IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään taas lenkille :)Sunnuntai 19.04.2015 08:04

viikonloppu on mennyt ihan hyvin. poikaystävä ei tullut käymään koska se on kauheassa flunssassa. katsoo jos näemme sitten seuraavan viikon viikonloppuna. olen varmaan menossa sen luokse taas.
eilenä katsoin muutaman tunnin täydellisiä naisia. ollu koneella, ja käytiin kaverin kanssa lenkillä. heitettiin puolen tunnin lenkki. kävin sen lenkin jälkeen tokmannilla. ostin sieltä hoito ainetta hiuksiin ja uuden puuterin. katselin taas noita kahvin keittimiä. siellä on yksi minkä aijon ostaa jossain vaiheessa. se maksaa vaan jotain 37 euroo.
ei paha. se on mustan värinen keitin. aika hienokin. ostan sen varmaan tässä kuussa tai ensi kuussa. toi mun vanha kahvin keitin toimii vielä toistaiseksi. join äsken taas kahvia. tänään aijon mennä taas lenkille. ruoan jälkeen heitän puolen tunnin lenkin. kolmelta mulla on ohjaajan kanssa keskustelu. puhutaan mun voinnista ja tulevaisuudesta. hyvin se keskustelu menee. lupasin tänään mennä kaverin luokse kylään.
juodaan teetä ja jutellaan. ihan kivasti ohjelmaa tälle päivälle. mun paras kaveri tulee tänään lomilta niin menen taas sen luokse illalla katsomaan tähdet tähdet ohjelmaa. onneksi se krista tippui vimeksi. en tykännyt siitä yhtään. saa nähdä kuka tippuu tänään.
huomenna alkaa taas uusi viikko. huomenna mulla on ompelu ryhmä ja kuntosali illalla. odotan eniten sitä että pääsee taas salille. meillä on vielä naisten kuntosali ryhmä maanantaisin. vielä on pari kertaa jäljellä ennen kun jää kesä tauolle. aijon käydä silti koko kevään ja kesän ajan kuntosalilla. maanantaisin ja keskiviikkoisin. menen yksin sinne. aijon olla siellä joko tunnin tai alle. menen sinne sitten aina puoli viideltä. ruoan jälkeen. jaksaa sitten tehdä. huomenna tulee taas fitness päiväkirjat. pitää laittaa tallenukseen. katson sitten sen seuraavana päivänä. tiistaina. mulla on silloin hyvin aikaa katsoa. ensi viikolla pitäisi tulla taas rahaa. yli sata euroa. ihan kiva. en aijo todellakaan tuhlata niitä. tavoite on että kesällä vasta shoppailen taas. kesä vaatteita.
mulla on aika hyvä olo tällä hetkellä. ihanaa kun on voinu ottaa rennosti tämän viikonlopun. jaksaa sitten taas lomailla ensi viikon viionloppuna. toivottavasti poikaystävä on parantunut siihen mennessä. olen varautunut siihen että saatan saada siltä ehkä taudin. tai sitten ei. mulla on aika hyvä vastustus kyky. en tule helposti kipeäksi. tunnin päästä on aamupala. ja pitää ottaa aamulääkkeet. katson varmaan tänään taas täydellisiä naisia. mulla on vielä monta jaksoa katsomatta. ainakin puolet jäljellä. ei heti lopu kesken. sitten kun olen katsonut täydelliset naiset niin alan katsomaan true bloodin vikaa kautta. hyvä sarja sekin. tykkään.
en ole katsonut animea muutamaan päivään. eilenä piti katsoa mutta halusin vaan katsoa täydellisiä naisia. huomenna aijon katsoa vähän animea. ore monogatarista on tullut jo toinen jakso mitä en ole vielä katsonut. odotan myös että nisekoi animesta tulee myös toinen jakso. anime lehti ilmestyy ensi viikolla. pitää ostaa se.
olen odotanut sitä kovasti. luulen että ensi viikko menee varmaan aika nopeasti. on ainakin tekemistä. ja näkee kavereita.
punnitus on varmaan myös kohta. vähän jännittää paljon mä oikein painan. toivon että paino on pysynyt samana. olen miettinyt mun painoa viime aikoina. no sen näkee sitten paljon painan.
vähän jännittää taas se asia. eilenä juttelin pitkästä aikaan äidin kanssa. juteltiin niitä näitä. soitellaan taas ensi viikolla.
oli ihan kiva jutella. tänään aijon varmaan syödä jätskiä. mulla on pakastimessa daim tuutti. se on yksi mun lempi jäätelö. ostin sen perjantaina. en ole vielä syönyt sitä.
parin tunnin päästä voisi juoda teetä. nyt ei viitsi vielä juoda koska join äsken kahvin. mulla on kulta katriina kahvia. se on paras kahvi.
juon sitä joka aamu. kun olin eilenä tokmannilla mun olisi tehnyt mieli ostaa sieltä semmoiset olo housut. vaalean siniset. varmaan aijon ostaa ne. ne oli vaan niin ihanat. olo housuja ei ole koskaan liikaa. ne olisi maksanut vaan 12 euroa. ei paha hinta.

