IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Antibioottikuuri. :(Torstai 30.06.2022 06:02

Nyt se sitten tuli. Virtsatientulehdus. Oireet alkoivat viime sunnuntaina eilenä tein pissatestin ja mulle määrättiin viiden päivän antibioottikuuri.
Kolme antibioottia päivässä viiden päivän ajan. Mulla ei ole ollut tuota tulehdusta moneen vuoteen. Tietysti sen piti heti tulla juhannuksen jälkeen. No kyllä mä selviän nyt pitää vaan juoda paljon vettä.
Varmaan nuo antibiootit pistävät väsyttämään mutta se ei haittaa koska en ole lähdössä mihinkään tänä viikonloppuna olen kotona. Saa nyt kunnolla levättyä. Ne antibiootit maksoivat vaan vähän yli viisi euroa. Onneksi sen verran eikä enemmän. Kun olin käynyt apteekissa niin kävin samalla kaupassa. Ostin jäätelöä, sipsiä ja pepsi max lime limua. Vähän piristystä kun olen nyt kipeä. Tänään pitäisi siivota. Alan kohta sitä tekemään ja pesemään pyykkiä. Onneksi on koko aamu aikaa siivota sitten loppupäivän voi ottaa rennosti. Ajattelin tänään käydä lenkillä. Eilenä ei pystynyt kun oli niin kuuma. Voisi käydä kävelemässä noin puolentunnin lenkin. Olo on muuten ok eilenä alkoi vähän ahdistaa kun kävin apteekissa hakemassa ne antibiootit. Mutta sitten rauhotuin ja ahdistus hävisi. Koitin vaan sillä hetkellä ajatella positiivisesti. Se auttoi heti. Otan nyt aamulääkkeet ja alan siivota. Kohta pitää ottaa myös antibiootti. Mulle sanottiin etten saa ottaa sitä tyhjään vatsaan pitää syödä jotain ennen sitä. No mä syön vaikka puuroa. Se on hyvä aamupala.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.