IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ilmat alkaa viiletä onneksi!Torstai 07.07.2022 05:37

Tänään mä tapaan yhden mun tutun vaatemyyjän jolta olen aina ostanut vaatteita. Nyt tosiaan päätin etten osta mitään siltä tällä kertaa. Aijon vaan katsella onneksi kaveri on mukana niin se voi vahtia etten osta mitään. Ihan kiva silti nähdä mitä vaatteita on tällä kertaa myynnissä.
Ihanaa kun on viileämpää ei haittaa yhtään. Nyt alkaa ilmat enemmän viiletä ja tulee vettä. Ihana vesisade sitä olen viime viikkoina kaivannut!
Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Pakko nauttia tästä hyvästä olosta.
viikko mennyt todella hyvin tähän asti. Katsoin eilenä taas ensitreffit alttarilla australiaa. Nyt on pakko sanoa että tuo on ihan paras kausi mitä on koskaan tullut. Siinä on ollut paljon draamaa. Tekee vaan koko ajan mieli katsoa sitä ohjelmaa. Olen nyt puolessa välissä siinä. Tuolla kaudella on 36 jaksoa. Sain pestyä pyykit eilenä ja siivosin. Nyt voi ottaa aika rennosti tämän päivän. Aijon käydä lenkillä tänään. Eilenä en mennyt lenkille koska sää oli semmoinen että olisi alkanut satamaan vettä. Tänään tuskin sataa. Otan kohta aamulääkkeet ja maksan vuokran kohta. Kelalta on tullut rahaa tänään. Ihan hyvä niin pärjää taas. Katson tänään varmaan netflixiä. Good doctor sarjaa voisi katsoa eteenpäin siis pakko sanoa että todella hyvä sarja. Hyvä että otin tuon netflixin takaisin niin on katsottavaa. Pitää tarkistaa jossain vaiheessa onko sinne tullut jotain hyviä uusia leffoja. Nyt alan tiskaamaan ja alan kuunnella hyvää musiikkia. Tulee varmasti mukava päivä. Huomenna on taas perjantai ja viikonloppu alkaa. Tää viikko on mennyt todella nopeasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.