IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kevättä odotellen. :)

Selaa blogimerkintöjä

Jee, viikonloppu. :)Perjantai 26.11.2021 06:12

Ihanaa vihdoinkin taas perjantai. Pakko sanoa että tämä viikko on mennyt nopeasti mikä on ihan hyvä koska olen odottanut viikonloppua. Olen menossa pitkästä aikaan poikaystävän luokse. Ei olla nyt nähty pitkään aikaan. Ihanaa taas nähdä. Tulee varmasti mukava ja rento viikonloppu. Olen melkein pakannut kaikki. Pakkaan loput ennen lähtöä eli mun kannettavan ja tabletin. Otan ne mukaan niin voin katsoa ohjelmia, sarjoja ja animea viikonloppuna niillä. Ajattelin pitää anime katsomismaratoonin. Mulla on yksi sarja mitä en ole vielä kerennyt katsomaan niin ajattelin katsoa nyt sen. En ole pitkään aikaan katsonut animea. Jos nyt taas innostuisi. On nyt ollut tauko animen katsomisesta.
Se on edelleen mun lempi harrastus.
Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Nyt kämppä on taas siisti. Tiskaan vielä tänään ennen lähtöä. Heräsin jo kun kello soi eli viideltä. Olen joka aamu yrittänyt herätä siihen aikaan. Olen aamuvirkku. Ihan vaan sen takia koska mun ei tarvitse aamulla lähteä mihinkään paitsi lenkille tai kauppaan. Mulla ei ole aamuisin koskaan kiire. Kohta big brother loppuu.
Pakko sanoa että nopeasti meni tämä kausi. Saa sitten nähdä että kuka voittaa se voi olla ihan kuka tahansa. Mun voittaja suosikit ovat Taavi ja Aki. Tykkään kyllä Anssista mutta en halua että se voittaisi. En ole vielä kerennyt katsoa tämän viikon temppareita. No mulla on viikonloppuna aikaa katsoa ne jaksot. Saa nähdä onko hyvä kausi vai huono. Katsomalla se selviää. Ajattelin juoda viikonloppuna muutaman siiderin.
Viiniä en nyt juo koska mä kerkiän sitä sitten juomaan uutena vuotena ja kun vietän mun synttäreitä. Säästän viinin niihin. Varmaan sitten parhaan kaverin kanssa vietetään yhdessä mun synttäreitä.
Näin me ainakin suunniteltiin. Sitä odotellen. Varmaan ensi viikolla taas näemme parhaan kaverin kanssa. Ollaan nyt soiteltu toisilemme.
Sillä on onneksi kaikki hyvin. Ei tarvitse olla huolissaan. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Perjantai fiilis päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.