IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Näin ihanan mekon tokmannilla.Maanantai 30.05.2022 05:49

Maanantai ja uusi viikko alkaa. Heräsin jo puoli viideltä ja join äsken aamukahvit. Onneksi kofeiini herättää aamulla nyt olen ihan hereillä.
Tänään on jonkin verran ohjelmaa. Pitää käydä kaupassa, teen ruoaksi nakkikeittoa, pestä pyykkiä, menen yhden mun kaverin luokse kylään illalla, lenkille..vauhdikas päivä. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä.
Otan kohta aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Mun pitää hakea leponexia tällä viikolla. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Toivon että tästä tulee hyvä viikko ja viikonloppuna olisi tarkoitus mennä poikaystävän luokse. Odotan innolla että näemme taas. On ollut ikävä sitä. Kävin eilenä tokmannilla. Ostin hunajaa ja tuc suolakeksejä. Hunajaa ostin sen takia koska laitan sitä aina teen sekaan ja mun teki mieli suolakeksejä. Näin tokmannilla ihanan pinkin pitkän mekon minkä olisin niin halunnut ostaa. Hyvä minä etten ostanut. Päätin että desucon tapahtuman jälkeen shoppailen vasta uusia kesävaatteita. Desucon reissuun mulla menee aika paljon rahaa ja olen saanut koko kevään säästettyä rahat. Pitää kohta laittaa sähköpotkulauta lataukseen menen sillä kauppaan. Salkkarit tulee taas ja ihan pakko seurata mitä tapahtuu siinä tällä viikolla. Viime jakso jäi jännään kohtaan. Katsoin eilenä loppuillan syke sarjaa. Niin hyvä ja olen jäänyt siihen ihan koukkuun.
Jatkan varmaan senkin katsomista taas tänään illalla. Suomi voitti maailmanmestaruuden jääkiekossa. Jee, hyvä me! En ole koskaan seurannut jääkiekkoa mutta halunnut aina kuulla miten siinä aina käy.
Mutta nyt vien kohta pyykit ja alan siivota keittiötä. Kuuntelen samalla hyvää musiikkia. Ulkona näköjään paistaa aurinko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.