IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

kuuma.Keskiviikko 21.05.2014 18:43

lämmin päivä on ollut :P sain hieman siivottua kämppää. vein matot ulos ja imuroin sekä moppasin lattiat. pyykkiä aloin myös pesemään.
mieli ala on vähän parempi kuin eilenä. pitää käydä vielä kylillä tänään. toivottavasti ei ala satamaan vettä. meen ehkä kävellen. tai pyörällä. pitää syödä hyvin ettei pyörry. en ole syönyt tänään kunnolla.
sitten kun tulee kyliltä niin menen suihkuun ja sitten kaverin luokse katsomaan lemmen viemää.
menen vielä toisen kaverin luokse käymään samana iltana.
vielä en tiedä että mitä teen viikonloppuna. pitää katella. lähden ehkä jonnekkin. vielä pitäisi tulla tällä viikolla rahaa.
yli sata euroa ainakin. kun siivosin niin samalla kuuntelin vanhaa Nylon beatia :D tajusin juuri että salkkarit jää kohta kesä tauolle :(
saa nähdä että mitä katsoo sen tilalla..tai sitten ei katso mitään.
nyt alkoi uusi päivä sarjan uusinnat. oon katsonut niitä.
kaksi jaksoa tulee peräkkäin. onneksi anime sarjoja tulee jatkuvasti. ainakin on katottavaa :D varmaan huomenna katselen jotain animea.
ajan kuluksi. ai niin kohta pitää laittaa pyykit kuivuriin. ettei unohdu.
sitten ei tarvi vähään aikaan taas pestä pyykkiä. vaate kaappi pitäisi siivota myös. varmaan teen sen joku päivä. pitää katella :P

tulevaisuus..Tiistai 20.05.2014 15:30

todella lämmin päivä ollut. kävin psykologin luona. juteltiin mun syömishäiriöstä,elämästä,kavereista..ihan mukava keskustelu on ollut.
kerroin mun syömishäiriöstä sen verran että näännytän itseäni.
on nälkä mutta ei pysty syömään. ja että mä nautin siitä kun vatsassa ei ole ruokaa. oon mennyt nyt huonoon suuntaan tämän syömisen kanssa. mutta onneksi mulla on paljon tuki henkilöitä. jotka auttaa mua jaksamaan. saa nähdä putoaako mun paino. ja mihin suuntaan tämä syömishäiriö on menossa.
saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
tänään on illalla sählyä. saa nähdä millaiset joukkueet on tulossa.
kohta voisi keittää teetä. käyn varmaan huomenna vasta kaupassa.
on niin kuuma ettei jaksa lähteä. eilenä kun käytiin lenkillä kaverin kanssa niin todettiin ettei enää ikinä lähdetä lenkille tuollaisella ilmalla
oli ihan älyttömän kuuma. pitää käydä apteekissa tällä viikolla hakemassa lisää lääkkeitä. sanoin psykologille että uusii ne nyt.
saa sitten tällä viikolla. tänään huomasin taas ettei elämä ole aina helppoa. kun on nää kaikki sairaudet. mä oon monta kertaa toivonut että olisin syntynyt normaalina ihmisenä. mutta ei. mulla on melkein kaikki mahdolliset sairaudet. tää syömishäiriö on tullut vasta. täytyy elää päivä kerrallaan. en pysty todellakaan ajattelemaan tulevaisuutta. ahdistaa koko ajatus.
ja se on pelottavaa. en ole puhunut näistä ajatuksista kenellekkään.
en ole jotenkin uskaltanut. pitäisi varmaan puhua mun tuki henkilön kanssa näistä ajatuksista. sitten kun uskallan.
varmaan olo alkaisi sen jälkeen helpottaa.

