IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Enemmän animea, vähemmän alkoholia :D

Selaa blogimerkintöjä

erittäin mukava viikonloppu :)Sunnuntai 19.07.2015 13:23

nyt tulin vasta koneelle. eilenä poikaystävä kävi kylässä ja ajattelin että menisin kotiin lauantai iltana. ohjaajat päästi mut. olin yhden yön kotona. tulin juuri takaisin tänne. kävin äsken kaupassa.
eilenä oli ihanaa päästä saunaan. mulla oli sauna juomana limu pullo.
en juinut yhtään alkoholia. eilenä haettiin taas pizzat koti pizzasta. söin alla pollo pizzan. siinä oli kanaa ja ananasta. oli hyvää. sitten osettiin poikaystävän kanssa iso pussi irtokarkkeja. oli kyllä hyviä. leffa mikä katsottiin oli joku avaruus leffa. katsottiin se netflixistä.
viikon päästä on ne häät. porukat hakee mut lauantaina päivällä. tiedän mitä laitan päälle sinne häihin. ihan mukava mennä. tulee varmasti mukava päivä. menen sitten taas kotiin häiden jälkeen.
olen varmaan vähän pitempään kotona. pitää vähän suunnitella että kuinka kauan olisin. onhan tässä vielä viikko aikaa miettiä.
poikaystävää näen sitten varmaan vasta parin viikon päästä. kova ikävä tulee, mutta onneksi on puhelin ja skype.
soitellaan ja skypetellään joka päivä. ei tullut onneksi huono oloa viikonlopun aikana. ei tarvinnut syödä mitään rauhottavia.
ja sain nukuttua hyvin viime yön. huomenna alkaa sitten taas uusi viikko. saa nähdä miten se sitten menee. toivottavasti mukavasti.
näen kaverit joka päivä. ja on noi ryhmät missä me sitten ollaan. kaupassa ei tarvi nyt käydä kun kävin tänään.
huomenna aijon mennä lenkille. ja varmaan tänäänkin. ellei sada pahemmin vettä ajattelin pyytää kaveria mukaan.
voisi kohta soittaa ja kysyä haluaako se lähteä. kirjoitan ensin tämän blogin. katson varmaan taas tabletilla noita sarjoja. eilen katsoin taas sitä vankila sarjaa. varmaan katson sitä taas tänään.
animeakin pitäisi katsoa. en varmaan tänään jaksa katsoa. ehkä sitten ensi viikolla vaikka. ostin lisää puuroa kaupasta. nyt ei ainakaan heti lopu. riittää joksikin ajaksi.
mä syön puuroa joka päivä. se on vaan niin hyvää. ja halpaa. sekä ei tule nopeasti ainakaan nälkä kun syö sitä.
meillä on varmaan taas punnitus kohta. en yhtään tiedä että mihin suuntaan mun paino on mennyt. toivon että on pysynyt samana.
ja veren mittaus on myös kohta. huomenna aamulla jaetaan taas viikon lääkkeet dosettiin. mun ei varmaan vielä tarvi hakea mitään.
on lääkkeitä joksikin ajaksi. onneksi ei ole nyt kiire minnekkään. voi ottaa tämän päivän rennosti. illalla menen taas parhaan kaverin luokse illalla. vaihdetaan kuulumiset miten meni viikonloppu.
saa nähdä tuleeko sitten ensi viikolla telkasta toi emmerdale. saisi tulla. hyvä ohjelma. katsotaan sitä aina parhaan kaverin kanssa. saa nähdä koska noi salkkaritkin taas alkaa. kohta on jo elokuu.
varmaan syyskuussa alkaa sitten. harmi kun tänä vuonna ei tule big brotheria. mä ja paras kaveri niin odotettiin sit. mutta no. ehkä ensi vuonna. jos silloinkaan. onneksi tulee lemmen viemää edes.
huomenna pitää taas katsoa. mun kaveri tulee varmaan taas mun luokse katsomaan. en enää muista mihin se viime jakso oikeen jäi.
huomenna näkee sitten. nyt mulla ei ole onneksi enää kireää oloa. mulla on itse asiassa aika hyvä olo tällä hetkellä. mikä on vaan hyvä. jaksaa taas eteenpäin. ihan kiva mennä sitten taas viikon päästä kotiin. en vielä tiedäa ijonko juoda mitään sinä viikonloppuna. voi olla etten juo. fiiliksen mukaan aijon sitten katsoa.
jos en juo niin juon sitten taas limsaa. niin kuin eilenä.
säästän vähän rahaa taas jos en osta lonkeroa tai siideriä.
kerkeäähän sitä sitten myöhemmin juoda. tuleehan noita viikonloppuja. menen ehkä ensi viikolla sinne seppälään. sovitan niitä housuja onko ne hyvät. jos ei ole hyvät niin sitten en osta. katson löytyykö sieltä sitten jotain muuta kivaa. voisi ostaa.
tilillä on vähän shoppailu rahaa. no pitää katsoa.
äsken satoi vähän vettä mutta nyt ei sada. toivottavasti ei ala sataa kun mennään kaverin kanssa lenkille. en omista sateenvarjoa.
kaverilla varmaan on sateenvarjo. onneksi olen pieni niin mäkin mahdun sen alle sitten. ei se nyt haittaa jos vähän kastuu.
eilenä mulla oli huono päivä. sain ahdistus kohtauksen. itkin ja itkin ja menin ohjaajan luokse juttelemaan. mun mieli kuvitus laukkasi taas liikaa. en tiennyt mikä oli totta ja mikä ei. aloin melkein näkemään taas harhoja. sain onneksi rauhottavan mikä helpotti onneksi mun oloa. ajatukset pysähtyivät enkä enää ajatellut mitään.
sitten oli vähän masentunut olo sen jälkeen. illalla pyysin ohjaajalta taas rauhottavan varmuuden vuoksi jos en saa unta yöllä. onneksi iltalääkkeet pisti väsyttämään niin en tarvinut ottaa sitä rauhottavaa.
mutta nyt mulla on paljon parempi olo. ei ole enää kireää oloa.
itkeminen helpotti. ja noi rauhottavat. kävin eilenä lenkillä taas. tuulettamassa mun päätä. skypetin poikaystävän kanssa eilenä. lupasi tulla tänään käymään. ihana taas nähdä sitä. on ollut ikävä.
tästä on tulossa varmasti ihan mukava päivä. voisi syödä tänään suklaata. eilenä mulle ei maistunut. ei ruokakaan kauheasti maistunut mutta sain syötyä edes jotain. eilen illalla katsoin taas tabletilla sitä yhtä vankila sarjaa. kolmas kausi menossa. olin eilenä kaverin luona kylässä. katsottiin lemmen viemää ja juteltiin. näemme sitten taas huomenna. ollaan menossa lenkille jos on hyvä ilma.
nyt on vähän pirteämpi olo kun join ison kupin mustaa kahvia.
aamupala meillä on tänään yhdeksältä. aijon syödä ruisleipää. sanon samalla ohjaajalle että nyt on paljon parempi olo ja että sain nukuttua. vien sen rauhottavan pillerin takaisin koska en tarvonnut sitä. mutta nyt uskon ettei mulle tule taas pahaa oloa vähään aikaan.
sain eilenä purettua kaiken pois. ei ole enää kireää oloa.
kyllä se siitä :) hyvillä mielillä taas eteen päin.
animea pitäisi myös katsoa taas. katson tänään illalla tai huomenna. katson loput uudet jaksot mitkä on tullut tällä viikolla.
ulkona on aika kiva ilma. ei ole onneksi ollut mitään ukkosta.
eilenä luulin että se tulee mutta ei onneksi tullut.
käyn kohta pankin sivuilla katsomassa mun raha tilanteen. tänään menee taas rahaa kun käydään poikaystävän kanssa kaupassa.
pitää ostaa sitä suklaata. en vielä tiedä että mitä suklaata ostan. sipsiä mun ei tee yhtään mieli. syö sitä sitten joskus toiste.
olen viikon päästä menossa häihin. veljen serkun häihin. ne on lahdessa. tiedän mitä laitan päälle sinne. ihan kiva mennä. samana päivänä on myös ne kaverin pippalot. en ole menossa sinne mutta mun kaverit menee. sanoin kavereille että pitäkää hauskaa munkin puolesta. säästän rahaa taas kun ei tarvi ostaa mitään lonkeroa tai siideriä. juon sitten joskus toiste. en aijo juoda mitään sitten sinä viikonloppuna kun on ne häät. pysyn limu linjalla.
juon sitten vaikka taas kun olen menossa poikaystävän luokse.
siinä parin viikon päästä sitten taas. ellei tule mitään esteitä.
päivä kerrallaan mennään. mulla alkaa puuro kohta loppumaan. pitää ostaa lisää. teetä ei tarvi ostaa koska sitä on vielä paljon. ja kahviakin on vielä ihan kivasti. mulla on pakastimessa pari mangum jätskiä. ajattelin syödä toisen niistä tänään. ja toisen voisi antaa poikaystävälle. jos se haluaa syödä sen. pääsee niistä sitten eroon.
sitten voi ostaa taas lisää jätskiä pakastimeen.
pitää tänään laittaa parhaalle kaverille viestiä että miten viikonloppu on mennyt. nähdään sitten taas huomenna :) menen taas illalla sen luokse. mun toisella kaverilla loppui toi työ harjottelu niin sekin on sitten tulossa taas noihin ryhmiin. on seuraa ainakin kun on paras kaveri ja toinen kaveri. ei tarvi olla yksin.
näkee sitten millainen on ensi viikko. toivottavasti hyvä. oli ihan hyvä päätös jäädä nyt tänne viikonlopuksi. lepään ja kerään taas voimia. jaksaa sitten taas. aijon olla positiivinen.
mun pitää varmaan hakea taas apteekista lisää noita rauhottavia. pitää kysyä vaan ohjaajalta että onko mulla niitä nyt kuinka paljon.
että tarviiko hakea niitä. sitten on hyvä taas kun on niitä jos tarvii.
se medipam rauhottava on tosi vahva lääke. mikä on vaan hyvä.
helpottaa todellakin oloa jos ahdistaa. elämä ei ole aina helppoa. mutta aina on onneksi selvitty.

