IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Joulu alkaa lähestyä.

Selaa blogimerkintöjä

Normaali olo vihdoinkin!Lauantai 23.10.2021 06:20

Eilenä oli pitkästä aikaan normaali olo koko viikon aikana. Mua ei ärsyttänyt, vituttanut..kerrankin oli hyvä olo ja mä nautin siitä. Sekä päivä meni mukavasti. Nukuin eilenä kunnon päikkärit ja kävin lenkillä.
Söin myös eilenä kaikki herkut loppuun. Nyt en taas herkuttele viikkoon.
Toivon taas että ensi viikko menee paljon paremmin taas kun tämä viikko.
Ensi viikolla olen menossa taas poikaystävän luokse viikonlopiuksi. Innolla odotan. Kyllä viikko menee taas nopeasti kun on ohjelmaa. Tänään ajattelin mennä iltapäivällä liikuntapuistoon jos on hyvä sää. Mun mielestä pitäisi olla hyvä sää tänään mutta sehän voi vielä muuttua. Tänään katson taas bb jaksot. Olen pari jaksoa jäljessä. Onneksi on hyvin aikaa tänään katsoa kaikki jaksot. Ai niin posse pitää myös katsoa. Meinasin unohtaa sen varmasti taas hauska. Sain maksettua kaikki laskut. Tilille jäi vielä rahaa. Onneksi pystyn maksamaan kaikki laskut joka kuukausi. Sekä siinä saa samalla säästöön rahaa. Päätin nyt etten tuhlaa vaan aijon säästää.
Päätin etten shoppaile enempää vaatteita tänä vuonna. Ensi vuonna sitten taas. Huomasin ja tajusin että mulla on tällä hetkellä niin paljon vaatteita että kyllä niillä nyt pärjää. Niistä saa monta asua. Tänään pesen pyykit mitkä mun olisi pitänyt jo torstaina pestä. No hyvin on aikaa nyt hoitaa ne. Pesukone on varmasti vapaa. Menen aamulenkille taas tänä aamuna. Toivottavasti on hyvä sää. Olin eilenäkin lenkillä Vesisateessa. Ei onneksi ihan kaatamalla satanut vettä onneksi. Vähän tihutti. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Ei ole kiire. Saa olla rauhassa ja kerättyä taas voimia. Innolla olen menossa sinne liikuntapuistoon.
Mukavaa tekemistä iltapäivälle. Saa samalla tehtyä treenit niissä laitteissa mitä siellä on. On tosi hyvä että mun kroppa on hyvässä kunnossa. Mulla on todella hyvä kunto. Aijon pitää siitä kiinni. Että jaksaa liikkua. Liikunta tekee ainakin mulle todella hyvää ja mä nautin siitä. Se lievittää mulla aika hyvin ahdistusta tai masennusta.
Suosittelen liikuntaa ihan kaikille. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet.
Ettei unohdu. Alan kohta tiskaamaan sekä kuuntelemaan hyvää musiikkia. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Heräsin puoli kuudelta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.