IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomasin tuossa pari päivää sitten että mun on pakko kohta ostaa uusi kahvinkeitin. Se ei enää keitä kunnolla kuumaa kahvia. Nyt tänä aamuna tuli kuumaa kahvia vielä. Tuo mun kahvinkeitin on jo kolme vuotta vanha
ostin sen silloin tokmannilta. Maksoi silloin noin 30 euroa. Aijon nyt tokmannilta ostaa uuden siellä on paljon erilaisia kahvinkeittimiä. Moccamaster olisi paras keitin mutta tajuttoman kallis. En tarvitse niin kallista kahvinkeitintä mulle riittää paljon halvempi. Kävin eilenä tokmannilla taas. Sinne oli tullut taas uusia david urheiluvaatteita. Siellä oli semmoinen harmaa pitkä huppari mihin mä rakastuin hinta vaan oli 40 euroa. Mä nyt mietin että käynkö ostamassa sen sitten ensi kuussa kun tulee taas rahaa se oli vaan niin hieno! Mä tykkään ihan hirveästi pitkistä huppareista. Mä olen huppari fani ostan aina vaan huppareita jos löytyy semmoisia hienoja.
Eilenä oli mukava päivä. Sain nukuttua päikkärit, kun heräsin niin lähdin lenkille, sitten sen jälkeen kävin tokmannilla, Sain eilenä katsottua kaikki bb jaksot mitä on tullut paitsi eilinen jakso on katsomatta. Katson sen tänään en ole vielä katsonut eilistä salkkarit jaksoa koska mä vaan olen katsonut bb:tä. Nyt se Mira alkoi synnyttää salkkareissa jännäksi taas menee. Pakko vaan sanoa että Miralla oli aika nopea tuo raskaus aika
Se tuli vasta raskaaksi. No tuo on salkkarit siinä kaikki menee nopeasti.
Olo on tällä hetkellä ihan ok otan kohta aamulääkkeet. Menen lenkille tänään toivon että ei vaan sada kaatamalla vettä. Ajattelin nyt viikonloppuna alkaa katsomaan tuota uutta ensitreffit alttarilla kautta.
En ole vielä kerennyt katsomaan sitä yhtään niin tänään on hyvin aikaa. Sitä on tullut muutama jakso. Mulla on kesken se britti versio siitä ohjelmasta se on ollut jännittävä. Vielä on noin 4 jaksoa jäljellä sitä kautta. Nyt en ole varmaan pariin viikkoon katsonut love islandia.
Katson sitä sitten taas kun innostun. Olen alkanut tykkäämään siitäkin ohjelmasta. Ai niin nyt taas meni pari uutta asukasta bb taloon pakko sanoa että kiinnostuin niistä heti. Pirkka lähti talosta harmi koska mä aloin tykkäämään siitä asukkaasta. Se oli ihanan positiivinen ja iloinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.