IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä liikuntapuistossa.Maanantai 27.09.2021 07:19

Nyt on hyvä fiilis päällä aloittaa uusi viikko. Viikonloppu meni mukavasti ja rennosti. Sain taas kerättyä voimia. Uskon että tästä on tulossa mukava ja hyvä viikko. Eilenä mä näin poikaystävää. Käytiin liikuntapuistossa treenaamassa. Oltiin jotain yli tunti siellä. Meillä oli todella mukavaa ja hauskaa. Sekin oli ihan parasta kun aurinko paistoi sillä hetkellä ja oli lämmin sää. Nyt on tämä koko viikko vissiin vaan että aurinko paistaa. Ihanaa. Aijon nyt nauttia syksystä. Tänään mulla on taas jonkin verran ohjelmaa. Aamulenkille olen taas menossa, mulla on verikokeet puoli yhdeltä, illalla taas salille treenaamaan...pyykkiä pitäisi myös pestä.
Ei ole tulossa tylsää maanantai päivää. Kohta jaan taas viikonlääkkeet dosettiin. Mun pitää viikon päästä maanantaina hakea taas karpalokapselit. Onneksi rahaa tulee taas viikon päästä niin pystyy ostamaan ne. Näköjään Laura L. Lähti bb talosta. No onneksi Sami jäi taloon vielä. En kauheasti edes tykännyt Laurasta. Niin ihan hyvä että lähti. Saa nähdä millainen viikko tehtävä niillä taas sitten alkaa. Toivottavasti joku mielenkiintoinen. En ole vielä katsonut eilistä selviytyjät suomi jaksoa. Katson sen tänään jos mä kerkiän. Kohta vaihtuu kuukausi. Pakko sanoa että tämä syyskuu on mennyt todella nopeasti. On ollut rankka kuukausi pakko sanoa. Mutta mä selvisin siitä väsymyksestä mikä mulla oli. Onneksi mä olen taas pirteä ja iloinen. Innolla olen menossa salille taas treenaamaan. Teen kunnon treenit taas niin tulee voittaja fiilis. Sekä hyvä olo. Ihanaa kun taas jaksaa tehdä kaikkea. Mä nautin siitä tekemisestä. Tulee hyvä fiilis.
Mä heräsin tänään vasta jotain puoli seitsemän. En jaksanut heti nousta puoli kuudelta vaikka kello soi silloin. No ei se mitään. Aamukahvit on juotu. Saa kofeiinia niin herää paremmin. Ihana aamu kun ei ole mikään kiire. Nautin tästä aamusta. Kiva kohta lähteä aamulenkille.
Menen pururadalle. Se on mun lempi lenkkeily paikka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.