lauantai.Lauantai 18.04.2015 10:03

heräsin hetki sitten. join mustaa kahvia. eilenä oli ihan mukava päivä. olin pajalla kuluttamassa aikaa ja kävin kaupassa. ostin jätskii.
söin eilenä jätskiä ja vähän suklaata. nukahdin eilen illalla sohvalle. heräsin jotain yhdentoista aikaan illalla. ja menin omaan sänkyyn nukkumaan. poikaystävä on ehkä tulossa käymään tänään.
se on ollut vähän kipeänä muutaman päivän. no jos se ei tule tänään käymään niin vietän mun kaverin kanssa aikaa tänään. käydään lenkillä ja juodaan teetä. jos tulee oikeen tylsää niin aijon katsoa true bloodin vikaa kautta. mulla on vielä katsomatta se.
ja katson myös täydellisiä naisia. eilenä katsoin yhden jakson.
eilenä naisten ryhmässä käytiin mega myynti arenalla. mä ostin sieltä
ihanan sohva tyynyn ja pmmp:n yhden levyn. en ole vielä kuunnellut sitä. pitää tässä viikonloppuna jossain vaiheessa kuunnella se.
fiilis ja olo on ihan hyvä tällä hetkellä. ihanaa kun voi ottaa vaan rennosti. syöminen on edelleen mennyt ihan hyvin. ruoka on maistunut.
ei ole nyt ollut mitään itku kohtauksia tai ahdistusta. hyvin siis menee.
ensi viikolla pitää varmaan hakea taas lääkkeitä. mun lääke reseptit on taas uusittu. ensi viikko on aika rento. mulla on vaan noi ryhmät.
ei olla vielä puhuttu siitä lahden klubi talo jutusta vielä ohjaajien kanssa. mutta kyllä sekin asia on varmaan tulossa kohta esiin.
alkaisin siellä käymään. huomenna mulla on juttu tuokio ohjaajan kanssa. suunnitellaan varmaan vähän mun tulevaisuutta,missä tarvitsen vielä tukea, jne. menee varmaan ihan hyvin se juttelu.
ei jännitä yhtään onneksi. mutta. elän päivän kerrallaan. katsoo mitä sitten tulevaisuudessa tapahtuu. onneksi mua ei pelota yhtään.
aijon olla positiivinen :) kastoin eilenä matka tv ohjelmalla sen fitness päiväkirjat. oli tosi hyvä. aijon alkaa katsomaan sitä. mielenkiintoinen. animea en kastonut eilenä. mutta. tänään tai huomenna voisi vähän katsoa. pitäisi pestä pyykkiäkin. mulla on kiva pyykki vuori. no katsoo jos huomenna pesee.
jos en ole menossa tänään lenkille niin sitten huomenna kaverin kanssa. tulee vähän liikuntaa. maanantaina on sitten taas kuntosali.
onneksi mä nautin liikunnasta. sen jälkeen tulee aina hyvä olo.
ja että syön terveellisesti. haluan elää tosi terveellistä elämää.
kun elää niin on aina hyvä olo ja fiilis :) olen huomannut sen.
ja se on aivan ihanaa. olen siitä tyytyväinen että lopetin juomisen. en ole juonut pariin kuukauteen. jos aina join liikaa niin mulle tuli ne vatsa kivut. ja huono olo seuraavana päivänä. mun vatsa ei kestänyt alkoholia. oli siis hyvä lopettaa. ja mä join silloin sen takia että halusin sen humala tilan. eli siis ei mitään järkeä.
ja siinä säästää paljon rahaa kun ei osta mitään alkoholi juomia. huomasin senkin. mielummin käytän ne juoma rahat vaikka shoppailuun. viimeksi sain ostettua sen uuden Guess laukun.
eilenä mä käytin sitä laukkua ekaa kertaa kun oltiin mega myynti arenalla. oli ihanaa käyttää sitä laukkua. kokeilin eilenä myös mun uusia korviksia. ne oli ihan kivat. voisi vaikka tänäänkin kokeilla niitä. jos poikaystävä tulee tänään käymään niin saa nähdä saanko siltä sitten sen flunssan. no jos sairastun niin sairastun.
olen sitten kipeänä. makaan vaikka sohvalla ja katson täydellisiä naisia. ja true bloodia.

