IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä ulkona oli tosi kiva ilma. Kävin liikuntapuistossa ja tein lenkin siihen päälle. Teki tosi hyvää saada kunnolla raitista ilmaa. Muutenkin fiilis oli tosi hyvä eilenä. Ei vituttanut yhtään. Uskon että ensi viikosta tulee paljon parempi kun tästä viikosta. Nyt kun on taas levännyt kunnolla niin jaksaa.
Tänään taas selviää kuka lähtee bb talosta. Toivon että Noora lähtee tai juhani. Haluan että Taavi ja Aki jäisivät vielä taloon koska ne on mun suosikkeja. Alkuun mä tykkäsin Juhanista mutta en enää. Se on ollut jotenkin masentunut viime aikoina ja valittanut. Joten en tykkää siitä enää. Se on hyvä että Jasmiina jäi vielä taloon ja Sami. Saa taas nähdä millainen viikkotehtävä niillä on taas ensi viikolla. Tänään olen menossa taas aamulenkille sekä vielä iltapäivällä teen toisen lenkin. Koitan taas liikkua tänään paljon koska se tekee mulle vaan hyvää. Tänään aijon taas suunnitella ruokia mitä teen ensi viikolla. Mun tekee mieli kauheasti tehdä tonnikalakiusausta. Se on yksi ruoka ja sitten voisi tehdä vaikka lihakastiketta. Menen huomenna aamulla taas kauppaan. Ai niin puuroa pitää muistaa ostaa lisää koska se on kohta loppu. Huomenna mulla on taas verikokeet päivällä. Menen pyörällä sinne. Sitten kun on käynyt piikillä niin saa taas haettua leponexia. Mä kävin jo tällä viikolla hakemassa niin haen seuraavan kerran taas parin viikon päästä. Nyt mulla on kaikkia lääkkeitä taas. Ei tarvitse hetkeen käydä apteekissa.
Aamu lähtenyt mukavasti. Kiitos aamukahvin. Hyvin nukutti viime yönä ja heräsin taas tänään puoli kuusi. Olen aamuvirkku. Tykkään näistä aamuista. Kohta pitää taas tiskata. Niin kuin joka ikinen aamu. Mulla aina kertyy noita mukeja mistä juon teetä tai kahvia. Sain eilenä pestyä pyykit. Nyt ei taas muutamaan päivään tarvitse pestä mitään. Viimeistään taas ensi viikon torstaina kun siivoan. Aijon nauttia tästä päivästä. Tästä tulee hyvä päivä. Viikonloppu vielä onneksi jatkuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.