IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt alan taas säästämään.Tiistai 28.06.2022 05:42

Tiistai päivä. Heräsin tuossa puoli viideltä taas Aamukahvit join äsken.
Olo tuntuu tällä hetkellä aika väsyneeltä. No en yhtään ihmettele oli vauhdikas juhannus. Ei ole vielä alkanut onneksi ahdistamaan ja se on vaan hyvä. Elän hetken ja päivän kerrallaan. En mieti edes huomista.
Tänään käyn apteekissa hakemassa nuo leponexit ja karpalokapselit
Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Eilinen päivä meni katsellessa netflixiä, kävin lenkillä nukuin päikkärit..rento maanantai. Loppuillan katsoin ensitreffit alttarilla australiaa. Mä olen jäänyt siihen ohjelmaan ihan koukkuun. Voisin vaan katsoa sitä koko ajan. Sain eilenä pestyä pyykit. Pesukone oli onneksi vapaana. Pesen seuraavan kerran pyykkiä sitten ylihuomenna. Ulkona on todella lämmin. Nyt kun olen menossa ulos niin mun on pakko laittaa aurinkorasvaa etten pala. Kun rahaa tulee ensi viikolla niin ostan lisää aurinkorasvaa niin ei pääse loppumaan.
Odotan jo kovasti salkkareita. Enää vähän yli kuukausi niin jatkuu taas. Jäi aika jännään kohtaan. En olisi uskonut että Camilla herää koomasta ja on taas mukana salkkareissa. Jännäksi menee. Noel varmaan kuoli? Uskon näin. Syksyllä alkaa big brother. Sitä odotan innolla niin on katsottavaa. Syksyllä mä alan taas käymään salilla pari kertaa viikossa niin tulee tekemistä. Ajattelin nyt kesän pitää taukoa salista. Aijon nyt kesällä vaan lenkkeillä ja se on ollut hyvä liikunta. Paino on pysynyt hyvänä ja mä olen laihtunut pari kiloa. Lenkkeily tekee ihmeitä
Suosittelen. Ei maksa mitään kävelee vaan. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Voisin kohta tarkistaa myös mun rahatilanteen. Rahaa tulee taas ensi viikolla. Aijon laittaa taas osan säästötilille. Nyt kun desucon on vietetty niin nyt alkaa säästäminen. Päätin että en aijo nyt yhtään shoppailla. Pidän varmaan parin kuukauden tauon shoppailusta.
Desuconiin meni aivan liikaa rahaa mutta löysin kaikkea kivaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.