vihdoinkin perjantai :)Perjantai 17.04.2015 08:09

jippii. perjantai. tästä se viikonloppu alkaa :) olen nyt täällä tämän viikonlopun. aijon vaan ottaa mahdollisen rennosti.
mun kaveri on maisemissa niin vietän sen kanssa aikaa. ja poikaystävä lupasi tulla käymään viikonloppuna :)
tänään on naisten ryhmä aamulla. mennään vissiin lenkille. kuulin näin.
olen menossa myös tänään pajalle kuluttamaan aikaa. en aijo olla koko aikaa neljän seinän sisällä. fiilis ja olo on aika hyvä tällä hetkellä :) tänään saa syödä taas suklaata. huomenna kun poikaystävä tulee käymään niin voisi hakea pizzat koti pizzasta. en ole aikoihin syönyt koti pizzaa. huomenna voisi syödä :) ulkona on aika synkkä ilma. toivottavasti ei sada räntää tai lunta. aijon käydä kaupassa varmaan tänään. ja ehkä tokmannilla. aijon tänään syödä jätskiä. mulla on sitä vielä paljon pakastimessa. en näe mun kaveria ollenkaan tänään. sillä on muita menoja. joudun katsomaan lemmen viemää yksin. no ei se haittaa. illalla skypetän poikaystävän kanssa lemmen viemän jälkeen.
saa nähdä saanko poikaystävältä sitten sen taudin. se on nyt ollut muutaman päivän kipeänä. no ei se mitään jos tarttuu niin tarttuu. olen ennenkin saanut poikaystävältä tauteja. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä pukisin tänään päälle. pitää mennä kaivamaan kohta varmaan vaate kaappia. aijon olla taas nätti tänään. pitää myös meikata. laittaa puuteria ja ripsiväriä. mua houkuttaisi mennä seppälään ostamaan ne ihanat rikkinäiset farkku shortsit. no kesällä vasta. pitää nyt vaan sinnitellä ettei osta mitään nyt. kyllä se kesä sieltä tulee niin voi taas shoppailla. syöminen on mennyt hyvin. tänäänkin maistuu ruoka. pitää syödä nyt vaan että jaksaa.
toivottavasti on jotain hyvää ruokana. kohta voisi maksaa yhden laskun kun olen kirjoittanut tämän. netti lasku pitää maksaa.
tänään koitan katsoa vähän animea. ore monogatari animesta on tullut jo toinen jakso. pitää katsoa kun tulen pajalta. ja fitness päiväkirjat pitää katsoa matka tv ohjelmalla. se matka tv pyörittää hyvin videoita. mulla on taas kiva pyykki vuori. pitää pestä viikonloppuna niin ensi viikolla ei tarvi pestä.
mutta. tästä on varmasti tulossa ihan mukava päivä. on jonkin verran tekemistä. näen vielä parasta kaveria tuossa naisten ryhmässä ennen kun se lähtee lomille. tekstaillaan sitten viikonloppuna että miten viikonloppu menee.
mun ei ole yhtään tehnyt mieli alkoholia. en ole edes ajatellut sitä kauheasti. mikä on vaan hyvä juttu. aijon olla edelleen juomatta. kun menee jo näin hyvin. limu ja kivennäis vesi on riittänyt.
kävin eilenä kaupassa. ostin yhden kivennäis vesi pullon mitä en ole vielä juonut. tänään voisi juoda sen. se on vadelma kivennäisvettä. ihan hyvää. limua voisi myös ostaa viikonlopuksi. joko fantaa tai jaffaa. ne on mun lempi limut. coca colaa ja pepsiä olen tosi huono juomaan. aijotaan kaverin kanssa lenkkeillä viikonloppuna. varmaan tuossa sunnuntaina. ja juodaan teetä. rento sunnuntai.
mutta. ihan mukava viikonloppu tiedossa :) saa vietettyä poikaystävän ja kaverin kanssa aikaa. poikaystävä varmaan tulee moottoripyörällä tänne. pääsee sen kyytiin taas :)
varmaan katsotaan leffaa ja harrastetaan seksiä. ja syödään pizzaa tietysti ;) pitää ostaa kaupasta jotain mässyy kun katsotaan leffaa. joko sipsii tai irtokarkkeja. jos syödään irto karkkeja niin varmaan ostetaan taas kilo niitä. riittää sitten hyvin leffan ajaksi. :)
no pitää katsoa huomenna. että mitä mässyä ostetaan.
toivottavasti huomenna paistaisi aurinko. no sen näkee sitten. ensi viikolla pitäisi olla upeat ilmat :) pääsee lenkkeilemään. tavoite on käydä joka päivä lenkillä. jokin puolen tunnin lenkki. se on hyvä.
kuntosalille sitten taas maanantaina ja keskiviikkona. saa tarpeeksi liikuntaa. mutta. pitää muistaa sitten syödä että jaksaa.
ettei ole nälässä. ja että paino pysyisi samana. ei haittaa jos tulee kilo. mutta musta tuntuu että mun paino on pysynyt aika samana. no sen näkee sitten punnituksessa.

