IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on siivottu kunnolla. :)Maanantai 06.12.2021 06:54

Itsenäisyyspäivä. Ei tule linnan juhlia koronatilanteen takia. Se oli arvattavissa. Mä siivosin eilenä kämppää ainakin kolme tuntia. Sain kaikki mahdolliset siivoukset tehtyä. Tuuletin matot, imuroin joka nurkan, pesin uunin sisältä, jääkaapin sisältä, Puhdistin lattiakaivon, pesin pyykkiä..
Koko aamu oli hyvin aikaa hoitaa nuo kaikki. Tänään mun pitää käydä siellä apteekissa hakemassa nuo masennuslääkkeet. Apteekki on auki kahteen asti. Lidliin olen myös menossa tänään. Tulee käytyä kylillä. En jaksanut eilenä lähteä lenkille.
Lepäsin koko sunnuntai päivän. Sain katsottua kaikki tempparit jaksot mitä on tullut. Nyt olen siinä ihan mukana. Innolla odotan ensi viikon jaksoja saa nähdä mitä tapahtuu. Katsoin myös eilenä sitä viisi miestä viikossa ohjelmaa. Se on musta todella mielenkiintoinen. Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Sitä ohjelmaa voisi katsoa tuntikausia.
Ne miehet kiinnostaa mua siinä millaisia ne on. Sitten haluaa nähdä kenet se nainen lopulta valitsee. Huomenna maksan laskuja pois. Pääsee eroon siitä hammaslääkäri laskusta mikä oli kivat 60 euroa. Maksan myös vuokran huomenna. Loput laskut maksan loppukuusta. Olo on tällä hetkellä ihan ok. Koitan taas hetki ja päivä kerrallaan elää tätä elämää.
Nukuin hyvin viime yönä. Mä menen joka ilta jo nukkumaan vähän ennen kahdeksaa. Iltalääkkeet aina rauhoittaa ja on samalla hyvä unilääke.
Kun nukkuu joka yö hyvin niin jaksaa. Olen tämän huomannut. Nukun myös välillä noita päikkäreitä kun väsyttää.
Nyt otan aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Uskon että on tulossa mukava päivä. Ei ole mikään kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.