IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Odotan viikonloppua. :)Torstai 28.10.2021 05:25

Torstai. Tänään taas siivotaan. Alan taas siivoilemaan kun saan eka blogin kirjoitettua. Pyykkiä pitää pestä myös. Onneksi mulla on koko aamu hoitaa kaikki. Sitten loppupäivän voi ottaa rennosti. Ihanaa huomenna alkaa taas viikonloppu. Olen menossa poikaystävän luokse. Päästään taas viettämään aikaa toistemme kanssa pitkästä aikaa. Tulee mukava viikonloppu ja pääsee vähän vaihtamaan taas maisemaa mikä tekee vaan hyvää. Olo tällä hetkellä on hyvä. Viikko sujunut todella hyvin. Paremmin kun viime viikko. Onneksi on hyvässä kunnossa niin pääsee nauttimaan viikonlopusta. Kohta vaihtuu taas kuukausi. Pakko sanoa että lokakuu on mennyt nopeasti. Kohta se joulu alkaa sieltä tulla. Pitää alkaa kohta kavereille ostelemaan joululahjoja. Onneksi asun lähellä tokmannia niin käyn sieltä ostamassa ne lahjat. Jotain pientä jokaiselle. Ajatus on tärkeä.
En mennyt eilenä illalla lenkille koska vettä satoi illalla. No tänään uusi yritys. Jos illalla on hyvä sää niin menen lenkille. Saa taas vähän liikuntaa tälle päivälle. Pakkailen huomenna kaikki vaatteet ja tavarat ennen lähtöä.
Tulee taas varmaan puolet vaatekaapista mukaan. Eli liikaa vaatteita. Mä pakkaan aina liikaa kaikkea jos lähden viikonlopuksi reissuun. Pitää olla paljon vaihtovaatteita. Mulla on onneksi hyvä kassi mihin saa pakattua kaikki. Ensi viikolla tulee taas rahaa. Hyvä niin saa maksettua vuokran minkä saan varmaan ensi viikolla. Maksan sen aina alkukuusta heti kun se tulee. Tosiaan mä päätin etten enää shoppaile tänä vuonna enää. Mulla on niin paljon vaatteita niin niillä pärjää hyvin.
Shoppailen sitten varmaan ensi vuoden keväänä vaatteita ja tottakai kesällä pitää shoppailla uusia kesävaatteita. Nyt alan vaan säästämään.
Koska uskon että ensi vuonna tulee paljon reissuja ja mä haluan että mulla on rahaa niihin. Tänään pitää katsoa taas eilinen bb jakso. Niillä on hyvä viikkotehtävä. Haluan niin nähdä kun ne laulaa ja soittaa.
Onnistuvat siinä ihan varmasti. Saa nähdä ketkä joutuvat tällä viikolla häätöäänestykseen. Voi olla ihan kuka tahansa niistä asukkaista.
Toivon että Sami ja Jasmiina eivät ole häätöäänestyksessä.
Ne on mun suosikit. Toivon että molemmat pääsevät finaaliin asti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.