IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Joulua odotellen :)

Selaa blogimerkintöjä

Oli mukava joulu. :)Maanantai 27.12.2021 05:47

Joulu on nyt sitten vietetty. Oli todella mukava joulu. Pääsi viettämään sitä vanhempien, sisarusten ja poikaystävän kanssa. Sain paljon lahjoja: 4 rasiaa konvehteja, pipon, hanskat, pinkki oloasu, vartalotyynyn, lahjakortti kotipizzaan, pussilakanat..kaikkea kivaa mistä todellakin tykkäsin. Sain sen vartalotyynyn poikaystävältä. Olin pitkään halunnut semmoisen niin nyt sen sain. Olo oli hyvä koko joulun ajan. Ei ahdistanut yhtään. Mulla oli rauhoittava mukana varmuuden vuoksi. Onneksi sitä ei joutunut ottamaan. Mä vaan nautin joulusta ja hyvästä olosta.
Käytiin haudoilla jouluna niin siitä tuli hyvä mieli. Sai vietyä kynttilän. Oli hieno näky illalla kun oli paljon kynttilöitä haudoilla. Nyt kun joulu on vietetty ja syöty vaikka mitä, niin tänään on pakko päästä lenkille.
En yhtään lenkkeilyt jouluna. No nyt löytyy innostusta. Aamulenkille aijon mennä ja sitten varmaan illalla vielä toisen lenkin. Nyt kuluttamaan joulukaloreita. Tuli pikkasen syötyä tuossa jouluna. Laatikoita ja suklaata.
Kinkkua en kyllä kauheasti syönyt mastoin sitä vähän. Kalaa söin paljon koska se oli hyvää. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää hakea leponexia. Käyn tällä viikolla apteekissa. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä.
Heräsin tänään tuossa vähän ennen viittä. Aijon olla taas aamuvirkku koska nukuin aika pitkään tuossa jouluna. Mä tykkään näistä aamuista koska ei ole mikään kiire. Tänään pitää pestä pyykkiä. Alan tässä aamusta heti pesemään niin sitten on taas puhtaita vaatteita. Sain eilenä katsottua viime viikon tempparit jaksot. Nyt siinä on alkanut tapahtua. Vihdoinkin. Niin haluan nähdä ketkä parit pysyvät yhdessä ja ketkä eivät. Siinä voi tapahtua ihan mitä vaan. Innolla odotan tämän viikon jaksoja siitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.