IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olo tuntuu hyvältä ainakin nyt.Tiistai 24.05.2022 06:04

Heräsin vasta puoli kuudelta. En heti jaksanut nousta ylös kun kello soi. No nyt olen ihan hereillä ja aamukahvit join äsken. Kohta otan aamulääkkeet. Tarkistin mun lääkkeet eilenä niin mun ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla. Ensi viikolla mun pitää hakea leponexia ja varmaan myös masennuslääkettä. Sain uuden verikoeajan. 6 päivä kesäkuuta. Pääsee piikille taas niin voi sen jälkeen hakea leponexia.
Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Mulla ei ole onneksi enää pää kipeä tai kireää oloa mitä mulla oli viime viikolla. Paljon kevyempi olo. Eikä mua ole yhtään ahdistanut ainakaan vielä. Koitan nyt vaan ajatella positiivisesti ja keskittyä hyviin juttuihin mitkä tuo mulle iloa. Niin viikko menee varmasti ihan mukavasti. Tänään on taas sählypelit tai sitten me pelataan jalkapalloa. Aina kun kesä alkaa niin meillä on ryhmä missä pelataan jalkapalloa sählyn sijasta. Mä tykkään pelata jalkapalloa se on hauskaa.
Tuossa on ihan kenttä vieressä missä pelataan aina.
Meitä on sama porukka pelaamassa niin kuin sählyssä. Tänään olen menossa aamulenkille tuonne pururadalle. Olin eilenäkin siellä iltapäivällä lenkillä. Ihanaa kun aurinko paistaa ja on lämmin. Mä kuulin että loppuviikosta sataa vissiin vettä. Nyt pitää vaan nauttia auringosta kun pystyy. Ajattelin ennen pelejä nukkua päikkärit. Hyvin on aikaa nukkua
Pari tuntia ainakin. Tykkään päikkäreistä. Siinä saa samalla levättyä.
Pakko katsoa salkkarit tänään ja nähdä mitä siinä tapahtuu. Olen siinä ihan mukana. Katsonut kaikki jaksot tähän asti. Kohta olen katsonut syke sarjan kymppikauden. Sekin on jännittävä. Nyt alan siivota keittiötä ja kuunnella vähän hyvää musiikkia. Innolla sitten peleihin tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.