IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pesen ikkunat.Tiistai 14.06.2022 05:46

Nyt kun aurinko paistaa tänään niin ajattelin vihdoinkin pestä nuo mun kämpän ikkunat. Pesen ne aina kerran vuodessa kesällä. Alan heti tässä aamusta pesemään niitä. Saa ne hoidettua ennen jalkapallopelejä mitkä on iltapäivällä. Tulossa todella lämmin päivä ja nyt pitää olla vesipullo käytössä. Jalkapallokentällä on varmasti lämmin. Luulen että me pelataan se noin puolisentuntia. Kävin eilenä kaupassa ja tänään teen ruoaksi makaronilaatikon mihin ei tule munamaitoa. Laitan siihen kolmen sipulin kerman. Hyvä ruoka tälle päivälle. Nyt ostin tummaa makaronia mitä en ole varmaan koskaan käyttänyt. Halusin kokeilla nyt sitä koska olen kyllästynyt tavalliseen makarooniin. Uskon että on hyvää ja siinä on paljon kuitua. Eilenä tein ruoaksi kinkkukastiketta ja pastaa. Loput laitoin siitä pakkaseen. Olo tällä hetkellä on ihan ok. Ei ole vielä ahdistus iskenyt ja se on hyvä. Onneksi olen oppinut elämään hetken ja päivän kerrallaan.
En aijo edes miettiä vielä huomista keskityn nyt tähän päivään.
Aloin eilenä katsomaan mtv palvelusta ensitreffit alttarilla australiaa. Olen katsonut kaikki sen kaudet. Tuolla kaudella on 36 jaksoa. Mä tykkään siitä ohjelmasta paljon. Mua kiinnostaa paljon ne pariskunnat ja kun ne menee naimisiin. Sitten näkee ovatko ne yhdessä vai eroaa. Löysin taas netflixistä uuden sarjan mitä alan katsomaan. Nyt on paljon katsottavaa. On kaikki sarjat, ohjelmat, animet...Voi vaan valita mitä huvittaa katsoa.
En ihan heti jaksanut herätä kun kello soi. Nousin vasta viiden jälkeen.
Aamukahvit on juotu ja nyt olen ihan hereillä. Otan nyt aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Sekä kuuntelen samalla hyvää musiikkia mistä tulee hyvä fiilis. Uskon että tulee mukava päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.