IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Joulu alkaa lähestyä.

Selaa blogimerkintöjä

Sählypelit ei oikeen mennyt putkeen. Oli miehet vastaan naiset niin miehet sitten voitti. Mä ja paras kaveri oltiin jotenkin ihan väsyneitä siellä kentällä eikä saatu oikeen tehtyä maaleja. No katsoo sitten millaiset pelit on sitten ensi viikolla. Paras kaveri ei ole tulossa pelaamaan ensi viikolla koska sillä on muuta menoa. Jos ensi viikolla menisi vähän paremmin taas pelit. Keskiviikko. Nopeasti nää päivät menee. Ylihuomenna on taas perjantai. En ole nyt tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään. Olen taas itseni kanssa viikonlopun. Ensi viikon viikonloppuna olen menossa taas poikaystävän luokse. Innolla odotan että näemme taas. Ikävä on.
Tänään on taas salitreenit illalla. Innolla olen menossa sinne. Nyt on hyvä että on intoa kuntoilla. Tulee hyvät treenit ja saa samalla vähän purettua tätä kireää oloa. Olo on muuten hyvä. Ei onneksi ahdista yhtään. Mietin sitä että koska viimeksi olen syönyt noita rauhoittavia? On siitä ainakin pari kuukautta aikaa ellei enemmän. Se on vaan hyvä juttu etten ole syönyt niitä. Yleensä jos mua alkaa ahdistaa pahasti niin menen ulkoilemaan. Se helpottaa heti mun oloa. Otan sen rahoittavan vasta siinä vaiheessa jos on niin paha ahdistus ja harhat päällä. Onneksi se lääke alkaa aina heti vaikuttamaan viidessä minuutissa. Se lääke määrä on vaan se 5mg. Mä käyn todella harvoin apteekissa hakemassa noita rauhoittavia. Varmaan kerran vuodessa ellei harvemmin. Käyn tämän viikon perjantaina hakemassa ne leponexit. Mulle tulee rahaa taas silloin. Takuueläke. Pärjää taas loppukuun ja saa loput laskut maksettua. Tänään teen ruoaksi mifu pastavuokaa. Se on yksi mun lempi ruoka mitä teen aina välillä. Eilenä tein nakkikeiton.
Siitäkin tuli hyvää. Pitää taas alkaa suunnitella ensi viikon ruokia.
Onneksi mulla on hyvin aikaa aina suunnitella ne. Olen saanut katsottua kaikki bb jaksot. Hyvin pysyn mukana siinä. Tietää mitä siinä tapahtuu. En eilenä jaksanut katsoa eilistä salkkarit jaksoa. No katson sen tänään illalla kun tulen salilta. Onneksi tuolta mtv palvelusta voi aina koska vaan katsoa ohjelmia ja sarjoja. Eikä maksa mitään.
Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Nyt alan tiskaamaan ja vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn. Sekä alan kuunnella hyvää musiikkia. Tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.