aijon levätä viikonlopun.Perjantai 17.07.2015 08:31

perjantai. aijon olla tämän viikonlopun täällä. en ole menossa lomille.
ajattelin että nyt on hyvä vähän levähtää. olen nyt ollut 6 viikonloppua putkeen lomilla. pitää nyt olla täällä välillä.
poikaystävä tulee taas varmasti käymään viikonloppuna.
aijon pitää mun kaverillekkin seuraa tänä viikonloppuna koska sillä on ollut nyt vaikeaa. aijon olla sen tukena. en aijo jättää sitä yksin. kavereista täytyy pitää huolta. katsotaan taas lemmen viemää, juodaan teetä, jutellaan ja käydään lenkillä ellei sada.
oltiin eilen illalla siellä teatterissa. oli ihan hyvä esitys. kesti kaksi tuntia.
sitten kun sai iltalääkkeet niin nukahdin saman tien. nukuin viime yön sohvalla. nukahdin siihen. aamu yöllä menin sitten omaan sänkyyn nukkumaan. nyt mulla ei ole aamulla mitään ohjelmaa. rento aamu. kaupassa pitäisi käydä. käyn huomenna. tänään sataa vettä ja on ukkonen. pitää laittaa tabletti taas lataukseen. pystyy sillä sitten taas katsomaan ohjelmia. eilenä katsoin taas sitä vankila sarjaa ja yhden leffan loppuun. animea katsoin myös pari jaksoa. se monster musume anime on kyllä paras. vitsit mä nauroin kun katsoin toisen jakson.
odotan innolla kolmatta jaksoa. sitten katsoin myös tuon ore monogatari jakson. sekin oli hyvä. pitää katsoa viikonloppuna noi loput jaksot mitä on tullut tällä viikolla. en jaksanut eilenä enempää katsoa. pitää sanoa tänään ohjaajille etten ole menossa lomille tänä viikonloppuna. sanon vaan että aijon olla nyt täällä ja levätä.
jaksaa sitten lomailla seuraavina viikonloppuina.
pitää välillä pysähtyä ja olla vaan. ei sitä aina jaksa.
aijon ottaa rennosti tämän viikonlopun. vietän kaverin kanssa aikaa, poikaystävä tulee kylään, katsotaan leffaa, leikin tabletilla..olen koneella, nukun, valvon..ihan ok viikonloppu tiedossa.
en aijo murehtia nyt mistään. mutta koitan syödä. ruoka maistuu taas varmasti. pitää ostaa taas suklaata kun on viikonloppu.
mulla on jätskiä pakastimessa. mangum jäätelöä. voisi syödä vaikka tänään illalla samalla kun katsoo lemmen viemää.
en varmaan jaksa tällä viikolla enää mennä katsomaan niitä farkkuja seppälästä. katsoo sen vaikka sitten ensi viikolla.
jos jaksaa ja kerkiää. ei ne häviä sieltä heti.
muuten mulla on hyvä olo. onneksi ei ole kiire minnekkään.
tänään olisi paja tunti. se on vapaa ehtoinen. en ole varmaankaan menossa sinne. ei huvita. mielummin katson tabletilla jotain sarjaa sen sijasta. aamupala on kohta taas ja pitää ottaa aamulääkkeet.
ensi kuun alussa on taas verikokeet. tällä kertaa en saa syödä tai juoda. ja ne ottaa samalla tuon sydän filmin. siinä ei mene onneksi kauaa. pääsee saman tien pois sieltä.
saa nähdä mihin aikaa se on sitten. ohjaajat aina soittaa ja varaa noi labra ajat. ne voi olla joko aikaisin aamusta, tai myöhemmin päivällä. tai ihan koska vaan. se on välillä ärsyttävää jos ne on heti aikaisin aamulla. en tykkää yhtään. mutta onneksi noi verikokeet on vaan kerran kuussa. olen tottunut. ja mun kaverit on tottunut. nekin käy kerran kuussa verokokeissa koska niillä on sama lääkitys kun mulla. pitää taas kohta tiskata. kahvi kuppi vuori on kertynyt.
pitää myös pedata sänkykin. onneksi lakanoita ei tarvi heti pestä. mutta ensi viikolla sitten taas. pitäisi käydä tokmannilla. voisi viikonloppuna käydä. ihan huvin vuoksi. kuluttamassa aikaa siellä.
mä haluaisin ostaa lisää jotain mukeja. mistä voi juoda sitten teetä.
ja jotain tekisi mieli taas shoppailla. pitää nyt kysyä parhaalta kaverilta että koska pidettäisiin se shoppailu päivä.
aijotaan tehdä se vielä tänä kesänä. siitä tulee mukavaa. shoppaillaan koko päivä. varmasti löytyy sitten taas jotain kivaa :)
rahaa tulee taas ensi viikolla. yli sata euroa.
en ole varmaan menossa lenkille tänään. tai no pitää katsoa tuossa lounaan jälkeen jos vaikka kävisi. ellei ole kamala ilma.
eilenä en käynyt lenkillä. silloinkin satoi vaan vettä ja oli vähän ukkosta. mutta viikonloppuna pitäisi olla hyvät ilmat.
jos poikaystävä tulee huomenna käymään, niin mennään sitten sunnuntaina kaverin kanssa lenkille. pitää kysyä kaverilta tänään haluaako se silloin mennä mun kanssa lenkille.
kuntosali aukenee vasta elokuun alussa muistaakseen. alan sitten käymään siellä. nyt vaan käyn lenkillä sen sijasta. sinne on sitten kiva mennä taas kun se aukenee.
odotan innolla. :) toi lenkkeilykin on aika tehokasta. kun kävelee ripeää vauhtia sen puoli tuntia ainakin. ja tulee hyvä olo aina lenkin jälkeen. nautin siitä. ja se lievittää ahdistusta. en ole pitkään aikaan ollut ahdistunut. mikä on hyvä juttu. hyvin siis menee edelleen.
se on ihan hyvä olla täällä niin ei ainakaan tule juotua mitään siideriä ja lonkeroa. juominen on täällä kielletty.
se on hyvä välillä pitää vähän pari viikkoa taukoa. sitten on taas kiva juoda sen tauon jälkeen taas.
juon nyt vaan tänä viikonloppuna kivennäisvettä. sitä pitää ostaa taas kun menee seuraavan kerran kauppaan. limsaa en aijo nyt juoda. ei tee mieli. kivennäisvesi on parempi.
kohta voisi juoda taas teetä vaikka. kahvit olen jo juonut.

