IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vihdoinkin viikonloppu!Perjantai 13.05.2022 05:38

Vihdoinkin alkaa viikonloppu. Pakko sanoa että tämä viikko on tuntunut jotenkin rankalta on ollut paljon ahdistusta sekä vähän väsynyt olo.
Oli todella lähellä tällä viikolla että olisin joutunut syömään rauhoittavia.
Onneksi mä selvisin ilman niitä. Viikonloppuna aijon vaan olla. Nukun päikkäreitä, lenkkeilen, katson sarjoja ja ohjelmia..kaikkea rentoa tekemistä. Viikon päästä olisi tarkoitus mennä sitten poikaystävän luokse viikonlopuksi. Odotan jo innolla että näemme taas. Kävin lidlissä. Tuli ostettua vähän herkkuja kun on ollut kurja olo. Ostin lakuja, jäätelöä, ja hunajapähkinöitä. Piristi oloa kun söin noita lakuja eilenä. Nyt saa vähän herkutella kun alkaa viikonloppu. Tänään menen lenkille ellei sada kauheasti vettä. Se on vissiin luvannut koko viikonlopulle vesisadetta.
katsoo sitten miten lenkkeilee viikonloppuna jos sataa kaatamalla niin sitten en kyllä mene. Onneksi tuo aamukahvi herätti tänä aamuna. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Uskon että tästä tulee hyvä päivä.
Aijon nukkua päikkärit tänään koska mulla ei ole mikään kiire. Rakastan nukkua aina päikkäreitä kun tulee semmoinen hyvä hetki. Siinä saa samalla lepoa. Mun tekisi mieli käydä kaupassa ostamassa tuota pepsi max mango limua. Se on mun yksi lempi limu. Sitä voisi juoda viikonloppuna. Katson fiiliksen mukaan käynkö ostamassa. Otan nyt aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia. Perjantai fiilis päälle.
Nyt nautitaan viikonlopusta! Unohdetaan huolet ja murheet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.