IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli kivaa pelata jalkapalloa.Keskiviikko 25.05.2022 05:33

Pelasimme jalkapalloa eilenä iltapäivällä. Oli hyvät pelit ja mä sain tehtyä yhden maalin heti pelin alussa. Olin taas alkuun hyökkääjä ja loppuajan puolustaja niin kuin sählyssäkin. Siellä kentällä kun pelattiin niin oli todella kuuma. Onneksi oli vesipullo mukana. Meillä oli sekajoukkueet.
Mun joukkue hävisi. No ei se haitannut kiva oli pelata. Ensi viikolla on pelit taas. Tänään paistaa vielä aurinko sitten alkaa vesisateet. Saa nyt nähdä miten sitten lenkkeilee kun sataa vettä. Jos haluan lähteä lenkille niin sitten vaan sateenvarjo käyttöön. Olo on ollut edelleen hyvä. Ei ole ahdistanut yhtään ja se on vaan hyvä juttu. Eikä ole masentanut.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä onneksi aurinko vähän piristää mieltä.
Kesä alkaa jo pikkuhiljaa olla. Ihanaa. Aijon kyllä nauttia ihan täysillä tästä kesästä. Pääsee viettämään kesää kavereiden kanssa ja se on ihan parasta. Odotan jo innolla desuconia mikä on alle kuukauden päästä. Pääsee sinne pitkästä aikaan. Olen saanut aika kivasti rahaa jo säästöön siihen reissuun. On shoppailu, ruoka ja bussirahat valmiina. Ihanaa kun on jotain mitä odottaa. Paras kaveri soitti mulle eilenä. Se on lähdössä kohta etelän lämpöön viikoksi. Lupasi mulle sitten soittaa sieltä ja kertoo miten sillä menee. Toivon että sille tulee kiva reissu. Paras kaveri on odottanut kovasti sitä reissua. Otan kohta aamulääkkeet ja alan siivota.
Huomenna on helatorstai niin ajattelin silloin ottaa ihan rennosti.
Mulla on hyvin koko tämä aamu aikaa siivota. Sitten on mukavaa kun kämppä on siisti. Pyykkiä ajattelin pestä sitten huomenna aamulla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.