ahdistus ja lääkkeet.Torstai 16.07.2015 08:25

kohta on taas viikonloppu. en vieläkään tiedä että menenkö lomille. voisi ihan hyvä olla vaikka täällä viikonloppu. lepäisi niin jaksaisi sitten taas myöhemmin lomailla. mä elän nyt vaan päivän kerrallaan.
eilenä oli ihan mukava päivä. katsoin taas tabletilla sarjoja ja leffoja. toiminta tunnilla pelattiin mölkkyä. ja syötiin jätskiä.
en nähnyt eilenä mun toista kaveria. pitää laittaa sille viestiä tänään ja kysyä onko sillä kaikki hyvin. tänään illalla ollaan menossa sinne teatteriin. se alkaa seitsemältä. ollaan puoli seitsemältä lähdössä sinne. varmaan ihan hauska näytös. onneksi mun kaverit tulee myös sinne.
en kerkeä skypettää illalla poikasytävän kanssa kauaa.
sanoin sille eilenä etten kerkeä kauheasti juttelemaan.
tänään pitää katsoa noi uudet anime jaksot. mitkä on tullut tällä viikolla. on paljon katsottavaa koska nyt olen alkanut seuraamaan aika monta anime sarjaa. kohta pitää taas siivota. aloitan siivoamaan kun olen kirjoittanut blogin. kävi eilenä lenkillä. oli kamalan kuuma mutta mulla oli vesi pullo mukana. kannatti mennä lenkille. pääsi tuulettamaan päätä. mun pinna on ollut vähän kireä.
käyn ehkä tänäänkin lenkillä. jos jaksan.
muuten on ihan hyvä olo. ihan ok päivä taas tänään. aijon katsoa taas tabletilla yhtä leffaa minkä aloitin katsomaan. se on kesken. aijon varmaan tänään katsoa sen loppuun. se teatteri esitys kestää pari tuntia. saadaan ilta lääkkeet vähän myöhemmin mitä yleensä. ja iltapala. se esitys loppuu yhdeksältä.
toivottavasti ei sada vettä. se näytös on ulkona. pitää laittaa jotain lämpimää päälle jos tulee kylmä. ajattelin laittaa paksun hupparin,nahkatakin ja farkut. niillä sitten tarkenen illalla.
varmaan uni tulee nopeasti kun pääsee takaisin ja saa ilta lääkkeet.
aamupala on kohta taas. olen vähän pirteä kun join äsken taas kahvia. jaksaa siivota. kohta tulee taas rahaa. onneksi.
saa maksettua tuon yhden laskun. en ole vieläkään jaksanut mennä sinne seppälään katsomaan niitä housuja. menen sitten kun jaksan. ei ne heti häviä sieltä. kyllä ne kerkeää ostaa.
olen nyt katsonut aika tarkasti mihin mulla on mennyt tuota rahaa.
olen koittanut olla säästeliäs. en ole ostellut mitään turhia juttuja.
mikä on vaan hyvä. se on ihan hyvä välillä katsoa mihin menee sitä rahaa. etten tuhlaa ihan kaikkea. nuorempana mulla meni kaikki rahat johonkin turhaan. onneksi olen nyt oppinut tuon rahan käytön.
riittää joka kuukausi. shoppailen joskus. mikä on ihan hyvä välillä. jos löydän jotain kivaa. tänään maistuu varmasti taas ruoka. eilenä oli ihan hyvää ruokaa. koitan tänäänkin syödä taas hyvin. vaikka mulla on tää syömishäiriö niin pystyn onneksi syömään. tavoite on syödä maha täyteen. ja koitan ajatella niin että kun syön hyvin niin paino ei lähde laskemaan. ohjaajat sanoi mulle että jos mun paino tippuu rajusti, niin mulla alkaa noi ruoka istumiset. se tarkoittaa sitä että syön ruoan, ja juodun istumaan sen jälkeen puoli tuntia että se ruoka imeytyy kehoon. kerran istuin yhden vuoden joka päivä.
nyt en ole pariin vuoteen istunut. paino on pysynyt hallinnassa.
mikä on hyvä. ei ole lähtenyt tippumaan.
nyt mulla on onneksi taas aika hyvä kausi. ei ole ollut itkuisuutta tai ahdistusta. vielä. mutta kyllä nekin tulee sitten taas jossain vaiheessa. en ihmettele yhtään. sitten joutuu taas syömään rauhottavia ettei sekoa. onneksi on noi rauhottavat. kun syö yhden semmoisen niin mieli jotenkin onneksi pysähtyy eikä mielikuvitus laukkaa enää. ja alkaa väsyttämään. se on tosi vahva lääke.
onneksi on niitä. mä syön sen nimisiä rauhottavia kuin medipam 5 mg. hyvä lääke. en ole syönyt niitä taas vähään aikaan. mikä on vaan hyvä. mutta niitä on hyvä olla jos tulee oikeen huono olo.
yleensä iltaisin mulle tulee se huono olo. ei päivällä. mikä on vähän outoa. kai mä olen iltaisin väsynyt niin sitten tulee helposti se ahdistus. onneksi mun kaverit tukee mua jos mulla on vaikeaa. ja on ohjaajat jos tarvii vaikka jutella. en ole yksin onneksi.
ja mun kaverit ymmärtää mua koska niillä on aika samat ongelmat kun mulla. nekin sairastaa skitsofreniaa.
ja on sama lääkitys kun mulla. onneksi on toi lääkitys niin pystytään jotenkin elämään tätä elämää. melkein normaalia elämää.
ja olen hyväksynyt sen että joudun varmaan koko elämän syömään noita lääkkeitä. ollaan puhuttu tästä parhaan kaverin kanssa.
sekin sanoi että joutuu syömään lääkkeitä loppu elämänsä.
tämmöinen elämä meillä on. mutta olen silti aika onnellinen tällä hetkellä :) päivä kerrallaan eletään. kyllä tää tästä.
pitää aina elää täysillä silloin kun kaikki on hetken hyvin.

toiminta tunti tänään.Keskiviikko 15.07.2015 08:33

keskiviikko. tänään olisi vaan ohjelmassa toiminta tunti. se on kahdelta iltapäivällä. saa nähdä mitä tehdään. paja meillä on vasta huomenna. ollaan menossa illalla teatteriin. huomenna. ohjaajat on varannut meille liput. en jaksanut eilenä mennä seppälään.
