IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään olen lähdössä poikaystävän luokse viettämään uutta vuotta ja viikonloppua. Ei ole tullut onneksi pahoja sivuoireita tuosta rokotteesta. Eilenä oli vähän väsynyt olo ja käsi kipeä. Tai sekin voi olla että ne sivuoireet tulee myöhemmin? Ei voi tietää. Nyt aijon kumminkin nauttia tästä hyvästä olosta mikä on tällä hetkellä. Olen lähdössä tuossa päivällä. Alan kohta pakkailemaan kamoja ja aijon siivota vielä kämpän ennen kun lähden. Sain eilenä pestyä pyykit. Käydään kaupoilla poikaystävän kanssa tänään. Käydään ostamassa uuden vuoden juhla juomat ja ruoat. Aijon ehdottomasti ostaa omenaviiniä ja siideriä. En ole juonut viiniä varmaan nyt kuukauteen. Nyt kyllä maistuu kun ei ole juonut sitä pitkään aikaan.
Pakko valvoa sitten kahteentoista asti että vuosi vaihtuu sekä katsella raketteja. Ajattelin huomenna syödä ruoaksi ranskalaisia ja nakkeja. En ole pitkään aikaan syönyt niitä. Pitää muistaa ostaa nuo aineet sitten kaupasta. Voisin tehdä vaikka kauppalapun niin muistaa mitä ostaa.
Heräsin jo tänään neljän jälkeen enkä enää saanut unta. Kohta alan siivota kun saan eka blogin kirjoitettua. Olen huomannut viime päivinä että ei ole ollut yhtään ahdistusta. Se on vaan hyvä juttu. Olen taas kunnossa. Varmaan sekin on auttanut että olen ulkoillut paljon. Saanut raitsta ilmaa. Sekä nukkunut hyvin ja tottakai lääkkeet ovat auttaneet.
Hetki ja päivä kerrallaan. Mulla on seuraavan kerran verikokeet 18 päivä tammikuuta. Heti aamusta. Multa otetaan siinä samalla sydänfilmi. Se otetaan aina multa välillä mikä on ihan hyvä asia.
Mutta nyt alkaa siivoaminen ja pakkaaminen. Vaatekriisi on iskenyt mulle taas koska en tiedä mitä puen päälle huomenna kun vuosi vaihtuu? No kyllä se selviää varmaan jo tänään tai sitten vasta huomenna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.