eilenä vähän huono päivä.Torstai 16.04.2015 08:15

tää viikko on mennyt taas hurjaa vauhtia. huomenna on taas viikonloppu. en ole menossa poikaystävän luokse koska se on tosi kipeä. aijon nyt antaa sen vaan levätä. kohta pitää alkaa siivoamaan. on siivous päivä. kirjoitan eka tämän blogin.
tänään pitää mennä taas psykologille. kello yksi, kerkeä sen jälkeen toiminta tunnille. pelataan ehkä mölkkyä. jos on hyvä ilma.
eilenä mulla oli itku päivä. itkin koko ajan melkein. ja mulle meinasi tulla se kohtaus päälle. kokki ryhmässä olin ihan muissa maailmoissa ja se lakritsi vaahto onnistui joten kuten. siitä tuli sitten ihan hyvää.
pajalla katsottiin suomalainen leffa. kesti puolitoista tuntia.
en jaksanut mennä salille eilenä. olin ihan puhki. pari kertaa meinasi tulla semmoinen tilanne että olisin ottanut rauhottavan.
mutta selvisin ilman. sain nukuttua viime yön ihan hyvin.
jos en olisi saanut illalla unta niin sitten olisin ottanut sen rauhottavan.
ilta lääkkeet pisti väsyttämään. onneksi.
mutta. tänään on varmaan vähän parempi päivä. uskon ainakin. on jonkin verran ohjelmaa. ja tekemistä. ehkä se on ihan hyvä juttu että olen viikonlopun täällä. aijon taas levätä. niin jaksaa myöhemmin lomailla. poikaystävä kyllä ymmärtää. tuleehan noita viikonloppuja. aijon ottaa rennosti viikonloppuna.
pitää katsoa jos vaikka huomenna taas herkuttelisi. söisi vähän jätskiä vaikka. sitä mulla on vielä pakastimessa.
pitää taas tarjota kaverille kun tulee taas mun luo katsomaan lemmen viemää. paras kaveri lähtee lomille. mutta mun toinen kaveri on onneksi täällä. on seuraa. jos poikaystävä ei ole tulossa käymään viikonloppuna. tänään voisi katsoa sen fitness päiväkirjat ohjelman. se on tallennettu matka tv:lle katson sen koneelta.
tuossa iltapäivällä ennen ruokaa vaikka.
animea en ole nyt taas jaksanut katsoa. pitää tuossa viikonloppuna vaikka katsoa. kun mulla on aikaa. school rumblea pitää katsoa.
ja yama no susumea. hyviä animeita. huomenna ollaan varmaan kaverin kanssa menossa taas pajalle kuluttamaan aikaa. ollaan jotain tunti siellä. ainakin on seuraa. ollaan ja ihmetellään.
mutta. kyllä tää mun olo tästä. tänään on onneksi vähän parempi päivä. koitan ensi viikon keskiviikkona mennä sinne kuntosalille.
ei se ole maailamn loppu kun en eilenä mennyt. ei vaan jaksanut. no ensi viikolla sitten. toivottavasti viikonloppuna on hyvät ilmat niin voisi mennä lenkille kaverin kanssa. aurinko saisi paistaa.
toivotaan. en edelleenkään muistanut maksaa sitä netti laskua. tänään maksan sen. sitten näkee taas paljon jää tilille rahaa.
ihan kivasti varmaan. tänään tulee samalla lenkki heitettyä kun menen sinne psykologille. saa raitista ilmaa samalla.
huomenna voisi käydä tokmannilla. pitäisi ostaa se uusi puuteri.
ja muutenkin käydä katsomassa onko siellä jotain muuta ostettavaa.
voisi samalla katsoa noita kahvin keittimiä. voisin vaikka ostaa sen. pitää vaan käydä katsomassa pankin sivuilla että pystynkö ostamaan sen. raha tilanne pitää katsoa.
tänään voisi ostaa kivennäisvettä. pitää mennä kauppaan. käyn vaikka kaupassa sen psykologin jälkeen. hyvin ehtii ennen toiminta tuntia eikä se haittaa jos vähän myöhästyn.
syöminen on mennyt ihan hyvin. teen aina sen että vatsa täyteen.
tänään voisi juoda enemmän teetä. eilenä ehdin vaan juomaan yhden kupillisen. tuossa parin tunnin päästä voisi juoda.
äsken join kahvia. mustana. mulla alkaa olla taas nälkä. kohta on onneksi aamupala. syön ruisleipää. se on hyvää. eilen illalla söin puuroa. teki mieli. nalle puuro on parasta puuroa. ja tosi halpaa.
alle kaksi euroa maksaa paketti. ja siitä riittää pitkään.
ei lopu heti kesken. voisi kuunnella musiikkia samalla kun siivoaa.
kohta alan siivoamaan keittiötä. mulla on taas tiski vuori.
alan kohta tiskaamaan.