paino.Maanantai 19.05.2014 14:57

kiva ilma ulkona. aijon lähteä lenkille mun yhen kaverin kanssa tuossa illalla. en ole yhtään liikkunut ulkona viikonlopun aikana. paitsi käynyt kaupassa. poikaystävä kävi eilenä. syötiin jäätelöä ja katsottiin "Blade" vampyyri leffa. jee. salkkarit tulee tänään taas. viime perjantaina ei tullut. Huomenna menen taas psykologin luokse. aamulla. klo 10 on aika. menen sinne pyörällä. pääsee nopeasti takaisin kotiin. olo on ihan ok tällä hetkellä.
katson ehkä animea taas tänään. lemmen viemää pitää ainakin katsoa.
olen nyt taas alkanut kunnolla syömään. mikä on vaan hyvä asia.
pitää juoda paljon koska on niin lämmin. onneksi mulla on kivennäisvettä. tuli ostettua eilenä.
tykkään enemmän kivennäis vedestä kun taas limsasta. olen tosi huono juomaan limsaa. vaatekaappi pitäisi siivota. laittaa kaikki vaatteet järjestykseen. kesä vaatteet esiin. pitää tehdä se vasta sitten kun huvittaa. mulla on tänään nimipäivä. muistin juuri :D
kun menee psykologille niin pitää sanoa että uusii tuon mun masennuslääkkeen. pillerit alkaa loppua. pitää varmaan tällä viikolla hakea jos resepti on uusittu. leponexia mulla on vielä jäljellä.
jouduin tuossa lauantai iltana ottamaan medipamin. oli sen verran huono olo taas. sain onneksi nukuttua. eilenä oli vähän parempi päivä. väsytti vaan hiukan. nyt olo on vähän pirteämpi.
menkat alkaa taas parin viikon päästä. onneksi sinne on vielä aikaa.
en odota kauheasti niitä. olen huomannut etten ole kauheasti miettinyt nyt mun painoa. mikä on ihan hyvä vaan. ei tarvi paljon siitäkään stressata. tunnen itseni ihan hyvännäköiseksi vielä.
toivon vaan ettei paino nouse ihan tuonne 60 kiloon. alle 55 kiloa on hyvä. ainakin omasta mielestä. muut ovat varmaan eri mieltä. mutta se on ihan sama.

ruoka alkaa maistua.Sunnuntai 18.05.2014 14:31

vatsa on vähän parempi. tänään poikaystävä on tulossa kylään.
kiva nähdä pitkästä aikaan :) eilenä katselin animee ja olin koneella.
alotin katsomaan uutta anime sarjaa. sen nimistä kuin: "soredemo sekai wa utsukushii" oon katsonut pari jaksoa. olen nyt taas innostunut katsomaan animea. pitkän tauon jälkeen.
varmaan jatkan vielä tänään tuon animen katselua.
pitäisi hieman siivota tätä mun kämppää. makkarin lattialla on vaatteita pitkin poikin, tee kuppeja kaikkialla..
siivoan sitten kun huvittaa. nyt en jaksa.
ulkona on ihana lämmin. ensi viikolla pitäisi alkaa helteet.
pääsee käyttämään kesä vaatteita.
eilenä ei kauheasti maistunut ruoka. tänään yritän syödä hieman enemmän. saa vähän energiaa. eilenä ei tullut kauheasti syötyä vatsan takia. mutta toivottavasti mun vatsa alkaa parantua.
pikku hiljaa. huomenna pitää maksaa yksi lasku. saa sen pois alta.
varmaan käydään poikaystävän kanssa tänään kaupassa. tekisi mieli jätskiä. ehkä ostan. edes jotain herkkuja. viikonloppuna ei ole vielä tullut syötyä ollenkaan.

ruoka ja nälkäLauantai 17.05.2014 18:30

vatsa vaivat jatkuvat..ei ole kivaa :( pitää nyt kestää. kävin äsken kylillä pyörällä. kiva ilma ulkona. ajattelin kohta taas mennä ulkoilemaan. ennen sitä ajattelin päivittää blogia. keitin juuri vihreää teetä jos se hiukan parantaisi vatsaa. päivä on mennyt skins sarjaa katsoessa. oon kohta katsonut sen kauden.
tänään varmaan alan katsomaan myöhemmin true bloodia.
aloitan ekasta kaudesta katsomisen. ja varmaan olen illan koneella. poikaytsävä ei tullut käymään mun luona tänään. ei se mitään. nähdään ehkä huomenna. saa nähdä.
huomenna näen taas mun parhaan kaverin. :)
olen huomannut mun syömishäiriössä yhden asian. nautin jotenkin siitä että vatsa on tyhjä ja on nälkä. jotenkin nautin siitä tunteesta. ja mä ahdistun siitä jos syön liikaa. hieman vaikeaa selittää.
mutta näin se on mun kohalla. kerroin jo siitä poikaystävälle ja kavereille. psykologille en ole vielä kertonut. kerron varmaan sillekkin.
mutta. tällainen on mun syömishäiriö. pitää nyt vaan elää sen kanssa.
välillä ruoka maistuu välillä taas ei. tänään ruoka ei ole kauheasti maistunut vatsan takia. eilenä jaksoin käydä suihkussa. ennen sitä en ole käynyt pariin päivään. ei vaan ole jotenkin jaksanut.
mutta kun jaksoi käydä suihkussa niin se hiukan piristi.
pitäisi pestä pyykkiä mutta ei jaksa. antaa olla nyt vaan. pesen taas ensi viikolla vaikka. kyllä mulla vaatteita riittää.
pitäisi myös tiskata. mutta sitäkään en nyt jaksa. mulla on tee kuppeja ympäriinsä pitkin kämppää.

