IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvä olo vaan jatkuu.Torstai 06.01.2022 07:11

Sain eilenä siivottua niin tämän päivän voi ottaa ihan rennosti. Sain pyykit myös pestyä. Tänään ajattelin mennä käymään varmaan tokmannilla. Pitää ostaa sieltä ainakin vessapaperia sekä shampoota. Ne alkaa olla loppu. Samalla katson mitä muuta siellä on. En ole vähään aikaan nyt käynyt tokmannilla. Olo on vähän väsynyt tällä hetkellä mutta muuten ok.
Ei ahdista yhtään mikä on hyvä. Onneksi kun syö lääkkeitä niin nekin auttaa aika paljon tähän mun oloon. Ei tule niin pahasti ahdistusta ja masennusta. Nyt mä aijon nauttia ihan täysillä tästä hyvästä olosta.
Ulkona on aika kiva ilma kun ei ole niin kylmä. Kiva nyt käydä lenkillä.
Salille ei nyt pääse treenaamaan tämän koronan takia. Se on suljettu toistaiseksi. Varmaan koko tämän kuun vielä. No onneksi voi lenkkeillä. Täällä missä mä asun on paljon erilaisia lenkkireittejä. Katson varmaan tänään taas syke sarjaa. Tykkään siitä sarjasta vaikka olen katsonut vasta pari jaksoa. Olen salkkareissa ihan mukana. Katsonut kaikki tämän viikon jaksot. Pitää nuo tempparit taas katsoa ruudusta kun tulee hyvä hetki.
Innolla haluan nähdä mitä siinä on sitten tapahtunut. Paljon draamaa varmasti. Huomenna aijon maksaa vuokran pois. Kelalta tulee huomenna taas rahaa niin saa sen maksettua. Sitten sitä ei tarvitse miettiä.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Tästä on tulossa varmasti mukava päivä. Huomenna on taas perjantai ja viikonloppu alkaa. Ihan parasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.