mutta aijon käydä tällä viikolla siellä vielä. katsomassa niitä housuja.
jos niitä on vielä. eilenä katsoin ainakin 5 tuntia putkeen tabletilla sitä "orange is new black" sarjaa. olen jäänyt siihen koukkuun. tosi hyvä. aijon taas tänään ehkä katsoa sitä. eilenä meillä oli liikunta tunti. kävelin parhaan kaverin kanssa. juteltiin niitä näitä.
illalla mun toinen kaveri tuli taas kylään. skypetin eilenä poikaystävän kanssa ja menin illalla vielä parhaan kaverin luokse. katsottiin telkkaa. ja illalla menin jo yhdeksän aikaan nukkumaan.
ihan mukava päivä. tästäkin päivästä tulee varmasti mukava.
onneksi aamulla ei ole mitään ohjelmaa. voi ottaa rennosti.
sain eilenä pestyä pyykit. pesin jopa lakanat. nyt niitäkään ei tarvi pestä viikkoon. nyt mulla on taas kahvia. me asukkaat saadaan pari pakettia aina kahvia kuukaudessa. ohjaajat antaa ne.
nyt en saa enää kahvi pakettia tässä kuussa. jos kahvi loppuu tämän kuukauden aikana niin sitten pitää itse ostaa.
me saadaan kulta katriina kahvia. se on paras. se on hyvä ettei me saada mitään halpaa kahvia mikä maistuu pahalta. kunnon kahvia saadaan. eilenä join vaan yhden kupin teetä. tänään aijon juoda vähän enemmän. kohta voisi taas vaikka keittää. aamupala on taas puolen tunnin päästä. pitää tiskata. mulla on kiva tiski vuori.
tiskaan kun olen kirjoittanut tämän.
pitää kaivaa taas vaate kaappia ja katsoa mitä puen tänään päälle.
tässä on vielä sopivasti aikaa katsoa. ennen toiminta tuntia.
alkaa olla kohta taas nälkä. no kohta pääsee aamupalalle. syön ruisleipää. kahvia join taas äsken. herättää onneksi. aamu lähtenyt hyvn käyntiin. ajattelin mennä taas illalla lenkille. ellei sada vettä. sen näkee sitten. toivottavasti ei sada.
aijon heittää sen puolen tunnin lenkin taas. kävelen ripeää vauhtia.
sitten suihkuun lenkin jälkeen ja katsomaan lemmen viemää.
emmerdale sarjaa ei tule tällä viikolla. ihan tyhmää. toivottavasti se tulee taas ensi viikolla. on jotain katsottavaa edes. onneksi sentään tulee kakkoselta toi uusi päivä sarjan vanhat jaksot. niitä on ihan kiva katsoa. onneksi telkasta tulee edes jotain.
mitä katsoa. animea pitäisi myös katsoa. ei ole nyt huvittanut. mutta kyllä mä innostun taas katsomaan sitä jossain vaiheessa.
se on varma. aijon tällä viikolla katsoa ne uudet jaksot uusista sarjoista mitä tulee tällä viikolla. sitten on taas vähän katsottavaa.
mangaa en ole lukenut vähään aikaan. pitäsi taas tabletilla lukea.
jotain sarjaa. mulla on muutama manga sarja kesken.
luen sitten taas kun innostun. muuten on hyvä fiilis tänään.
aijon nauttia tästä päivästä. näkee kavereita. ja katson taas tabletilla sitä yhtä sarjaa. olen varmaan nyt tämän aamun ainakin koneella. huvittaa nyt olla. ruokakin maistuu varmasti taas tänään. toivottavasti on jotain hyvää ruokaa tänään. syön niin jaksan sitten taas tämän päivän. eilenä mä söin vähän huonosti. veren paineetkin oli aika alhaalla ja mua vähän väliä pyörrytti.
välillä mulla on noin. mutten en ole ainakaan vielä onneksi pyörtynyt. pitää nyt vaan syödä hyvin. niin ei ala huimata.
pitäisi taas käydä pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on nyt rahaa. varmasti ihan sopivasti. selviää tämän kuun.
ja on hiukan shoppailu rahaa. pystyy ostamaan jotain kivaa.
toivon että ne farkut on hyvät mitä käyn tällä viikolla katsomassa seppälässä. käyn huomenna tai yli huomenna katsomassa niitä. tänään en jaksa. menen vaan sinne toiminta tunnille.
ja tulen sen jälkeen takasin tänne. en aijo käydä missään muualla tänään. paitsi siellä lenkillä illalla.
eilenä mä olin aamulla vähän sekaisin. luulin että olin taas aamulla ottanut vahingossa iltalääkkeet. kysyin ohjaajalta että otinko varmasti sen aamu lääkkeen? ohjaaja tarkisti ja sanoi että olin ottanut aamu lääkkeen. mikä oli hyvä juttu. mulla on pari kertaa joskus käynyt että illalla olen ottanut aamulääkkeen vahingossa.
onneksi se ei ole vaarallista. joskus vaan käy noin.
mutta ei aina onneksi sentään. mun oma ohjaaja on nyt lomalla neljä viikkoa. sillä alkoi loma eilenä. onneksi useat ohjaajat on täällä ihan mukavia. joskus ne voi olla ärsyttäviä. mutta ei onneksi aina. niiltä voi aina kysyä neuvoa jos on jokin ongelma.
ihan hyvä että niitä on täällä. ja ne saa yölläkin kiinni jos on joku hätä. ja ne huolehtii meidän asioista. ja on tukena.
tää on hyvä hoito paikka missä asun. on oma kämppä ja kaverit asuu ihan naapurissa. onneksi en ole yksin. mulla on ihanat kaverit. ne on tosi tärkeitä mulle. etenkin mun paras kaveri. jonka olen tuntenut jo vuosia. näemme joka päivä. paisti silloin kun ollaan lomilla. paras kaveri lähtee tänä viikonloppuna lomille. mäkin varmaan menen lomille. ajattelin mennä ehkä kotiin. pitää vielä vähän miettiä. mutta kyllä se selviää sitten. mutta nyt menen aamupalalle. ja keitän kohta teetä.

