IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Pelasin eilenä jalkapalloa. :)Keskiviikko 29.09.2021 06:29

Keskiviikko. Nopeasti tää viikko taas jotenkin menee. Ei haittaa koska mä odotan jo innolla viikonloppua. Pääsee taas poikaystävän luokse.
Mä heräsin jo tänään viiden jälkeen. Ei ollut ongelmaa nousta sängystä ylös. Aamukahvit join äsken. Olin eilenä pelaamassa jalkapalloa iltapäivällä. Miehet vastaan naiset. Me naiset voitettiin viidellä maalilla. Mä tein ainakin kolme maalia. Olin hyökkääjä. Mä olen aina hyökkääjä jos pelaan jalkapalloa tai sählyä. Meillä alkaa se sählyryhmä tässä syksyllä jossain vaiheessa. Pelataan sitä aina tiistaina iltapäivällä. Innolla odotan. Mun pari kaveria on myös tulossa siihen ryhmään pelaamaan.
Tänään taas illalla salille. Innolla odotan treenejä. Mun kädet tuli vähän kipeäksi viime sali kerrasta. No ei se mitään. Tänään taas jaksaa tehdä salilla vaikka mitä. Intoa on. Olo on edelleen aika hyvä. Viikko mennyt todella hyvin tähän asti. Hetki ja päivä kerrallaan. Hyvä että ei ole ahdistusta. Onneksi kun ottaa aamulääkkeet niin nekin auttaa siihen ahdistukseen. Ei tule aamulla niin huonoa oloa. Sekin on hyvä että ei ole nyt masentanut. Olen ollut koko viikon tähän asti iloinen ja pirteä. Oma itseni. Sain eilenä uuden verikoe ajan. 25 päivä lokakuuta. Puoli yhdeltä.
Onneksi olen tottunut siihen että käyn kerran kuussa verikokeissa.
Huomenna aijon taas siivota. Saa kämpän kuntoon ennen kun lähden poikaystävän luokse. Pyykkiä pitää myös pestä eli lakanat, vaatteet ja pyyhkeet. Toivon että pesukone on huomenna vapaa, niin saa pyykit hoidettua. Alan jo huomenna heti aamusta siivota kun saan blogin kirjoitettua. Eli huomenna mä voisin nousta ylös taas tuossa viiden jälkeen. Tänään pitää taas katsoa eilinen bb jakso. Haluan nähdä miten niiden viikkotehtävä sujuu. Saa nähdä kuka sitten lähtee talosta tällä viikolla. Se voi olla ihan kuka tahansa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.