IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lopetin tupakanpolton 20 vuotiaana.Torstai 20.01.2022 05:41

Viikko on mennyt taas nopeasti. Huomenna on perjantai ja viikonloppu alkaa. Olen menossa taas poikaystävän luokse viikonloppuna. Kivaa taas mennä. Päästään viettämään aikaa toistemme kanssa. Alan kohta siivota. Saa kämpän taas kuntoon. Pyykit sain pestyä jo eilenä. Olo on ollut edelleen hyvä. Viikko mennyt paljon paremmin kun viime viikko. Nyt olen nauttinut ihan täysillä tästä hyvästä olosta. Kävin eilenä illalla lenkillä ja soitin parhaalle kaverille. Sillä menee onneksi hyvin. Sain eilenä katsottua kaikki salkkarit jaksot mitä oli tullut. Nyt olen siinä ihan mukana. Eilenä katsoin myös kotikatu sarjaa. Tykkään siitä sarjasta. Syke sarjaa en katsonut eilenä mutta sen katsominen jatkuu taas viikonloppuna.
Huomenna tulee taas rahaa ja saa maksettua loput tämän kuun laskut.
Maksan ne heti huomenna aamulla kun olen koneella. Kohta vaihtuu taas kuukausi. Mulla on ollut tavallaan tipaton tammikuu. Join viimeksi uutena vuotena. Muutaman viikon tauko mikä on vaan ihan hyvä. Juon pari kertaa kuukaudessa alkoholia vähintään. Se on hyvä että en polta tupakkaa. Poltin tupakkaa viimeksi 20 vuotiaana. Lopetin sen ikäisenä ja se oli hyvä päätös. Kerkesin silloin polttamaan sen kolme vuotta. Aloitin 17 vuotiaana Kun jouduin osastolle hoitoon. Tupakka on nykyään aika kallista. Varmaan maksaa jo 10 euroa tupakka aski. Huhhuh.
Siinä säästää aika kivasti rahaa kun ei polta. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota. Aloitan imuroimalla. Tästä on varmasti tulossa hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.