IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Ollut ihanan rento viikonloppu. :)Sunnuntai 26.09.2021 07:08

Viikonloppu kohta vietetty. On ollut mukava viikonloppu. Saanut taas hyvin levättyä. Jaksaa sitten aloittaa huomenna uuden viikon. Hyvällä fiiliksellä. Eilenä sain katsottua perjantain posse jakson. Oli todella mielenkiintoinen ja hauska. Innolla odotan seuraavaa posse jaksoa.
Mulla on vielä katsomatta yksi selviytyjät jakso. Katson sen tänään niin olen siinäkin sitten mukana. Ai niin ja tänään tulee taas selviytyjät.
Onneksi ne kaikki jaksot pystyy katsomaan ruudusta koska vaan.
Mulla on katsomatta pari bb jaksoa. Mä en edes vielä tiedä että ketkä ovat tällä viikolla häätöäänestyksessä. No tänään mä saan tietää kun katson ne jaksot. Olo on edelleen hyvä. Ei ole onneksi yhtään väsyttänyt tai ahdistanut. Uskon että ensi viikosta tulee hyvä viikko. Nyt vaan iloinen mieli ja positiivinen asenne päälle. Nyt kun olen ollut itekseni koko viikonlopun niin ensi viikolla on kiva taas nähdä kaikki kaverit. Sekä muita ihmisiä. Pitää muuten laittaa parhaalle kaverille viestiä että nähdäänkö ensi viikolla. Ei olla taas nähty vähään aikaan. Ensi viikon viikonloppuna olen menossa poikaystävän luokse. Innolla odotan taas että näemme. On taas jotain mitä odottaa. Huomenna mulla on verikokeet. Puoli yhdeltä.
Pitää mennä taas piikille että saa haettua leponexit. Nyt mun ei tarvitse ihan heti hakea leponexia koska hain sitä tällä viikolla. Riittävät pariksi viikoksi ne lääkkeet. Masennuslääkettä on vielä pariksi kuukaudeksi.
Haen sitten masennuslääkettä seuraavan kerran tämän vuoden lopulla.
Eli varmaan siinä joulukuussa. Tänään aijon taas ulkoilla paljon eli aamulenkille ja sitten vielä iltapäivällä menen tekemään toisen lenkin.
Eilenä tein tuon saman. Huomenna sitten taas salille. Innolla menen sinne taas. Tulee hyvät treenit ja hyvä olo. Innolla haluan nähdä mitä kaikkea tapahtuu ensi viikon salkkareissa. Sekä big brotherissa.
Kivaa kun tulee katsottavaa joka päivä. Tästä on tulossa ihanan rento päivä taas. Ei ole kiire. Aamukahvi taas herätti. Mä juon kahvin aina mustana. Tykkään mustasta kahvista. Sitä menee aamulla iso kuppi.
Mulle riittää päivän aikana hyvin se yksi kuppi kahvia.
Juon enemmän vihreää teetä päivän aikana. Terveellistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.