uudet farkut :) ehkä?Tiistai 14.07.2015 08:19

eilenä oli ihan mukava päivä. kävin kaupassa ja pyörähdin myös seppälässä. aijon varmaan tänään uudestaan mennä sinne koska siellä olisi yhdet farkut mitkä haluaisin ostaa. aijon mennä käymään tuossa lounaan jälkeen. pitää vähän nyt shoppailla. toivottavasti ne housut on hyvät. eilenä oli ompelu ryhmä. se kesti vaan puolituntia. ohjaajat oli rennolla päällä eilenä niin se loppui vähän aikaisemmin.
katsoin eilenä taas sitä vankila sarjaa tabletilla. todella hyvä. pitää katsoa jos vaikka katsoo sitä lisää tänään. pitäisi myös katsoa kolme miestä ja tyttö sarjaakin. tänään on liikunta tunti taas iltapäivällä. mä ja paras kaveri mennään lenkille. siinä tuleekin tämän päivän lenkki tehtyä. oli eilen illalla myös lenkillä. kävelin sen puolituntia.
ja tuli hyvä olo sen jälkeen. mun kaveri oli taas eilenä kylässä ja katsottiin lemmen viemää. kaveri tulee taas tänään mun luokse katsomaan. huomasin että kahvi on loppu. pitää ostaa lisää. voisi käydä tokmannilla tänään. ostaisin sieltä sen kahvi paketin. aijon ostaa kulta katriina kahvia. se on paras. join äsken vikat kahvit. nyt olen pirteämpi. aijon pestä tänä aamuna pyykkiä. aamupalan jälkeen. saa pyykit pestyä. olo ja fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. ruoka on maistunut. pitää syödä että jaksaa. eikä paino saa tippua.
mun paino on pysynyt onneksi samana.
saa nähdä koska on taas punnitus. varmaan taas kohta. ja noi ohjaajat mittaa tuon veren paineen. se mulla on ollut vähän alhaalla. mutta ei ole pyöryttänyt onneksi.
onneksi nukun hyvin joka yön. menen aina yhdeksän jälkeen nukkumaan. se on hyvä että noi ilta lääkkeet pistää nukuttamaan.
en tiedä vielä että mitä teen taas viikonloppuna. menenkö lomille vai olenko täällä. no se selviää kyllä. elän nyt vaan päivän kerrallaan. ajattelin että pidän nyt taas taukoa juomisesta. ainakin pariin kolmeen viikkoon en aijo juoda mitään alkoholia. sitä on aina hyvä pitää välillä taukoa. en halua olla joka viikonloppu kännissä.
koitan nyt tänä viikonloppuna juoda vaan limsaa tai kivennäisvettä.
säästää samalla nyt rahaa kun ei osta nyt mitään siideriä. tai lonkeroa. kun ei juo niin ei tule kauheasti kaloreitakaan.
koitan nyt arkena syödä normaalia ruokaa. herkuttelen sitten taas kun on perjantai. syön suklaata. onneksi tässä kuussa tulee vielä vähän yli sata euroa niin saa maksettua loput laskut.
pärjää sitten loppu kuun. mutta. tänään osta tosiaan ne farkut jos ne on sopivat. pitää sovittaa. housuja ei ole koskaan liikaa. ja pitäähän sitä vähän välillä shoppailla. jos löytää jotain kivaa.
en eilenä katsonut niiden housujen hintaa. ei ole varmaan kamalan kalliit. varmaan maksaa alle 30 euroa. uskoisin.
sitten on kiva kun on uudet housut. mun pitää lakata kynnet taas tänään. ajattelin lakata ne sinisen värisiksi.
on sitten taas kivat kynnet. kiva kun ulkona paistaa aurinko. tänään ei pitäisi sataa vettä. ei kastu ainakaan kun liikkuu tuolla.
eilenä kastuin vähäsen kun tulin kaupasta. juoksin loppu matkan. mulla ei ollut sateen varjoa. ajattelin ettei ala varmaan satamaan kun käyn kaupassa. kohta on aamupala. alkaa olla nälkä. saa nähdä kuka ohjaajista on nyt töissä.
mutta. tästä on tulossa ihan mukava päivä. on jonkin verran ohjelmaa ja näkee kavereita. voisiko päivä olla parempi.
ja pääsee vähän shoppailemaan tänään.
mulla on taas vaate kriisi. pitää mennä taas kaivamaan vaate kaappia. ainakin se on siisti. kannatti silloin siivota se.
nyt sitä ei tarvi siivota ainakaan vuoteen.
on tilaa uusille vaatteille. voisi kohta kuunnella musiikkia.
en ole vähään aikaan kuunnellut mitään. aina kun kuuntelen musaa niin mulle tulee tosi hyvä fiilis. piristää kyllä päivää toi musiikin kuuntelu. pitäisi kuunnella musaa ihan joka päivä.
mulla on koneella jonkin verran musaa ja loput kuuntelen tuolta youtubesta. pitäisi ostaa tokmannilta noi uudet sony kuulokkeet.
tuohon mun puhelimeen niin pystyisi sillä kuuntelemaan musaa.
eikä ne maksa varmaan kun jotain kymmenen euroa.
no pitää ostaa ne joskus.

