IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna näen parhaan kaverin!Perjantai 03.02.2023 05:15

Kivaa kun alkaa taas viikonloppu ja huomenna olen menossa parhaalle kaverille yökylään nähtiin viimeksi vähän ennen joulua niin siitä on jo aika pitkä aika. Päästään viettämään kivaa lauantai iltaa ja saa nähdä mihin asti me sitten valvotaan. Tein nyt semmoisen päätöksen että en varmaan osta sitä viinipulloa koska parhaalla kaverilla on noita muita viinoja mitä juodaan. Ostan sitten vaan muutaman siiderin ja lonkeron ja sitten jos juomat ovat loppumassa niin parhaalla kaverilla on kaljaa mitä juoda pystyn juomaan kaljaa vasta sitten kun olen kunnolla humalassa.
Lupasin ostaa meille sipsiä ja paras kaveri on ostanut meille dipit, iltapalaa ja aamupalaa kun herätään. Pitää syödä hyvin ennen kun juo koska tyhjään vatsaan ei koskaan kannata juoda. Eilenä illalla mulla oli jotenkin todella ahdistava olo mietin että mistä ihmeestä se oikein johtui?
Oli taas todella lähellä että meinasin ottaa sen rauhoittavan lääkkeen mutta onneksi iltalääkkeet rauhoitti ja sain hyvin nukuttua. Olo tuntuu tällä hetkellä jo paljon paremmalta otan kohta nuo aamulääkkeet tänään käyn siellä apteekissa hakemassa sitä leponexia niin on sitä lääkettä pariksi viikoksi. Onneksi asumistuki on tullut tänään niin saa haettua lääkkeet, juomat ja sipsit. Ensi viikolla tulee lisää rahaa ja saan siitä sitten siirrettyä pienen summan taas tuonne säästötilille. Mulla on aika kivasti jo rahaa säästötilillä annan nyt sen summan vaan kasvaa isommaksi.
Tänään nukun varmaan päikkärit ja näen taas yhtä mun kaveria illalla
siinä perjantai päivä menee mukavasti. Parasta on se kun ei ole mikään kiire nyt alan kuunnella musiikkia ja fiilistelemään. Huomista odotan innolla! Sovittiin että menen kolmelta parhaan kaverin luokse.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.