IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Onneksi tänään on salitreenit piristää mieltä.

Selaa blogimerkintöjä

Kevät lähestyy.Keskiviikko 01.02.2023 05:24

Helmikuu alkoi ja kevättä sekä kesää kohti koko ajan mennään nopeasti kyllä meni tammikuu ei se mitään mulla on ollut kaikkea mukavaa tekemistä niin aika on kulunut nopeasti. Eilenä oli kerrankin hyvä päivä ei mennyt hermot mihinkään ja ei alkanut yhtään ahdistamaan olin iloisella päällä koko tiistai päivän sählypelit meni vähän huonosti sain vaan tehtyä yhden maalin ja mun joukkue hävisi no oli silti ihan hauskaa pelata.
Tänään on illalla salitreenit innolla olen menossa sinne tänään ja yksi mun kaveri tulee kylään niin päästään molemmat istumaan mun uudelle sohvalle. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee onneksi ihan hyvin niin ei tarvitse olla huolissaan näemme sitten lauantaina ellei tule esteitä lupasin ostaa meille sen viinipullon ja sipsiä.
Parhaalla kaverilla on vielä lisää juotavaa niin ei ole sitten ihan heti loppumassa odotan jo kovasti että näemme. Tuli eilenä hyvää jauhelihakastiketta ja spagettia tänään teen kinkkukiusausta täytyy alkaa taas suunnittelemaan seuraavia ruokia mitä taas tekee. Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin otan kohta aamulääkkeet ja vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn niin pesen edelliset lakanat huomenna pitää taas siivota no hyvin on koko aamu aikaa. Onneksi on hyvä olo tällä hetkellä uskon että tästä tulee kiva päivä kaverin seura piristää mua varmasti paljon tänään meillä on hauskat jutut se on vaan parasta kun voi nauraa jollekkin tyhmälle asialle. Huumoria pitää olla elämässä elämä olisi tylsää ilman sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.