IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hammaslääkäri tänään.Maanantai 04.10.2021 06:11

Oli todella mukava viikonloppu. Pääsi kunnolla rentoutumaan poikaystävän luona. Tehtiin vaikka mitä: Valvottiin, käytiin lenkillä, nukuttiin päikkäreitä, juotiin, käytiin saunassa, tehtiin ruokaa, katsottiin leffaa..Kaikkea rentoa kivaa tekemistä. Nyt kun on saanut taas olla ja levättyä niin jaksaa aloittaa uuden viikon. Tänään mulla on hammaslääkäri yhdeltä. Ne paikkaavat yhden mun hampaan. Pääsen onneksi tutulle hammaslääkärille. Mua ei yhtään jännitä se hammaslääkäri koska olen tottunut. Se on vaan hyvä asia että korjaavat mun hampaan. Saa sitten nähdä kuinka iso lasku tulee siitä perässä.
Onneksi mä käyn nykyään harvoin hammaslääkärissä. Ajattelin mennä pyörällä sinne niin pääsee nopeasti ja takaisin. Tänään mulla on myös ohjelmassa aamulenkki, pyykinpesua, olen menossa taas salille illalla treenaamaan. Kaikkea taas heti maanantaina. Onneksi mulla on aika hyvä olo tällä hetkellä. Ei yhtään ahdista tai masenna. Toivon kovasti että tästä on tulossa taas hyvä viikko. Päivä kerrallaan. Kohta mun pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin ja pitää tällä viikolla hakea karpalokapselit.
Kaikkia muita lääkkeitä on. Leponexit ja masennuslääkkeet. Haen seuraavan kerran masennuslääkettä vasta tämän vuoden lopulla. Riittävät vielä pariksi kuukaudeksi. Leponexit taas riittävät pariksi viikoksi.
Laura R lähti eilenä bb talosta. Harmi koska mä tykkäsin siitä. No onneksi Sami jäi taloon. Sami on tällä hetkellä mun suosikki asukas.
Toivon kovasti että se voittaa koko big brotherin. Innolla haluan taas nähdä millainen viikko tehtävä niillä alkaa ja ai niin! Uusia asukkaita on tullut taloon. Haluan kovasti nähdä millaisia ne on. Ovatko hyviä vai ärsyttäviä?? Jännäksi taas menee big brother. Pakko vaan seurata ja katsoa koska olen bb fani. Mä heräsin jo tänään viiden jälkeen. Onneksi aamukahvi taas herätti. Mun pitää hakea lisää kahvia tällä viikolla.
Eli käyn jossain vaiheessa taas lidlissä. Mutta tekemistä riittää taas tälle päivälle. Tästä on tulossa ihan hyvä päivä vaikka menen hammaslääkäriin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.