IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna on taas perjantai.Torstai 07.10.2021 06:06

Torstai. Pakko sanoa että tää viikko on mennyt taas hurjaa vauhtia. Huomenna alkaa taas viikonloppu. En ole tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään. Aijon olla taas itseni kanssa koko viikonlopun. Siinä saa samalla levättyä. Sitten on taas kivaa nähdä muita ihmisiä ensi viikolla.
Olo ja fiilis on edelleen hyvä. Olen nauttinut ihan täysillä tästä hyvästä olosta. Harhoja mulla ei ole ollut pitkään aikaan. Mikä on vaan hyvä juttu.
Pystynyt hyvin elämään tämän sairauden kanssa. Onneksi syön lääkkeitä niistä on mulle iso apu. Oli eilenä hyvät treenit taas salilla. Ensi viikolla olen menossa sitten taas salille. Maanantaina. Tiistaina taas kolmelta sählyryhmä. Tulee aina jotain liikuntaa jokaiselle päivälle. Tänään aijon lenkkeillä. Menen päivällä vasta lenkille, koska mä siivoilen tämän aamun.
Saa nyt nähdä sataako ulkona tänään vettä? Toivottavasti ei. Olen menossa tänään illalla parhaan kaverin luokse kylään. Päästään näkemään ja juttelemaan kunnolla. Ihanaa. On ollut ikävä sitä. Sovittiin että menen viideltä sen luokse. Ensi viikon viikonloppuna olen menossa pitkästä aikaan vanhempien luokse. Kivaa niitäkin nähdä taas. Olin viimeksi kesällä vanhempien luona. Se ei mennyt silloin hyvin koska tulin kipeäksi ja jouduin menemään koronatestiin. Olen nyt joka aamu tällä viikolla herännyt viiden jälkeen. Tykkään näistä aamuista ihan sen takia koska mulla ei ole mihinkään kiire. Saa rauhassa juoda aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Ei ole mitään stressiä aamulla. Eikä aamuisin koskaan ahdista. Tänään mun pitää maksaa laskuja pois, siivota sekä pestä pyykkiä. Vien pyykit hetken päästä. Teen silleen että eka siivoan ja sitten maksan laskut. Tänään pitää taas katsoa eilinen bb jakso. Saa nähdä mitä kaikkea siinä on kerennyt tapahtua.
Innolla haluan nähdä sen jakson. Pitää kohta laittaa sähköpotkulauta lataukseen. Aijon taas ajella sillä tänään vielä kun vaan pystyy.
Ennen kun talvi tulee. Sillä pääsee ihan kaikkialle. Pakko sanoa että on kivempi kun taas pyörä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.