tänään todellakin lenkille :PMaanantai 13.07.2015 08:33

uusi viikko alkaa taas. oli mukava viikonloppu. poikaystävän luona.
eilenä katsoin vaan tabletilla yhtä sarjaa. sen nimistä sarjaa kuin: "orange is the new black" se kertoo nais vangeista. aika mielenkiintoinen. olen nyt toisessa kaudessa. sain eilenä katsottua ekan kauden loppuun. nyt olen toisessa kaudessa.
tänään pitää käydä kaupassa. aijon käydä tuossa ruoan jälkeen.
toivottavasti ei sada vettä. aijon mennä lenkille taas illalla päivällisen jälkeen. tuli taas viikonloppuna herkuteltua. tuli syötyä sipiä, suklaata ja juotua siideriä ja lonkeroa. alan taas tällä viikolla hulluna lenkkeilemään. tänään on taas ompeluryhmä iltapäivällä. teen sitä kaulahuivia. edelleen. saa nähdä koska saan sen sitten valmiiksi.
eilenä olin aika väsynyt. makasin vaan poikasytävän sängyllä ja katselin sarjaa tabletilla. sitten kun pääsin takasin tänne niin katsoin taas pari tuntia sitä sarjaa. en jaksanut olla koneella oikeen eilenä. mutta tänään ajattelin olla vähän enemmän mitä eilenä.
muuten mieli ala on ihan ok. otin taas eilen illalla normaalisti ilta lääkkeet. ja aamu lääkkeen. lauantaina en ottanut ollenkaan lääkkeitä. paitsi e-pillerin otin. tuli harrastettua seksiä lauantaina.
olo taas tasaantuu kun ottaa lääkkeet taas. olen huomannut että aina kun menen lomille niin tekee mieli juoda.
no välillä on silleen. ja välillä on semmoisia kausia että ei juo.
varmaan johtuu siitä kun on kesä. pitäähä sitä välillä ottaa muutama kun on lomilla. tänään koitan syödä hyvin. ja liikkua.
meillä pn päivällisellä taas puuroa. jaksaa illalla lenkkeillä kun on syönyt puuroa. saa nähdä millainen viikko tästä tulee. toivottavasti hyvä. mutta jos tulee huonoja oloja taas niin tulee.
esim ahdistusta, itkuisuutta, ehkä psykoottinen kohtaus.
toivon että sitä ei tule. sitä mulla ei ole ollut vähään aikaan.
onneksi on noi rauhottavat. otan aina sen 5 mg annoksen. se on tosi vahva. helpottaa oloa nopeasti. onneksi en syö mitään uni lääkkeitä.
toi leponex alkaa nukuttaa illalla. eilenä nukahdin tuossa ennen yhdeksää jo. väsytti pikkaisen. olin taas parhaan kaverin luona kylässä. oli kivaa taas nähdä sitä. nähdään taas tänään illalla.
mun teksisi mieli taas käydä seppälässä. voisi käydä tänään samalla kun käyn kaupassa. katsoo jos vaikka löytyy sieltä jotain ostettavaa.
mutta jos ei löydy niin ei löydy. aamupala on taas puolen tunnin päästä. ja aamulla pitää jakaa taas viikon lääkkeet dosettiin.
kävin viime viikolla hakemassa leponexia niin se lääke ei ainakaan heti lopu. eikä masennus lääke. e-pillerit mulla on taas kolmeksi kuukaudeksi. tajusin juuri etten juonut yhtään teetä viikonloppuna.
juon tänään taas. tuossa myöhemmin aamulla. äsken join kahvia.
sekin alkaa kohta loppumaan. pitää hankkia lisää.
onpa kylmä kesä. on joko koleaa tai sataa vettä. aurinko ei paista kauheasti. tuntuu vähän jo syksyltä. no ei voi mitään. ainakaan ei ole kamalan kuuma. se on hyvä.
on kivempi mennä illalla lenkille kun on vähän viileämpää.
aijon kävellä sen puolituntia ainakin. tiedän minkä reitin aijon kävellä. huomenna on taas liikunta tunti. sitten huomenna tulee se lenkki heitettyä. ei tarvi mennä sitten enää erikseen illalla lenkille.
aijon kävellä parhaan kaverin kanssa. on mukava jutella siinä samalla. muuta ohjelmaa mulla ei ole huomenna. huomenna näen taas mun toista kaveria. on tulossa mun luo taas kylään. katsotaan lemmen viemää taas. olen todella iloinen siitä että näen mun kaverit joka päivä. ei tarvi olla yksin. niiden avulla jaksan päivästä toiseen.
ja mä nauran niiden kanssa joka päivä. aina on hauskaa.
ei oteta tätä meidän elämää kauhean vakavasti.
ollaan vaan ja ihmetellään. mun paras kaveri on syntynyt samana vuonna kuin minä. olen muutaman kuukauden sitä vanhempi.
ollaan tunnettu toisemme vuonna 2008 asti. muutettiin samana vuonna tänne. ja ollaan vieläkin täällä.
pitää taas kohta tiskata. mulla on taas kertynyt noita kahvi kuppeja.
pyykkiäkin pitäisi taas pestä. pesen tuossa huomenna aamulla taas.
kone on aina vapaa tiistai aamuisin. saa pestyä noi vaatteet mitä käytin viikonloppuna. pitää muuten laittaa toi mun tabletti lataukseen. laitan sen kohta. niin pystyy katsomaan sitä sarjaa mitä katsoin eilenä. mulla on myös muutama leffa mitkä pitäisi myös katsoa. katson kun jaksan. kannatti ottaa toi tabletti. todella hyvä. tykkään siitä kovasti. se on juuri hyvä että jos ei jaksa olla koneella niin sillä pystyy sitten olemaan. makaa vaan sohvalla ja katsoo sillä jotain sarjaa tai leffaa. tai selaa nettiä.
mulla on taas vaate kriisi. pitää taas kaivaa vaate kaappia. ajattelin laittaa varmaan vaan farkut, paidan ja nahkatakin. en jaksa meikata. hiukset laitan vaan nutturalle. tänään mulla on vaan rento tyyli. se on ihan hyvä nyt. otan tuon mun totoro kesä laukun käyttöön. se on paras kesä laukku. sinne mahtuu paljon tavaraa.
talvella en käytä sitä. käytän silloin jotain muuta laukkua.
aijon syödä ruisleipää kun menen aamupalalle. tekee sitä mieli. söin vähäsen ruisleipää tuossa viikonloppuna. nyt alan taas syömään sitä. harvoin syön vaaleaa leipää. ruisleipä on parempi.
paras itse asiassa. nyt en aijo herkutella viiteen päivään. vasta sitten taas kun alkaa viikonloppu. koitan liikkua paljon tällä viikolla. yritän käydä joka päivä lenkillä. se on mun tämän viikon tavoite. ja koitan syödä hyvin taas. niin jaksan.
saa sitten nähdä koska mulle iskee sitten taas tuo neuroottisuus.
sekin saattaa tulla ihan koska vaan. mutta. olen tottunut siihenkin.
välillä on sekin ja välillä ei. mutta. tästä on tulossa ihan mukava päivä. aijon olla positiivinen.