kokki ryhmä.Keskiviikko 15.04.2015 08:25

keskiviikko. tänään on jonkin verran ohjelmaa. aamulla on kokki ryhmä. mä teen jälki ruoan. se on lakritsi vaahto. se on aika hyvää. ruokana meillä on kanaa ja riisiä. sekä salaattia. paja on myös tänään. me katsotaan joku leffa. en vielä tiedä että mikä. mutta sen näkee sitten. illalla olen menossa kuntosalille. keskiviikon naisten kuntosali tunti loppui. jatkuu syksyllä taas. mutta aijon silti käydä salilla. olen siellä bodareiden keskellä. ihan kiva mennä koska voi tehdä niitä liikkeitä ihan rauhassa. aijon olla siellä tunnin tai 45 minuuttia. aijon mennä sinne puoli viideksi. kerkeää sitten tulla takaisin, käydä suihkussa ja skypettää poikaystävän kanssa.
ihan ok päivä tänään tiedossa. eilenä meillä oli sähly ja seka joukkueet. mä ja mun paras kaveri oltiin eri joukkueessa. tuntui vähän oudolta pelata parasta kaveria vastaan. me ollaan oltu aina samassa joukkueessa. eilenä kävin seppälässä. sinne oli tullut myyntiin jo ihania kesä vaatteita ja farkku shortseja. siellä oli yhet ihanat rikkinäiset shortsit. hinta 30 euroa. en vielä viitsinyt ostaa. ostan ne sitten kesäkuun alussa. jos niitä on vielä silloin. halpenee varmaan jossain vaiheessa. sinne oli tullut myös jo jotain bikineitä. en viitsinyt vielä sovittaa. ostan nekin varmaan sitten vasta kesä kuussa. jos on tullut enemmän malleja seppälään.
uusi kahvinkeitin pitää myös hankkia. tokmannilla on jotain malleja.
sen ei tarvi olla kamalan kallis kunhan keittää kuumaa kahvia.
itse asiassa join äsken ison kupin mustaa kahvia.
jotta heräisin. kohta pitää mennä aamupalalle. syön varmaan taas ruisleipää. huomenna mulla on se psykologi. kello yksi. ihan ok mennä sinne taas juttelemaan. kerkeän sitten sen jälkeen vielä toiminta tunnille. pelataan mölkkyä. ekaa kertaa tänä vuonna.
en eilenä muistanut katsoa sitä fitness päiväkirjat ohjelmaa. tallensin sen matka tv ohjelmalla. pystyy katsomaan koneella. aijon huomenna katsoa sen. kun on aikaa jonkin verran.
kohta on taas viikonloppu. olen varmaan menossa taas poikaystävän luokse. koitan nyt tehdä viikonloppuna silleen etten herkuttelisi kauheasti. viime viikonloppuna tuli syötyä ihan tarpeeksi. nyt aijon vähän vähentää. ei tule sitten niin paljon kaloreita. eilenä mä söin vähän jätskiä. mutta olin sen tarpeessa.
tarjosin kaverillekkin. se oli mun luona eilenä kylässä ja katsottiin lemmen viemää. tänään en taas näe koska olen kuntosalilla.
huomenna tulee uusinta. syöminen on mennyt hyvin. olen syönyt aina vatsan täyteen. niin olen jaksanut. tänään sama juttu.
nyt on hyvä kausi menossa. kun ruokakin maistuu.
eilenä jaksoin katsoa vähän animea. kastoin muutaman jakson yama no susumea. olen kohta saanut sen katsottua.
tulisipa sitä sarjaa vähän enemmän. niin ihana.
siitä olen iloinen että nisekoi animea tulee toinen kausi. hyvä anime. pitää katsoa. ja sitten toinen anime mihin tykästyin on ore monogatari. sitä tulee noin 24 jaksoa. eka jakso vasta tullut.
ainakin pari animee taas mitä alan seuraamaan.
kiva kun uusi animelehti tulee tässä kuussa. on sitten luettavaa.
ja varmaan siinä on sitten noita uusia sarjoja mitkä alkaa, on alkanut. pitää taas kohta tiskata. mulla on kiva tiski vuori.
no tiskaan varmaan kohta. voisi myös samalla vähän siivota tätä kämppää. ei tule sitten paljoa siivoamista huomiselle.
laskuja pitää myös tänään maksaa. erä päivä on tänään.
netti lasku pitää ainakin maksaa. se maksaa mulla kuussa 35 euroa. on aika hyvä netti. olen tyytyväinen. ennen se maksoi 25 euroa mutta sitten sen hinta nousi sen 10 euroa. mutta. onneksi pystyn maksamaan sen. ei ongelmaa.

