IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kevättä odotellen. :)

Selaa blogimerkintöjä

Poikaystävän synttärit lähestyy.Tiistai 30.11.2021 06:24

Maanantai päivästä selvitty. Eiliset salitreenit eivät menneet ihan putkeen. Jotenkin mun kroppa ei pysynyt yhtään mukana kun treenasin. No välillä menee niin. Huomenna taas uusi yritys Jos vaikka menisi paremmin.
Tänään taas sählypelit iltapäivällä. Kivaa mennä taas peleihin. Aijon olla taas hyökkääjä ja tehdä monta maalia. Saa nähdä millaiset joukkueet on tänään. Heräsin tänään vasta puoli kuudelta vaikka mun piti jo viideltä herätä. No ei haittaa. Kerkesin hyvin keittämään aamukahvit. Aamukahvilla mun kaikki päivät alkaa joka aamu. Mulle riittää hyvin päivän aikana vaan yksi kuppi kahvia. Juon teetä enemmän. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Toivon että ei tulisi ihan yllättäen taas ahdistusta. Koitan nyt vaan keskittyä hyviin asioihin mistä tulee hyvä fiilis päälle. Kohta otan aamulääkkeet. Kaikkia lääkkeitä riitti vielä tälle viikolle.
Ensi viikolla käyn hakemassa ne masennuslääkkeet. Sitten parin viikon päästä mun pitää taas hakea leponexit. Mulla pitäisi olla vielä verikokeet ennen joulua. En ole saanut aikaa vielä. Saan se varmasti tällä viikolla jossain vaiheessa. Kohta vaihtuu kuukausi. Joulukuu. Tuntuu että tää aika menee nopeasti. Poikaystävän synttärit alkaa lähestyä. Pitää keksiä sille joku lahja. No onneksi tokmanni on vieressä käyn sieltä ainakin etsimässä lahjaa. Jos en löydä mitään sieltä niin sitten pitää keksiä jotain muuta.
Alkosta voisi myös ostaa lahjan. Joku juoma. Nyt alan tiskaamaan ja menen tässä myöhemmin aamulenkille pururadalle. Saa raitista ilmaa mikä tekee hyvää. Siellä on vähän pakkasta. Puen lämpöisesti päälle.
Talvitakki on pakko laittaa. Ei tule kylmä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.