltapäivällä toista kertaa lenkille.
Aijon liikkua paljon tänään. Nyt pitää nauttia syksystä ennen kun pimenee ja tulee vesisateet. Sitten ollaan vaan sisätiloissa. Onneksi mä käyn salilla nyt pari kertaa viikossa. Jos ei pääse lenkille niin pääsee salille.
Olo ja fiilis tällä hetkellä on hyvä. Nyt on ollut ihan parasta kun ei ole ahdistanut. Ollut normaali olo. Iloinen ja positiivinen. Olen oma itseni.
Nyt on taas kaikkia lääkkeitä. Leponexit riittävät taas pariksi viikoksi.
Mulla menee leponexia iltaisin sen 200mg. On ollut hyvä määrä vuosien ajan. Alkuun mä söin sitä 150mg. Sitten sen nostettiin 200mg.
Pakko sanoa että hyvä lääke. Auttaa mua aika paljon elämässä. Kun mulla on tämä sairaus. Hetki ja päivä kerrallaan mä elän tätä elämää. Mä en voi tietää että mitä huomenna tapahtuu koska voi tapahtua ihan mitä vaan. Elän hetkessä. Ostin pari pakettia myös teetä kun ostin ne irtokarkit. Nyt tee ei ihan heti pääse loppumaan. Tänään mä jatkan selviytyjät suomen katsomista. Olen pari jaksoa jäljessä. Posse pitää myös katsoa tänään. Nyt olen salkkareissa taas mukana kun katsoin eilenä viikon loput salkkarit jaksot. Siinä taas tapahtuu vaikka mitä.
Jännäksi menee. Odotan innolla ensi viikon jaksoja. En ole pitkään aikaan katsonut jersey shorea. Ne kaikki jaksot on tuolla ruudussa.
Sitä voisi taas katsoa eteenpäin. Mulla ei katsominen lopu kesken koska mulla on vielä monta kautta Teen mom ohjelmaa. Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Mutta Tästä tulee hyvä päivä. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Mistä tulee hyvä fiilis päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.