IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Näin eilenä poikaystävän. Oltiin hetki liikuntapuistossa ja käytiin lidlissä kaupassa. Mä ostin mehukivennäisvettä ja hujanapähkinöitä. Teki niitä kovasti mieli. Nukuin eilenä parin tunnin päikkärit mikä teki ihan hyvää niin sai vähän levättyä. Nuo antibiootit pistää kyllä väsyttämään mutta ihan oikeasti ovat auttaneet tähän tulehdukseen. Enää tämä ja huominen päivä pitää syödä vielä antibioottia. Olen menossa tänään parhaan kaverin luokse kylään. Ei olla nyt nähty taas muutamaan viikkoon. Soitin sille eilenä että haluaako se nähdä. Olen menossa sen luokse tuossa iltapäivällä. Ulkona on näköjään satanut vettä mikä on aika jees! Ilma on varmasti raikastunut. Kyllä vesisade tekee hyvää näiden helteiden jälkeen.
Eilenä mulla tuli itku koska olin todella väsynyt. No itkeminen helpotti mun oloa. En ole itkenyt pitkään aikaan. Tulee aina sen jälkeen kevyempi olo. Katsoin eilenä muutaman tunnin netflixiä. Good doctor sarjaa. Se on niin koukuttava. Hyvä sairaala sarja niin kuin syke. Mä odotan että tulee uusia syke jaksoja tuonne ruutuun koska olen katsonut kaikki tähän mennessä. Olo on ollut muuten hyvä. Ei ole ahdistanut pahasti. Onneksi syön lääkkeitä mitkä lievittävät ahdistusta niin kuin masennuslääke. Se on aina hyvä ottaa aamulla. Olen syönyt masennuslääkkeitä 14 vuotiaasta asti. On ollut erilaisia masennuslääkkeitä vuosien ajan. Nyt mulla on sopiva lääke mitä olen syönyt monta vuotta. Mulla menee sitä 10mg.
Koitan tänään käydä vähän lenkillä niin tulee vähän jotain liikuntaa. Nyt tuolla ulkona on hyvä kävellä kun ei ole niin kuuma. En ole nyt kauheasti liikkunut tämän antbiootin takia. Nyt otan kohta antibiootin ja masennuslääkkeen. Syön taas puuroa koska sitä antibioottia ei voi ottaa oikeen tyhjään vatsaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.