IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä tuli todella huono olo.Tiistai 14.12.2021 06:44

Eilenä olikin huono päivä. Aamu alkoi ihan hyvin mutta sitten se ahdistus taas iski. Tuli niin huono olo että jouduin ottamaan sen rauhoittavan. Onneksi se lääke heti helpotti mun oloa ja loppupäivä meni sitten hyvin.
Se ahdistus tuli taas ihan puun takaa. Onneksi olen oppinut elämään ahdistuksen kanssa. Aina kun ahdistaa, niin hyväksyn sen olotilan.
Sitten mä vaan aina ajattelen että selviän taas tästä ja se menee ohitse.
Heräsin tänään vasta kuudelta. En heti jaksanut herätä kun kello soi.
Aamukahvit on juotu. Tänään mä koitan saada pyykit pestyä. Eilenä siitä ei tullut yhtään mitään kun oli niin huono olo. No saan ne tänään tässä aamulla pestyä. Menen aamulenkille. Se piristää varmasti mieltä. Kävin eilenä illalla lenkillä. Huomenna ajattelin mennä salille treenaamaan. Mulla on ollut nyt tauko etten ole käynyt salilla. Nyt löytyy taas innostusta. Tekee kropalle hyvää. Menen vasta illalla. Olen nyt viime aikoina vaan lenkkeillyt salin sijasta. Nyt alkaa taas lenkkeily kyllästyttää. Kun alkaa uusi vuosi niin alan taas käymään salilla pari kertaa viikossa.
Se on yksi mun tavoite. Paino on pysynyt hyvänä. Olen siitä todella tyytyväinen. Koitan syödä terveellisesti ja liikkua. Nuo auttavat siihen että paino on hyvä. Herkuttelen aina viikonloppuna. Viikolla en koskaan syö mitään hyvää. Pystyn siihen aika hyvin. Aina kun käy kaupassa niin ohittaa vaan kaikki karkkihyllyt niin ei tule houkutuksia. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Tuskin tulee sitä huonoa oloa mutta sekin voi olla että tulee. Saa nähdä. Koitan vaan ajatella mukavia asioita.
En yhtään ala sitä miettimään että alkaa ahdistaa. Onneksi mulla on lääkkeet jos tulee huono olo. Ne sitten auttavat. Nyt alan tiskaamaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia mistä tulee iloinen mieli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.