hyvä fiilis :)Tiistai 14.04.2015 08:22

eilenä oli ihan mukava päivä :) kävin lounaan jälkeen heittämässä puolen tunnin lenkin, oli ompelu ryhmä, katsoin klikkaa mua sarjaa muutaman jakson, olin eilenä kuntosalilla kaverin kanssa. oli hyvä tunti kuntosalilla. hiki tuli ja hyvä olo. tänään pitää käydä kaupassa. menen taas lounaan jälkeen. tulee lenkki heitettyä siinä samalla.
tänään olisi taas sähly. saa nähdä millaiset joukkueet meillä on.
ja kuka voittaa. tänään tulee aamulla lemmen viemää uusinta. kymmeneltä. pitää katsoa. eilenä en nähnyt.
poikaystävä on kipeä tällä hetkellä. se ei mennyt eilenä töihin. sanoin sille että kannattaa nyt vaan levätä. että parantuu pikku hiljaa.
saa nähdä saanko siltä sitten sen tartunnan viikonloppuna. jos tulen kipeäksi niin tulen. eilenä tuli postissa lääkärin kirjoittama b lausunto. se oli kirjoittanut siihen kaiken oikein. siinä paperissa luki myös että olen lopettanut juomisen. mulla on aika hyvä olo tällä hetkellä. ihan mukava päivä tänään. ajattelin katsoa animeakin tänään. eilenä en jaksanut katsoa. mutta tänään katson. pitää tässä aamulla myös maksaa yksi lasku. mun netti lasku. saa sen pois alta.
syöminen ja ruokailu on mennyt hyvin. aijon tänäänkin syödä hyvin. nyt mulle taas maistuu ruoka. se on hyvä merkki. mulla ei ole ollut pitkään aikaan noita nälkä päiviä. että haluan olla nälässä.
ajatelin että tänään voisi jopa syödä ehkä jätskiä. mulla on sitä jonkin verran pakastimessa. pitää tarjota kaverille kun se tulee mun luo illalla katsomaan lemmen viemää. psykologilla käynti on yli huomenna. pitää mennä sinne juttelemaan. ihan ok mennä taas sinne. pitäisi käydä tokmannilla. uusi puuteri pitää ostaa. toi alkaa kohta loppumaan. maksaa jotain kympin. ai niin. mut on kutsuttu häihin. äiti soitti eilenä ja sanoi että mut on kutsuttu sen veljen pojan häihin. ne on heinäkuun lopulla. pitää ostaa joku uusi mekko sinne. tässä on vielä monta kuukautta aikaa. ehkä uudet kengätkin voisi ostaa. no pitää suunnitella. kiva kyllä mennä sinne häihin :)
tää on toinen kerta kun olen ollut häissä. seuraavan kerran kun menen lahteen niin pitää varmaan käydä sokoksessa. tai trio kauppa keskuksessa. vaikka silloin kun menen sinne lahden klubi talolle. voisi käydä samalla. ohjaajat varmaan ilmoittaa että koska ollaan menossa tutustumaan sinne. ohjaaja lähtee ekalla kerralla mun mukaan. ja sitten jatkossa menen yksin sinne. ihan kiva mennä sinne. tulee ainakin tekemistä :) kohta pitää mennä aamupalalle. ja ottaa aamulääkkeet. onneksi nyt ei tarvi hakea mitään lääkkeitä. niitä on joksikin ajaksi.
aijon varmaan käydä taas seppälässä ennen kun menen kauppaan. menen vaan katselemaan. en aijo ostaa mitään. kuluttamaan vähän aikaa sinne. punnitus on varmaan taas kohta. vähän jännittää paljon painan. toivon etten olisi lihonu. toivon että paino on pysynyt samana. se riittää mulle. tai vähän laskenut. onneksi tässä kuussa tulee vielä rahaa. sain eilenä taas laskun mikä pitää maksaa. maksan sen vasta sitten kun se raha on tullut.
onneksi mun raha asiat on hyvin tällä hetkellä. ei tarvi niitä kauheasti miettiä. mutta. hyvä fiilis kyllä tällä hetkellä :) aijon nauttia tästä päivästä ^^ ja aijon olla positiivinen.

