IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

On ollut mukava viikonloppu tähän asti olen aika hyvin saanut taas olla ja levätä. Eilenä oli mukava päivä kävin aamulenkillä, sen jälkeen nukuin parin tunnin päikkärit, söin ruoan ja lähdin tekemään toista lenkkiä. Loppu päivän katselin vaan syke sarjaa ja jersey shorea ruudusta. Menin sitten tuossa kahdeksalta nukkumaan illalla. Nukahdin heti kun menin sänkyyn ja nyt mä heräsin tuossa viiden jälkeen. Aamukahvit join äsken ja nyt olen ihan hereillä. Tänään ei ole mitään ihmeellistä aijon käydä lenkillä, tokmannilla ajattelin käydä, katson varmaan taas syke sarjaa eteenpäin. Olo on ollut hyvä ei ole nyt yhtään ahdistanut.
Nautin taas tästä hyvästä olosta kun pystyy toivon että ensi viikko menee mukavasti. Viikon päästä olisi tarkoitus mennä parhaan kaverin luokse yöksi. Vietetään pikkujouluja eli juodaan alkoholia, herkutellaan ja höpötellään. Ajattelin juoda siideriä, lonkeroa ja ehkä viiniä. Ihan kivaa taas juoda koska en ole nyt juonut alkoholia kuukauteen. Ollut pieni tauko siitä mikä on oikeasti tehnyt vaan mulle hyvää. Nyt kun juon taas niin nousee varmasti nopeasti päähän. Aijon syödä hyvin ennen kun alan juomaan koska ei kannata juoda koskaan tyhjään vatsaan tulee aika huono olo sen jälkeen jos juon viiniä niin ajattelin ostaa sitä helmeilevää omenaviiniä mikä on mun lempi viini pullo ei ole onneksi kamalan kallis.
Näin eilenä poikaystävän se toi mun pari ponnaria ja t-paidan mitkä olin unohtanut sen luokse viime viikonloppuna kivaa oli nähdä sitä taas.
Otan nyt aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Aijon nauttia tästä päivästä vielä ennen kun uusi viikko alkaa. Tänään koitan vihdoinkin saada pestyä nuo pyykit. Tajusin myös sen etten ole vielä sulattanut mun jääkaappia olen kokonaan unohtanut sen asian no ensi viikolla sulatan sen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.