IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli vauhdikkaat pelit eilenä sählyssä. Pelasimme sen 45 minuuttia ja olin koko sen ajan hyökkääjä. Sain tehtyä edes pari maalia sekä syötin palloa muille niin saatiin silläkin tehtyä muutama maali teki niin hyvää juosta tuolla kentällä. Tuli niin onnistunut olo pelien jälkeen ja hyvä mieli.
Ensi viikolla sitten uudet pelit. Tänään on salitreenit illalla innolla olen menossa salille. Aijon lisätä vähän enemmän painoja tänään saa nähdä miten mun kroppa sitten tykkää siitä. Viimeksi kun olin salilla niin paikat eivät tulleet onneksi kipeiksi. Mulla on todella hyvä olo ja fiilis tällä hetkellä. Viikko on mennyt mukavasti ilman mitään ahdistusta tai masennusta. Vaikka ulkona näyttää vähän kurjalta kun on pimeää ja märkää niin se ei onneksi masenna mua kauheasti. Koitan ajatella vaan hyviä juttuja mitä mulla on elämässä niin ne tuo mulle paljon voimaa jaksaa. Nämä aamut eivät onneksi tunnu vaikeilta koska olen aamuvirkku ja tykkään herätä aikaisin, keittää aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Parasta näissä aamuissa on myös se ettei ole mihinkään kiire. Aijon tänään jo aloittaa siivoukset niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pesen huomenna taas kun on aamulla hyvin aikaa. Tänään käyn siellä apteekissa hakemassa leponexit ja karpalokapselit. Menen tuossa päivällä kun on silloin hyvin aikaa. Ajattelin ehkä käydä samalla kaupassa koska oli tullut myyntiin uutta teetä mitä haluaisin kovasti maistaa piparkakku tee se oli. Toivon että on hyvää niin rahat ei mene hukkaan. Otan aamulääkkeet ja vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn onneksi aamukahvi herätti. Näen tänään myös yhtä mun rakasta kaveria niin sekin piristää mun päivää paljon.
Eilenä paras kaverikin soitti mulle niin juteltiin ainakin puolituntia.
Suunniteltiin että vietetään pikkujouluja sitten jossain vaiheessa.
Innolla odotan niitä niin pääsee viettämään aikaa parhaan kaverin kanssa pitää keksiä sille joku kiva joululahja. Tässä on hyvin aikaa vielä suunnitella lahjaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.