IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ensi viikolla ostamaan joululahjoja.Torstai 02.12.2021 06:52

Torstai päivä. Huomenna on taas perjantai. Miten tämä viikko on mennyt nopeasti? No se ei haittaa koska mulla on ollut viime päivinä ihan hyvä olo. Eilenäkään ei ahdistus iskenyt. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Onneksi kohta alkaa taas viikonloppu niin voi taas ottaa ihan rennosti. Koitan saada viikonloppuna katsottua tempparit jaksot. Pidän katsomismaratoonin katson kaikki jaksot putkeen. Tuntuu kyllä oudolta kun ei tule enää big brotheria. Toivon että ensi vuonna tulee siitä uusi kausi. Saa nähdä millaisia asukkaita sitten taas astuu taloon. Alan kohta siivoilla. Siivosin osan jo eilenä. Pitää vielä keittiö ja vessa hoitaa. Sitten on kaikki tehty. Pyykkiä pesen sitten kun tulee hyvä hetki.
Pitää pestä lakanat. Vaihdoin taas puhtaat lakanat sänkyyn. Teen sen aina kerran viikossa. Mä heräsin tänään vasta kuuden jälkeen vaikka mun piti jo herätä viideltä. Sammutin taas herätyskellon. No hyvä etten nukkunut pommiin. Kerkesin äsken keittämään aamukahvit. Mä en ole vieläkään katsonut tämän viikon salkkareita. Mä olen joka ilta jo mennyt puoli kahdeksalta nukkumaan koska on vaan väsyttänyt siihen aikaan.
No onneksi kaikki salkkarit jaksot pystyy katsomaan katsomosta.
Alkaa pikkuhiljaa olla joulufiilis. Pitää varmaan ensi viikolla mennä ostelemaan joululahjoja kavereille. Onneksi tokmanni on ihan tuossa vieressä niin löydän varmasti kaikki lahjat sieltä. Jotain pientä ostan jokaiselle. Siihen lahjaan kuuluu myös ehdottomasti suklaa. Se pitää olla joka joululahjassa. Nyt jatkan siivoilua ja otan aamulääkkeet. Laitan jotain hyvää musiikkia soimaan taustalle niin on kivempi siivota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.