IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään hakemaan leponexia.Maanantai 10.01.2022 05:48

Eilenä oli vähän huono ilta. Mua vaan itketti ja sitten harhat iski. Selvisin siitä enkä joutunut onneksi ottamaan rauhoittavaa. Se huono olo kesti vaan sen puolisen tuntia ja sitten alkoi helpottaa. Sitten kun otti vielä iltalääkkeet niin sekin rauhoitti. Sitten menin vaan nukkumaan ja nukahdin onneksi heti. Nyt kun heräsin tänä aamuna niin olo tuntuu jo paljon paremmalta. Heräsin tuossa viiden jälkeen ja join aamukahvit.
Uusi viikko alkaa taas. Hyvällä mielellä aijon taas aloittaa uuden viikon.
Salille ei pääse treenaamaan niin aijon vaan lenkkeillä. Tänään aamulenkki ja illalla toinen lenkki. Katsoin eilenä pari jaksoa syke sarjaa. Olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Hyvä sarja. Hassua etten aiemmin ole alkanut katsomaan sitä. Olen katsonut sitä 6 jaksoa ekalta kaudelta. Vielä on monta kautta jäljellä. Tänään tulee taas salkkarit. Ulla lähti mikä oli harmi. Mun yksi suosikki hahmo. No ehkä se palaa jossain vaiheessa takaisin. Kohta jaan viikonlääkkeet taas dosettiin ja mun pitää hakea leponexia tällä viikolla. Ajattelin varmaan tänään käydä apteekissa kun on hyvin aikaa. Pyykkiä pitää pestä taas tänään ja sitä on kertynyt kivasti.
Pesen ne tässä heti aamusta. Onneksi on tässä talossa hyvä pesukone ja kuivuri. Saa pyykit nopeasti pestyä. Soitin eilenä parhaalle kaverille. Kyselin miten sen viikonloppu meni ja suunniteltiin että näkisimme tällä viikolla. Nähtiin viimeksi vähän ennen joulua. Tänään mä näen mun yhtä toista kaveria tässä illalla. Menen sen luokse kylään. Mukavaa taas nähdä kavereita. Piristää paljon mun mieltä. Pakko sanoa että mulla on aivan ihania ystäviä. Ne antaa mulle aina voimaa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan jakamaan lääkkeitä dosettiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.