IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lauantai. Eilinen päivä tuntui ihan maanantailta koska torstai oli pyhäpäivä. Tänään en tee muuta kuin lenkkeilen, nukun ja katson sarjoja ja ohjelmia. Kaikkea rentoa tekemistä. Tänään koitan saada katsottua tämän viikon tempparit jaksot. Siellä itketään ihan varmasti. Mä kerkesin lukemaan uutisista että siellä yksi meni jo sänkyyn toisen kanssa.
Innolla aijon katsoa jaksot. Aloin eilenä katsomaan sitä kotikatu sarjaa ja olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Kerkesin eilenä katsomaan kolme ekaa jaksoa. Tänään varmaan jatkuu taas sen katsominen. Saa ajan hyvin kulumaan. Olo on edelleen hyvä ja nautin siitä. Aamu alkanut hyvin. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Nyt olen taas hyvin pärjännyt tämän mun sairauden kanssa. Ei ole ollut mitään pahaa ahdistusta tai harhoja. Mä en enää edes muista koska viimeksi olen syönyt rauhoittavia. Se on vaan hyvä että syön niitä todella harvoin eikä jatkuvasti. Aina kun tulee taas paskaa niskaan niin kyllä siitä sitten aina jotenkin vaan selviää.
Onneksi elän hetken ja päivän kerrallaan. En edes vielä mieti huomista päivää koska voi tapahtua ihan mitä tahansa. Mulle ei tullut onneksi mitään sivuoireita siitä koronarokotteesta. Käsi tuli vaan kipeäksi. Varmaan sitten ennen kesää tai kesällä saadaan ihan varmasti neljännet rokotteet. Mikä on vaan hyvä ja aijon ottaa sen. Tuntuu oudolta kun ei pääse salille treenaamaan tämän koronan takia. Nyt pitää vaan lenkkeillä.
Olin eilenä illalla lenkillä taas. Oli kiva ilma ulkona. Nyt alan siivota vähän tätä mun keittiötä. Pyykkiä pesen sitten kun ensi viikko alkaa.
Eli maanantaina. Ihanaa kun ei ole kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.