IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Joulu alkaa lähestyä.

Selaa blogimerkintöjä

Vitutti eilinen päivä.Torstai 21.10.2021 06:14

Eilenä mua ärsytti ja vitutti koko päivän. Onneksi pääsi kuntosalille eilenä purkamaan paineita. Teki hyvää. Oli hyvät treenit. Alan kohta siivoilemaan kun saan eka blogin kirjoitettua. Pyykkiä pitää pestä myös tänään. Toivon että tänään on vähän parempi fiilis mitä eilenä. No onneksi kohta alkaa taas viikonloppu niin saa taas olla ja levättyä. En näe kavereita viikonloppuna koska niillä on muuta menoa niin olen itseni kanssa koko viikonlopun. Tekee ihan hyvää välillä olla yksin. Menen huomenna käymään siellä apteekissa. Haen ne leponexit. Niin on sitten sitä lääkettä taas. Verikokeet mulla onkin taas ensi viikon maanantaina puoli yhdeltä. Sitten kun on käynyt verikokeissa niin saa taas haettua leponexit.
Jos ei mene verikokeisiin niin sitten sitä lääkettä ei saa. Ovat tarkkoja siitä. Olen taas pari bb jaksoa jäljessä. No mulla on sitten viikonloppuna hyvin aikaa katsoa kaikki bb jaksot. Pidän katsomismaratoonin. Ajattelin taas ostaa viikonlopuksi herkkuja. Suklaata ja sipsiä. Käyn huomenna kaupassa ostamassa ne samalla kun käyn apteekissa. Rahaa tulee huomenna niin saan maksettua loput laskut heti aamusta. Onneksi mä pystyn joka kuukausi maksamaan kaikki laskut mitä tulee. Sitten on kivaa kun jää vielä rahaa laskujen jälkeen. Mitä en todellakaan tuhlaa.
Menen varmaan taas tänään lenkille. Jos on hyvä ilma. Eilenä satoi vettä koko päivän niin en mennyt lenkille. Onneksi pääsi sentään salille niin tuli jotain liikuntaa keskiviikko päivälle. Mutta nyt alan siivota. Otan eka aamulääkkeet ja imuri käteen. Sitten on taas mukavaa kun on siistiä ja saa pyykit pestyä. Voi viikonlopun ottaa rennosti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.