IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jee! se on perjantai ja viikonloppu alkaa. Olen menossa vanhempien luokse viettämään viikonloppua ja äitienpäivää. Kuulin myös että mun kaikki sisarukset tulee myös viikonloppuna porukoille. Näen pitkästä aikaa sitten niitäkin. Kivaa nähdä ne! Olen lähdössä tuossa neljän aikoihin tulevat hakemaan silloin. Olen melkein pakannut kaikki. Kävin eilenä kaupassa niin ostin kivan äitienpäiväkortin ja lakupussin äidille. Tuli hyvä mieli siitä kortista minkä ostin. Maksoi noin neljä euroa. Kävin eilenä apteekissa niin nyt on taas leponex lääkettä. Ei ollut ruuhkaa apteekissa niin pääsin heti. Nyt mulla on kaikkia lääkkeitä taas. Verikokeet mulla on ensi viikon maanantaina puoli yhdeltä. Saa sitten sen jälkeen hakea leponex lääkettä. Tämä viikko on mennyt onneksi ihan hyvin paitsi silloin yhtenä iltana oli se itkupotkuraivari ja harhat iski. Pahaa ahdistusta ei ole onneksi ollut harhat vaan. Se on ollut nyt todella hyvä etten ole joutunut syömään rauhoittavia. Olen hyvin taas selvinnyt ilman niitä.
Aijon nyt vaan nauttia tulevasta viikonlopusta. Aijon ulkoilla paljon jos on hyvä sää, nukun, käyn saunassa, jutella muiden kanssa..Tekee vaan hyvää. Näen myös poikaystävän koska sekin on tulossa käymään kylässä.
Kivaa nähdä sitäkin samalla. Aamu alkanut mukavasti. Ihanaa kun on hyvä fiilis päällä. Olen iloisella ja positiivisella mielellä eli ole oma itseni.
Ai niin tänään on tullut uudet rantabaari jaksot tuonne mtv palveluun.
Pitää ne katsoa jossain vaiheessa. Salkkareita olen katsonut joka päivä.
Eilinen jakso jäi kyllä aika hauskaan kohtaan kun se pappi alkoi strippaamaan Sallan ja Karin häissä. Olin että mitä ihmettä? Alkoi vaan naurattaa kun katsoi sitä. Haluan tietää syyn miksi se teki niin. Selviää varmasti seuraavassa salkkarit jaksossa. Nyt jatkan pakkaamista ja alan kuunnella hyvää musiikkia. Perjantai ja viikonloppu fiilis päälle.
Odotan että pääsee lähtemään vanhempien luokse.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.