kuntosali taas tänään :)Maanantai 13.04.2015 07:52

uusi viikko alkaa jälleen. hyvällä fiiliksellä :) viikonloppu meni mukavasti poikaystävän luona. oli mukavaa. eilenä täyteltiin illalla kelan papereita ohjaajan kanssa. ne pitää lähettää ja toivoa että tulee sitten sitä rahaa. puhuttiin myös samalla siitä mitä haluaisin tehdä. ehdotin että voisin alkaa käymään lahdessa klubi talolla. vaikka kerran viikossa. ohjaajat sanoi että se on yksi hyvä idea. en haluaisi olla koko aikaa neljän seinän sisällä koneella. tulisi vähän muutakin tekemistä. katsoo jos onnistuu että menisin sinne klubitalolle.
tänään on tulossa ihan mukava päivä. aijon mennä lenkille lounaan jälkeen. siellä on niin ihana ilma. tänään on myös ompelu ryhmää ja illalla kaverin kanssa mennään kuntosalille kuntoilemaan.
ehkä katson animea tänään. ennen kun menen kuntosalille.
katsottiin eilenä parhaan kaverin kanssa tähdet tähdet. onneksi se krista tippui. mä en tykännyt siitä yhtään. enää on neljä jäljellä.
pakko katsoa seuraava jakso kun ne laulaa räppiä. varmaan aika hupaisa jakso tulossa. salkkarit tulee taas tänään :) pitää todellakin katsoa. maarit on palannut. lemmen viemää en näe tänään taas illalla.
mutta huomenna tulee taas uusinta :) mulle varmaan maistuu tänään ruoka. koitan syödä hyvin. niin jaksaa lenkkeillä ja käydä salilla. aijon varmaan heittää sen noin puolen tunnin lenkin. aijon kuunnella musiikkia samalla. kerkeää hyvin käydä lenkillä ennen ompelu ryhmää. huomenna on taas sähly. saa nähdä onko miehet vastaan naiset taas. vai seka joukkueet. huomenna aijon pestä sitä pyykkiä. pitää samalla pestä ne mun uudet vaaleat farkut mitä en ole vielä pessyt kertaakaan. en saa käyttää huuhtelu ainetta ettei väri lähde kauheasti niistä. käytän vaan pesu pulveria.
psykologi on tosiaan tämän viikon torstaina kello yksi. pitää taas sanoa sille että uusii noi mun lääkkeet taas. kesällä vaihtuu psykologi. se on joku nainen. saa sitten nähdä onko se millainen tyyppi. onneksi se ei vaihdu vielä. olen vasta tottunut tähän mikä mulla on tällä hetkellä. saa nähdä koska on punnitus ja veren paine mittaus. mulla ei ole mitään hajua siitä että paljon painan tällä hetkellä. toivon että paino olisi sama. tuli taas viikonloppuna herkuteltua ihan tarpeeksi. siirryn nyt taas normaaliin ruokaan mitä syön viikolla, juon vettä, vihreää teetä, ja mustaa kahvia.
niistä ei pitäisi tulla kauheasti kaloreita. vihreän teen juon aina raakana ja kahvin mustana. join äsken ison kupin mustaa kahvia.
se aina herättää kyllä aamulla. mä juon kulta katriinaa.
ai niin tänään alkaa se fitness päiväkirjat. pitää tallentaa matka tv ohjelmalla. niin katsoo sen huomenna vaikka. nyt kun on uusi kone niin se pyörittää hyvin noita matka tv ohjelmia. pystyy tallentamaan kännykällä tai koneella. toivottavasti tää matka tv toimii silloin kun big brother alkaa. odotan kovasti bbt:ä no. se alkaa sitten syksyllä :)
eka pitää nyt vaan nauttia kesästä. hyvä kesä tulee varmasti :)
tavoite on mennä uimaan tänä kesänä. viime kesänä en uinut kertaakaan. ja uudet bikinit pitää ehdottomasti hankkia.
ne on mun seuraava ostos. ensi kuussa koitan olla shoppailematta kauheasti. tavoite on vasta shoppailla kunnolla kesä kuussa. kun kesä vaatteet tulee myyntiin. mutta. siitä olen iloinen että on uusi guess laukku <3 siitä riittää iloa pitkäksi aikaa :) ja se sopii melkein kaikkien vaatteiden kanssa.

