IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Joulua odotellen :)

Selaa blogimerkintöjä

Kolmas koronarokote otettu.Keskiviikko 29.12.2021 06:39

Eilinen päivä oli yllättävä. Sain kolmannen koronarokotteen. Kuulin että tässä lähellä annettiin koronarokotteita niin mentiin sitten kaverin kanssa sinne. Jonotettiin pari tuntia että saatiin se rokote. Kannatti mennä ja jonottaa. Hyvin saatiin siinä aika kulumaan. Höpöteltiin niitä näitä siinä jonossa. Se pari tuntia meni mun mielestä nopeasti. Tänä aamuna oli vähän semmoinen olo etten olisi jaksanut nousta ylös. No pääsin onneksi ajoissa ylös. Aamukahvit on juotu. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aijon ulkoilla paljon tänään eli lenkkeilen. Pyykkiä ajattelin pestä tänään taas ja ajattelin siivota.
On sitten kämppä taas kunnossa. Olisi tarkoitus mennä viettämään uutta vuotta poikaystävän luokse. Toivon että ei tule nyt mitään sivuoireita tuosta rokotteesta. Voi tapahtua ihan mitä tahansa vielä nyt on vasta keskiviikko. Olo on hyvä tällä hetkellä silleen ettei ahdista tai masenna.
Se on vaan hyvä. Hetki ja päivä kerrallaan taas elän tätä mun elämää.
Ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu. Kohta otan aamulääkkeet sekä vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn. Aijon laittaa ne mitkä sain joululahjaksi.
Pinkin väriset. Pinkki on mun yksi lempi väri. Tempparit tulee taas tänään ja huomenna. Katson ne jaksot taas ruudusta kun kerkiän. Siinä on alkanut tapahtua. Vihdoinkin. Ekat jaksot oli aika tylsiä.
Odotan jo kovasti salkkareita. Kohta nekin alkaa taas. Se on ihan parasta että Ulla on palannut takaisin. Tuo paljon viihdettä siihen sarjaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.