vatsa vaivatPerjantai 16.05.2014 15:07

olen viikonlopun orimattilassa. vatsa vaivat alkoivat taas. ei viitsi kauheasti lähteä minnekkään. toivottavasti mun koko viikonloppu ei ole nyt pilalla. päivä menee varmaan koneella ollessa ja dvd:tä katsoessa. yksi mun kaveri on tulossa kylään illalla.
pitää käydä kylillä tänään. pitää ostaa kivennäisvettä.
mitään herkkuja en nyt osta vatsan takia.
toivottavasti mun vatsa ei tule kipeäksi. pitää seurailla tilannetta.
animea voisi katsoa tänään muutaman jakson. ajan kuluksi.
illalla sitten taas katsellaan lemmen viemää ja salkkareita.
huomenna saa nukkua pitkään. onneksi. tänään varmaan valvon johonkin kymmeneen asti. jos mun vatsa on huomenna paremmassa kunnossa niin voisi ostaa suklaata tai jätskiä.
jonkun leffankin voisi katsoa viikonloppuna.
ja käydä lenkillä kaverin kanssa. poikaystäväkin varmaan tulee käymään viikonloppuna. on edes jotain tekemistä.
ei tarvi olla yksin.

veren paineet.Torstai 15.05.2014 15:19

huomenna on perjantai. lähden ehkä porukoille. pitää katsoa.
lähden kohta kylille. pitää käydä kaupassa. meen varmaan pyörällä.
lähdin eilenä kaverin kanssa lenkille. teki hyvää. lenkin jälkeen juotiin teetä ja katsottiin lemmen viemää.
samana iltana kävin myös parhaan kaverin luona.
olo on ollut ihan ok. hieman on väsyttänyt. tänään olen hiukan pirteämpi. ajattelin katsoa tänään animea. uusimpia sarjoja.
ajattelin alkaa katsomaan true bloodia alusta alkaen.
mulla on ne kaikki dvd:t mitkä on ilmestynyt.
eilenä katsoin taas skins sarjaa. ajan kuluksi. ei jaksanut olla koko aikaa koneella. ulkona on ihanan lämmin. kuulin että helteet alkaa ensi viikolla. saa laittaa mini hameen ja topin :) pääsee kunnolla käyttämään kesä vaatteita. ja niitäkin pitäisi ostaa lisää kesäksi.
tänään pitää pestä pyykkiä. ei sitten tarvi viikonloppuna pestä.
tänään voisi ostaa kaupasta kivennäisvettä. tekee mieli.
mulla on taas ollut veren paineet aika alhaalla. on hieman pyöryttänyt. varmaan johtuu siitä että en ole syönyt kovin hyvin.
tälläkin hetkellä on aika hutera olo. taidan lähteä kylille vasta illalla. kun on syönyt. menen pyörällä. eikä siinä reissussa mene kuin jotain puolituntia. kylille ajaa polkupyörällä viidessä minuuttissa.
ja illalla on varmaan sopivan viileää eikä kauhean kuumaa.
kohta voisi juoda teetä. ja katsoa animea. :3 niin taidan tehdä.
aika kuluu nopeammin jos katsoo jotain sarjaa.

