IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Innostuin eilenä siivoamaan.Torstai 02.06.2022 05:50

Mulla oli eilenä todella paljon energiaa niin aloin jo siivota mun kämppää eilenä. Sain tampattua mun matot, imuroin, moppasin..siivoan keittiön tänään, vessan, sitten aijon puhdistaa mun kahvinkeittimen. Vessan lattiakaivo pitää myös putsata. Hyvä että sain hoidettua matot jo eilenä koska tänään näköjään sataa taas vettä. Pyykkiä pitää pestä tänään. Vien ne hetken päästä. Tosi nopeasti tää viikko on mennyt huomenna on perjantai. Olen menossa poikaystävän luokse viikonloppuna. Ihanaa taas nähdä. Nähtiin viime viikolla kun käytiin siellä lidlissä. Huomenna tulee onneksi rahaa niin pystyy ostamaan viikonlopulle ruoat ja juomat. Ajattelin viikonloppuna vaan juoda siideriä ja lonkeroa. Nyt mun ei tee mieli viiniä. Juon sitä varmaan sitten juhannuksena. Vietän sitten juhannusta poikaystävän kanssa. Toivottavasti aurinko paistaa silloin niin voi ottaa ulkona aurinkoa. Mun pitää kohta muuten ostaa se aurinkorasva. Ostan sen ennen juhannusta. Tokmannilla se aurinkorasva maksoi sen 13 euroa. Olo tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä. Viikko on mennyt hyvin ja se on ollut hyvä että ei ole ollut yhtään ahdistusta tai harhoja. Sain eilenä uuden ajan tuonne suuhygienistille. Heinäkuun 21 päivä kello 10.
No sinne on vielä aikaa niin ei tarvitse sitä nyt miettiä. Huomenna menen sinne apteekkiin. Saa haeuttia leponexia. Verikokeet mulla on taas ensi viikon maanantaina. Haen varmaan masennuslääkettä lisää ensi viikolla
Se alkaa loppua. Otan aina sen kolmen kuukauden paketin niin sitä ei tarvitse hakea jatkuvasti. Nyt otan aamulääkkeet ja jatkan siivoilua.
Olen ihan hereillä koska join vahvat aamukahvit. Aamupalaa syön myöhemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.