poikaystävän luona :)Lauantai 11.07.2015 12:15

lähdin sittenkin lomille jo eilenä. olen poikaystävän luona.
porukat toi mut tänne niin poikaystävän ei tarvinut hakea mua töitten jälkeen. heräsin noin puolituntia sitten. söin ruisleipää äsken.
nyt ajattelin kirjoittaa blogia. eilenä olin aika paljon koneella.
katsoin taas tabletilla noita sarjoja. aijon tänään taas katsoa. animeakin katsoin eilenä. pitää tänään taas katsoa.
kävin eilenä kaupassa. rahaa meni jotain 33 euroa. ostin ruokaa ja siideriä. poikaystävälle ostin yllätykseksi six packin päärynä siideriä ja suklaa donitsin. poikaystävä tykkäsi. ja poikasytävä oli ostanut mullekkin suklaata. ihana mies :)
sain eilenä maksettua taas laskuja. tilillä on kivasti rahaa vielä. selviän tämän kuun. eilenä en syönyt paljon mitään. oli taas se olen nälässä päivä. eli näännytin itseäni. sitä mulla ei ole ollut pitkään aikaan. paitsi eilenä. tänään yritän syödä vähän enemmän. ostin mikro ruokaa ja kana hampurilaisen. kana hampurilaisen syön huomenna.
ostin itselle tosiaan yhden karpalo lonkeron ja pari rekorderlig sidukkaa. juon ne tänään illalla. ajattelin valvoa tänään. eilenä olin niin väsynyt niin menin jo kahdeksan jälkeen nukkumaan.
nukuin aika monta tuntia. saa nähdä tuleeko tänään nukuttua taas päikkärit. voi olla mahdollista. en yhtään ihmettele.
nukun aina tosi paljon. mutta. muuten on hyvä fiilis tänään. mukavaa olla taas lomilla. onkohan tää nyt kuudes viikonloppu putkeen kun olen lomilla. ohjaajat ei ole vielä valittanut siitä. mutta kyllä n ihan varmasti alkaa jossain vaiheessa valittamaan.
no katsoo jos vaikka seuraavan viikonlopun olisi vaikka sitten siellä.
ellen halua taas lomille. mun kaverit ei lähtenyt lomille.
näen taas parasta kaveria sunnuntaina. illalla.
käydään varmaan poikaystävän kanssa tänään taas kaupassa. mä haluasin kovasti sipsii. pitää katsoa jos vaikka ostaisi.
ranch sipsejä mun tekee taas mieli. ostin eilenä tosin tuc suola keksejä mutta mun vaan tekee mieli enemmän sipsii.
otin mun koulutyttö asun mukaan. laitan sen päälle kun harrastetaan seksiä poikaystävän kanssa.
alushousuja en aijo laittaa päälle. ne olisi hieman tiellä.
pitää katsoa mitä ruokaa tehdään tänään. jotain helppoa ja nopeaa. syön sitten hyvin taas kun alan juomaan tuossa illalla. en viitsi juoda tyhjään mahaan. juon nyt tällä hetkellä mansikka limua. poikaystävä oli ostanut. tosi hyvää. maistuu vähän siideriltä.
pitää taas katsoa noi uudet anime sarjat mitä oli tullut anime ultimaan taas eilenä. hyvä vaan että alkaa taas noi uudet sarjat :) on jotain katsottavaa sitten taas. katsoin eilenä lemmen viemää tuolla mun tabletilla. ihan kiva oli sillä katsoa se. mulla on toi dna matka tv. se on tosi hyvä. pystyy tallentamaan ohjelmia.
ja voi katsoa ne myöhemmin. huomenna tulee toi the affair sarja taas. pitää laittaa se jakso tallennukseen. katson sen sitten ensi viikolla kun kerkeän.

