IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvin meni uusi vuosi. :)Maanantai 03.01.2022 05:21

Vuosi on taas vaihtunut. Oli mukavaa viettää uutta vuotta poikaystävän kanssa. Toivon kovasti että tästä vuodesta tulee hyvä ja saa tapahtua kaikkea kivaa. Odotan kovasti että pääsee tänä vuonna johonkin reissuun.
Vaikka laivalle. Sekä odotan että tänä vuonna että pääsee shoppailemaan kunnolla jotain kivaa. Ostan ehkä uuden laukun. En ole aikoihin ostanut uutta laukkua. Sitten haluaisin uudet farkut. Yhden kaverin kanssa suunniteltiin että tänä vuonna tehdään kunnon shoppailureissu. shoppailaan ja käydään jossakin syömässä. Käydään kaikki vaateliikkeet läpi. Heräsin taas tuossa neljän jälkeen. No ei haittaa yhtään koska viikonloppuna mä nukuin pitkään poikaystävän luona. Nyt alkaa taas arki ja aikaiset herätykset. Olen aamuvirkku ja tykkään siitä. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun ei vielä tällä viikolla tarvitse hakea leponexia. Haen sitä vasta ensi viikolla. Kaikkia muita lääkkeitä on vielä.
Olo on muutenkin hyvä tällä hetkellä ja nautin siitä. Uskon että tästä on tulossa hyvä viikko. Ai niin salkkarit alkaa tänään! Meinasin unohtaa ne.
En enää muista mihin kohtaan se jäi. No se selviää tänään. Kivaa kun salkkarit taas alkaa niin on illalla katsottavaa. Tänään pitää pestä pyykkiä. Pesen ne vaatteet mitkä mulla oli viikonloppuna poikaystävän luona. Saa ne hoidettua tässä aamulla ja aijon mennä lenkille. Nyt alan taas liikkumaan joulun ja uuden vuoden jälkeen. Mun paino ei onneksi noussut joulun jälkeen vaan oli tippunut. Jotain positiivista.
Nyt mun paino on tällä hetkellä todella hyvä. On pysynyt koko ajan normaalina. Se on hyvä että kroppa on kunnossa. Nyt alan tiskaamaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia. Tästä tulee hyvä päivä. Ei ole kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.