IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli mukava päivä. Ihanan rento kun ei ollut mikään kiire. Kävin apteekissa ja kaupassa. Nyt on masennuslääkettä kolmeksi kuukaudeksi ei ole ihan heti loppumassa. Ostin kaupasta suklaata, sipsiä ja teetä.
Tänään herkuttelen niillä. Ihanaa herkutella koska se piristää aina.
Kun tulin apteekista ja kaupasta kotiin niin nukuin parin tunnin päikkärit. Sitten kun heräsin niin lähdin lenkille. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aijon ulkoilla ja katsoa sarjoja ja ohjelmia. Siinä tää lauantai päivä menee mukavasti. Aijon katsoa tänään nuo rantabaari jaksot mitkä tuli eilenä tuonne mtv katsomoon. Vikat jaksot varmasti viimeinen jakso jää jännään kohtaan. Otin tuon netflixin takaisin ja löysin sieltä muutaman sarjan mitä alan katsomaan. Katsoo kauan nyt haluan pitää tuon netflixin. Ainakin tämän koko kesän. Olo on ollut koko tämän viikon todella hyvä. Ihanaa kun ei ole ahdistanut, masentanut, tai ollut mitään stressiä. Olen vaan nauttinut auringosta ja kesästä. Ajattelin käydä tokmannilla varmaan tänään. Pitää ostaa muutama juttu. Ajattelin ostaa myös jotain uutta kynsilakkaa. Tällä hetkellä mulla on pinkin väriset kynnet. Käytän koko ajan kynsilakkaa en osaa olla ilman sitä.
En ole vielä katsonut eilistä salkkarit jaksoa katson sen tänään. Haluan nähdä mitä siinä tapahtuu. Kohta salkkarit jää kesätauolle mutta jatkuu sitten syksyllä. Ai niin big brother tulee syksyllä ja mä alan niin katsomaan sitä. Paras kaverikin katsoo sitä. Ollaan molemmat bb faneja. Haluan niin nähdä millaisia asukkaita astuu siihen taloon.
Sekä nähdä millaisia viikkotehtäviä niille tulee. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Hyvä kun joi kupin mustaa kahvia niin se herätti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.