IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli taas itkupotkuraivaripäivä. Mä vaan itkin mutta se helpotti onneksi mun oloa. Sai taas kaiken purettua pihalle. Nyt on paljon kevyempi olo. Olin eilenä illalla salilla niin tuli tehtyä todella hyvät treenit että hiki vaan valui. Huomenna olen menossa taas salille. On hyvä että on innostusta liikkua ja kuntoilla. Tänään on iltapäivällä sählypelit taas. Hyvällä fiiliksellä olen menossa pelaamaan. Paras kaveri on tulossa myös peleihin. Näkee samalla sitäkin. Ei olla nyt nähty pariin viikkoon. Huomasin että mun pitää tällä viikolla hakea myös rauhoittavia lääkkeitä koska nekin alkaa kohta olla loppu. Mun pitää ensin soittaa yhteen paikkaan että uusivat sen lääkereseptin niin saa haettua sitä lääkettä. Soitan tänään sinne tässä aamulla. Varmaan saan sitä lääkettä haettua loppuviikosta samalla kun haen niitä leponex lääkkeitä.
Olin eilenä illalla niin väsynyt etten jaksanut katsoa salkkareita. No katson tänään kaikki salkkarit jaksot mitä on tullut. Onneksi ne jaksot voi katsoa koska vaan mtv palvelusta. Tänään olen menossa aamulenkille niin kuin joka aamu ja teen ruoaksi lohikeiton. Keittopäivä. Eilenä tein makkarakastiketta. Siitä tuli aika hyvää. Menin eilenä pyörällä kauppaan. Hyvin pystyi ajamaan vaikka oli tullut lunta eikä ollut kamalan liukasta.
Se on hyvä että pääsee sillä niin ei aina tarvitse kävellä joka paikkaan.
Kohta alan kulkemaan tuolla mun sähköpotkulaudalla. Ostin sen silloin poikaystävältä viime kesänä. Hyvin pystyy silläkin kulkemaan.
Akku on nyt täynnä siinä. Takavalo lähti irti siitä no mutta ei se haittaa
En koskaan kulje sillä pimeässä. Laitan sen valon siihen sitten jossain vaiheessa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kohta tiskaamaan.
Onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.