hyvää pizzaa :)Sunnuntai 12.04.2015 10:31

viikonloppu on mennyt tosi mukavasti :) eilenä pelattiin pari tuntia warframe peliä. oli ihan kiva kokeilla sitä. pyöri hyvin mun koneella se peli. pitää jossain vaiheessa kokeilla muitakin steamin pelejä.
eilenä käytiin lidlissä ja ostettiiin pizza tarvikkeet. siihen pizzaan tuli kebab lihaa, pekonia, juustoa, tomaattia, pizza maustetta.. tuli ihan hyvää. söin äsken yhden palan aamupalaksi.
eilenä valvoin johonkin kymmeneen asti oli vähän väsynyt fiilis eilen illalla. harrastettiin kyllä seksiä. oli aivan ihanaa. ja teki kyllä hyvää.
eilenä aloitin vähän katsomaan noita uusia animeita. kiva kun nisekoi animesta on alkanut toinen kausi. hyvä anime. tykkään kovasti. siten aloitin katsomaan sen nimistä animea kuin ore monogatari. se on semmoinen rakkaus anime. sitä tulee 24 jaksoa. on ainakin katsottavaa. eilenä kastoin vähän vino showta. oli ihan hauska.
tää viikonloppu on mennyt taas tosi noepasti. mutta mukavaa on ollut. poikaystävä varmaan vie mut takaisin moottoripyörällä. tai autolla. sen näkee sitten. ensi viikolla mulla on torstaina taas psykologi. yhdeltä. pitää mennä sinne taas juttelemaan. onneksi siihen on vielä aikaa.
eilenä söin kunnolla vasta tuossa illalla kun tehtiin pizzaa. sitä ennen olin vaan syönyt suklaata. mulla on vielä syömättä kana hampurilainen. syön sen kyllä tänään jossain vaiheessa. olen muistanut ottaa myös lääkkeet tänä viikonloppuna. joskus on aina unohtunut ottaa esimerkiksi aamulääkkeet. lääkeitä mulla on vielä jonkin verran. ei tarvi vielä hakea apteekista. huomenna menen taas kuntosalille. kaverin kanssa. ihan hyvä että on sali taas.
en aijo nyt herkutella taas viikkoon. on tullut tänä viikonloppuna syötyä tosi paljon suklaata ja lakua. ensi viikolla aloitan myös lenkkeilyn kun on niin hyvä ilma. aijon aina mennä nyt lenkille lounaan jälkeen. se on mun tavoite. ja se tekee varmasti ihan hyvää. kauppaan mun ei tarvi mennä huomenna. mutta ensi viikolla taas jossain vaiheessa. laskuja pitää myös maksaa. ja pestä pyykkiä. koitan pestä pyykkiä tuossa tiistaina. aijon pestä lakanat samalla. ensi viikko on aika rento. ja ihan ok. onneksi mulla on kaverit lähellä. näen niitä joka päivä. tää uusi kannettava on ollut aika hyvä. eikä tää hajoa heti kun on uusi. ellei vaan tee tai kahvi kuppi kaadu tän koneen päälle. no ei. olen varovainen. enkä aijo todellakaan tiputtaa tätä konetta. sain eilenä maksettua poikaystävälle sen sata euroa. vielä pitää antaa 10 euroa. niin sitten olen maksanut. tästä uudesta koneesta. saa nähdä koska se mun vanha kone tulee sieltä huollosta. ja saa nähdä onko ne saanut sen korjattua. toivottavasti. tänään tulee taas tähdet tähdet. menen taas parhaan kaverin luokse katsomaan. en enää muista että mitä ne laulaa nyt. sen näkee tänään. ja kuka tippuu.
huomenna pitää todellakin nähdä salkkarit. maarit on palannut. saa nähdä mitä siitäkin tulee :D huomenna en näe lemmen viemää koska olen kuntosalilla. mutta tiistaina tulee uusinta aamulla.
animeakin pitää katsoa. yama no susumea ainakin pitää katsoa. vielä on puolet katsomatta. ihana anime. ja school rumblea pitää katsoa. toinen kausi menossa. olen vasta katsonut yhden jakson.
mangaa pitäisi myös lukea. aloitan varmaan lukemaan tuota ranma mangaa. mulla on ne kaikki osat. hauska sarja. meni monta vuotta että sain ne kaikki mangat kerättyä. mutta kannatti.
uusi mirai nikki manga on myös ilmestynyt. pitää ostaa. uusi anime lehtikin tulee tässä kuussa. jee :) sitä odotellessa.

nukuin pitkään :)Lauantai 11.04.2015 11:53

nukuin äsken pitkään. heräsin hetki sitten. poikaystävä oli laittanut sillä aikaa kun nukuin niin kaikki mun kuvat ja musat uudelle koneelle.
kiva yllätys. poikaystävä haki mut eilenä moottoripyörällä. oli kiva olla taas pitkästä aikaan kyydissä. hyvin meni matka.
olin eilenä pajalla kuluttamassa aikaa. olin tunnin siellä. ohjaaja oli paikalla siellä. juteltiin niitä näitä.
tänään varmaan tehdään poikaystävän kanssa pizzaa. hyvä ruoka. eilenä tuli syötyä vähän suklaata. käytiin eilenä kaupassa. ostin limua, kivennäisvettä, kana hampurilaisen..ja laku pussin. meni jotain 9 euroa.
tänään ajattelin katsoa animea. eilenä en katsonut.
oli eilenä aika paljon koneella. eilenä oli ihan hyvää ruokaa ja söin aika hyvin. ei mitään ongelmaa. muutenkin olo on hyvä tällä hetkellä.
tänään on aika kiva ilma. varmaan jotain 15 astetta lämmintä. kyllä se kesä sieltä tulee. en jaksanut maksaa vielä laskuja. no ensi viikolla. erä päivät ei ole vielä mennyt. näin eilenä vaan puolet salkkareista.
mutta onneksi näin edes jotain. tänään tulee taas vino show. se pitää katsoa. ajattelin valvoa tänään vähän pitempään kun eilenä.
eilenä menin jo kymmeneltä nukkumaan.
ja huomenna aijon nukkua pitkään. ihanaa kun voi ottaa rennosti.
eilenä kokeilin vähän skyrim peliä. se pyöri aika hyvin mun koneella. pitää nyt vaan ostaa stemista noita pelejä niin pystyy pelaamaan tällä kannettavalla. ainakin voisi kokeilla.
tänään saan maksettua poikaystävälle sen sata euroa. porukat tuo mulle rahaa tänään niin saan sen velan maksettua.
eilenä tuli teksiviesti gigantista että se mun vanha kannettava on nyt huollossa. myöhemmin tulee viesti että koska sen voi sitten hakea. toivottavasti pian. saa poikaystävä sitten sen koneen.
eilenä katsoin yhden jakson kilikkaa mua. olen kohta saanut katsottua sen sarjan. vielä olisi monta jaksoa täydellisiä naisia ja true bloodin vika kausi. on aika paljon katsottavaa. ei heti lopu kesken.

Guess <3Perjantai 10.04.2015 08:57