IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään taas pelit.Tiistai 17.05.2022 05:33

Tänään on taas pitkästä aikaan sählypelit iltapäivällä. Viime viikolla sähly peruuntui. Hyvällä mielellä olen menossa pelaamaan tulee varmasti hyvät pelit. Aijon alkuun olla hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Sekin tekee hyvää kun pääsee juoksemaan pallon perässä. Eilenä oli hyvä lenkkeily sää. Kävin aamulenkillä ja tein toisen lenkin sitten vielä päivällä. Olo on ok tällä hetkellä paitsi on vähän kireä olo ja pää kipeä. Onneksi pääsee nyt kentällä tänään purkamaan tuota kireää oloa. Juoksen niin kovaa taas kun pystyy ja pelaan niin hyvin kun vaan voi. Tänään menen aamulenkille tuonne pururadalle. Se on yksi mun lempi lenkkeily paikka ja se on ihan tuossa vieressä. Eilenä mulle iski kauhea suklaanhimo. Se tuli ja meni. Koitan tehdä taas niin etten herkuttele viikolla vaan vasta viikonloppuna. Pystyn siihen kyllä kun en ole menossa kauppaan. Jos menen kauppaan niin pakko on ohittaa kaikki karkkihyllyt. Koitan syödä terveellisesti ja liikkua paljon. Paino on onneksi pysynyt normaalina ei ole noussut. Se on vaan hyvä juttu. Onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna.
En jaksanut ihan heti nousta kun kello soi.
Kohta otan aamulääkkeet. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Aurinko paistaa taas ja se piristää mieltä paljon. Ilmat alkaa varmasti pikkuhijlaa lämmetä. Kohta pääsee laittamaan kesämekon päälle. Aijon kesällä shoppailla sitten uusia kesämekkoja sekä muita kesävaatteita.
Shoppailu aina piristää mun mieltä. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja alan tiskaamaan. Siivoan samalla keittiön.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.