IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tuli kiva hammaslääkäri lasku.Lauantai 04.12.2021 07:05

Eilenä oli mukava päivä. Tuli tehtyä vaikka mitä. Siivosin mun makuuhuoneen ja vaihdoin vähän sen järjestystä. Tuli nyt erilaisempi makuuhuone. Mikä piristää kivasti. Vaihdoin sängyn ja hyllyn paikkaa.
Mulla on aika punainen makuuhuone koska mun verhot on punaiset, hylly on punainen, päiväpeitto..kaikki samaa väriä. Punainen on yksi mun lempi väri. Kävin eilenä tokmannilla. Piti ostaa kaikkea mitä tarvitsee: Sukkia, hoitoaine, suihkusaippua, vessapaperia..sitten ostin myös suklaata ja sipsiä. Olen syönyt jo puolet niistä. Olo on ollut edelleen hyvä. Ei ole ollut yhtään ahdistusta viime päivinä. Nyt mulla on taas parempi kausi. Pakko vaan nauttia siitä kun vaan pystyy. Olen huomannut että harhoja mulla ei ole ollut pitkään aikaan ja se on vaan hyvä juttu. Eikä ole joutunut syömään rauhoittavia. Sain eilenä kasan laskuja ja mulle tuli se hammaslääkärilasku. 60 euroa. No onneksi rahaa tulee ensi viikolla taas niin saa sen maksettua pois. Pitää vuokra myös maksaa samalla.
Aloitin eilenä vihdoinkin katsomaan temppareita. Kerkesin pari jaksoa katsoa. Tänään jatkuu katsominen. Ne pariskunnat siinä ovat no..ihan mielenkiintoisia. Haluan nähdä ketkä pysyvät yhdessä ja ketkä eivät.
Tai ehkä ne kaikki siinä lopussa ovat sitten yhdessä. Ei voi tietää. Varmasti peitto heiluu siellä. Iltanuotiolla itketään ja vaikka mitä draamaa.
Saa nähdä onko hyvä kausi. Aijon katsoa sen silti koska olen katsonut kaikki temppari kaudet. Sain eilenä katsottua kaikki salkkarit jaksot.
Nyt olen siinäkin mukana. Tuonne mtv palveluun oli tullut pari uutta sarjaa mitä alan seuraamaan. Ne molemmat olivat draama sarjoja. Nimiä en nyt muista tällä hetkellä. Katsoo onko ne hyviä. Mä tykkään kovasti draama sarjoista. Nyt otan aamulääkkeet. Sekä aijon tässä aamulla mennä lenkille. Saa raitista ilmaa. Onneksi aamukahvi myös herätti tänä aamuna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.