..Keskiviikko 14.05.2014 18:09

olo tuntuu väsyneeltä. ei oikeen jaksa tehdä mitään. voi olla etten lähde lenkille tänään kaverin kanssa. ei vaan jotenkin jaksa.
kohta voisi katsoa skins sarjaa. illalla katson taas myöhemmin lemmen viemää. kohta on taas viikonloppu. olen varmaan menossa vanhempien luokse viikonlopuksi. en ole pitkään aikaan käynyt kotona.
pyykkiä pitäisi pestä. katsoo vaikka tuossa illalla. kone on varmaan vapaa. päätin etten nyt juo vähään aikaan. pidän nyt taukoa.
ja mä säästän siinä rahaa.
animea en ole jaksanut nyt katsoa. mutta varmaan taas kohta innostun katsomaan. ennemmin tai myöhemmin.
kohta salkkarit ja uusi päivä jää kesä tauolle. lemmen viemää varmaan jatkuu. big brother alkaa taas syksyllä. sitä alan katsomaan.
jos jaksan valvoa. argh. väsyttää..

ikkunan pesua ja shoppailua ;)Tiistai 13.05.2014 16:28


päivä lähtenyt kivasti käyntiin. oon pessy ikkunoita. ja käynyt mega myynti areenalla. löysin aivan ihanan pinkin teko nahkatakin <3 (kuva ylä puolella) maksoi vaan 30 euroa. sitten mä löysin viidellä eurolla pinkit sandaalit. mun ei pitänyt ostaa mitään mutta kun näin tuon teko nahkatakin niin mun oli pakko saada ja ostaa se. rakastan kaikkea pinkkiä. ja olen varma ettei kenelläkään muulla ole samanlaista takkia kun mulla. se oli viimeinen kappale. s kokoa.
nyt yritän olla shoppailematta tässä kuussa. tämän kuun shoppailut tehty. katsoo sitten taas kesä kuussa kun menee shoppailemaan.
sitten kun tulee vähän rahaa.
tänään olisi vielä ohjelmassa sähly, skype puhelu poikaystävän kanssa, ja menen kaverin luokse illalla kylään katsomaan telkkua.
tänään sain katsottua sinkku elämää vikan kauden.
nyt olisi vuorossa ne leffat. jotka olen nähnyt sata kertaa :D
mutta aina yhtä hyviä. niihin ei ikinä kyllästy.
keitin juuri teetä. juon vihreää minttu teetä. se on hyvää.
tänään pitäisi maksaa yksi lasku. teen sen kohta. etten unohda.
aurinko saisi jo paistaa. kuulin että viikonloppuna ainakin lämpenee. mikä olisi ihan kiva juttu. koko ajan on vaan synkkää.

mukava viikonloppu :)Maanantai 12.05.2014 13:52

oli mukava viikonloppu. olen nyt taas orimattilassa. kohta aijon lähteä kylille. siellä on aika synkkä ilma mutta ei se haittaa. pää asia ettei sada. nyt en ole menossa seppälään.
viikonloppuna tuli katsottua animea. sain katsottua minamike animen neljännen kauden loppuun. nyt en tiedä että mitä katsoisi. ehkä nisekoita. tänään näen taas salkkarit. perjantaina en nähnyt.
katsottiin taas poikaystävän kanssa yksi leffa eilenä. nimeä en muista mutta siinä oli jättiläis hämähäkkejä. oli aika huvittava leffa.
illalla en ole menossa kaverin kanssa lenkille. se sanoi ettei nyt tänään jaksa. mutta olen menossa sen luokse illalla kylään.
äiti kävi eilenä mun luona kylässä. oli kiva nähdä :) olen ehkä menossa porukoille tämän viikon viikonloppuna. näkee porukoitten osku koiran. se on tosi suloinen. sitten kun menen porukoille niin varmaan leikkaan sen tukan. siis äiti leikkaa. ajattelin lyhentää olkapäille asti. siinä menee ainakin 10 senttiä pois. mutta sitä on sitten helppo hoitaa ja saa poni hännälle. katsoin eilenä taas sinkku elämää ajan kuluksi illalla. katson kuudetta kautta. saan senkin kohta katsottua loppuun vaikka olen nähnyt sen sarjan jo tosi monta kertaa. skins sarjaa voisi katsoa ehkä tänään. jos huvittaa.
ja ehkä animeakin voisi katsoa. illalla ainakin taas skypetän poikaystävän kanssa. ihan hyvä päivä tulossa tänään :)
vielä mulle ei ole tullut onneksi huonoa oloa. mutta voi olla että se taas ehkä iskee tällä viikolla. toivottavasti ei psykoottisena kohtauksena. eihän sitä koskaan tiedä. mutta nyt en ajattele koko asiaa. keskityn nyt hyviin asioihin.