IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pyykinpesua ja kauppaan.Maanantai 20.06.2022 05:28

Uusi viikko alkaa. Saa nähdä millainen viikko on tulossa. Juhannusta mä odotan innolla niin pääsee poikaystävän luokse. Lähden jo varmaan siinä torstaina niin on sitten vähän pidempi viikonloppu. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä.
Varaudun kyllä siihen jos alkaa ahdistaa ihan yllättäen. Se voi tulla myöhemmin se ahdistus. No onneksi mulla on lääkkeet mitkä lievittää sitä. Kun ottaa masennuslääkkeen aamulla niin se onneksi tekee sen että ei ala pahasti ahdistamaan. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja pitää tarkistaa mitä lääkkeitä on ja mitä pitää hakea. Mun pitää tällä viikolla ostaa lisää noita karpalokapseleita alkaa kohta loppua. Mä syön niitä joka päivä. Otan aina illalla sen iltalääkkeiden kanssa. Tänään pitää pestä pyykkiä ja käydä kaupassa. Menen taas mun sähköpotkulaudalla niin sillä pääsee nopeasti. Laitan sen kohta lataukseen niin on sitten akku täynnä.
Tällä viikolla tulee vikat salkkarit jaksot. Innolla katson mitä siinä tapahtuu. Vika jakso on varmasti jännittävä. Tänään katson taas netflixiä kun on hyvin aikaa ja mä löysin sieltä hyvän sarjan mihin olen jäänyt koukkuun. Sen niminen kuin "Good doctor" Olen katsonut vasta ekan jakson. Sitä on tullut kolme kautta. Näköjään aurinko paistaa tänään Ihan hyvä niin pääsee lenkille. Kävin eilenäkin lenkillä. Nyt alan siivota keittiötä ja vien pyykit hetken päästä. Alan tässä heti aamusta pesemään. Pesukone on varmasti vapaa. Uskon että tästä on tulossa mukava päivä. Onneksi myös aamukahvi herätti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.