perjantai :3Perjantai 10.07.2015 08:31

perjantai. en ole menossa vielä lomille. katsoo jos huomenna vaikka menisi. eilenä oli ihan mukava päivä. kävin psykologin luona.
juteltiin mitä mulle kuuluu, alkoholin käytöstä, poikaystävästä,
harrastuksista, kavereista.. kaikenlaista. oli mukava juttu tuokio.
sitten me toivottettiin hyvät jatkot. ei enää nähdä. ensi kerralla näen sitten sen uuden psykologin. mulla on aika 14 päivä elokuuta.
perjantaina kello yksi. onneksi sinne on vielä yli kuukausi.
meillä oli eilenä toiminta tunti. pelattiin mölkkyä pihalla.
en voittanut. tulin toiseksi. mutta oli ihan kiva pelata.
eilenä katsoin tosi paljon animea. löysin taas pari uutta sarjaa mitä alan katsomaan. nyt ei katsominen lopu kesken. ajattelin tänään taas katsoa jotain sarjaa. ajattelin mennä lenkille tänään illalla.
ruoan jälkeen. eilenä en käynyt koska luulin että ukkonen tulee.
olin taas eilenä kaverin luona katsomassa lemmen viemää.
näemme varmaan taas tänään kun en ole vielä menossa lomille. näen tänään myös parasta kaveria.
ihan mukava päivä tänään tiedossa. on jotain tekemistä.
kiva kun aurinko paistaa. olen syönyt hyvin. ruoka on maistunut.
tajusin eilenä että mun pitää hakea lisää apteekista noita rauhottavia. mun oma ohjaaja sanoi mulle siitä jokin aikaa sitten. en vaan ole muistanut hakea. en ole syönyt nyt rauhottavia aikoihin.
mikä on hyvä juttu. mulla on ollut nyt hyvä kausi. tajusin etten ole itkenyt taas vähään aikaan. saa nähdä koska taas sitten itken.
varmaan taas kohta. mulla ei ole myöskään ollut vähään aikaan noita psykoottisia kohtauksia. mikä on vaan hyvä.
mutta niitä tulee kyllä vielä tulevaisuudessa. siitä olen varma. nyt vaan nautin siitä että mulla menee hyvin tällä hetkellä.
elän päivän kerrallaan. kohta pitää ottaa taas aamulääkkeet. ja on aamupala. alkaa olla taas nälkä. ensi kuussa mulla on semmoiset verikokeet, etten saa aamulla syödä tai juoda. sitten mulla on myös toi sydän filmi. ne ottaa myös sen. onneksi sinne on vielä aikaa.
olin vasta hetki sitten verikokeissa. muistin eilenä sanoa psykologille että uusii tuon leponex lääkkeen. saan sitä sitten taas kun alkaa loppumaan. mutta nyt ei ainakaan heti lopu.
ja on taas myös noita e-pillereitä.
mulla ei ole nyt aamulla mitään ohjelmaa. yleensä meillä on ollut perjantai aamuisin toi naisten ryhmä, mutta se on nyt kesä tauolla.
jatkuu syksyllä. olen varmaan koneella tämän aamun. paja olisi taas yhden aikaan ja se on vapaaehtoinen. sinne ei ole pakko mennä. en tiedä vielä että menenkö. fiiliksen mukaan.
jos lähden lomille huomenna, niin ajattelin juoda pari siideriä taas. mun tekee taas kauheasti mieli. johtuu varmaan siitä kun on niin lämmin. no katsoo sen sitten huomenna. pitää ostaa myös suklaata ja ehkä sipsiä. herkuttelen taas viikonloppuna.
olen menossa varmaan taas poikaystävän luokse. poikaystävä ei mennyt tänään töihin koska sillä on selkä kipeänä.
sanoin sille että sen pitää nyt vaan levätä eikä tehdä mitään äkki liikkeitä. pitää taas maksaa noita laskuja. sain eilenä taas uuden laskun. onneksi tässä kuussa tulee vielä rahaa. niin saa senkin maksettua. mulle pitäisi tulla rahaa tuossa 23 päivä tätä kuuta. saan sen vähän yli sata euroa. onneksi mun rahat on aina riittänyt noihin. laskuihin. ja on jäänyt sen jälkeen käyttö rahaa.
onneksi mun raha asiat on hyvin. ja että saan kelalta sitä rahaa.
kannattaa olla hullu. saa rahaa helposti.
toivoisin etten olisi sairas mutta mulla on tämmöine elämä. ja olen hyväksynyt sen. päivä kerrallaan eletään. onneksi mulla on rakkaat kaverit ja poikaystävä. niiden avulla jaksan päivästä toiseen.
kuulen ja näen niitä joka päivä. se on ihan hyvä että on ni ohjaajat niin niiltä voi aina kysyä jotain jos on jokin ongelma. ja niiden kanssa pystyy juttelemaan jos tarvii.
ne saa yölläkin kiinni jos tulee jokin hätä.
pitää vaan soittaa niille. pitää taas kohta tiskata. on taas kertynyt kahvi kuppi vuori. pitää sitten laittaa taas kämppä kuntoon huomenna jos menen lomille. on sitten taas siistiä.
kun palaa takaisin. pitää käydä taas pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on tällä hetkellä sitä rahaa. en ole muutamaan päivään käynyt katsomassa. siellä on varmasti ihan kivasti vielä. aijon seuraavaksi hankkia moottoripyörä takin ja blu ray soittimen.
toi edellinen dvd soitin tekee jo kuolemaa. aijon ottaa mun säästöistä rahaa niin pystyn hankkimaan noi jutut. varmaan käydään poikaystävän kanssa katsomassa sitä takkia.
varmaan siihen menee ainakin se sata euroa tai enemmän. no otan säästöistä sen pari sataa niin sen pitäisi riitää siihen takkiin. ja blu ray soitin varmaan maksaa sen alle sata euroa. pitää katsoa että minkä hintaisen hankkii. onhan tässä vielä aikaa miettiä ja ihmetellä.
varmaan tuossa ensi kuussa sitten hankin ne. tai voi olla että tässäkin kuussa. sen näkee sitten. se takki on varmasti hieno minkä sitten hankin. eikä tule helposti kylmä kun on moottoripyörän kyydissä. ja jos kaatuu niin se takki suojaa jotenkin.

uudet anime sarjat :3Torstai 09.07.2015 07:34

se on torstai. huomenna on perjantai. en vielä tiedä lähdenkö lomille. se selviää huomenna. eilenä oli ihan mukava päivä. paja tunnilla oltiin yhdessä ilmais konsertissa. raaka aine niminen bändi soitti.
oli ihan ok musaa. meidän ei tarvinut olla koko aikaa siellä.
parhaan kaverin kanssa kuuntelin sitä. sen jälkeen menin käymään apteekissa. hain leponexit ja e-pillerit. e-pillereihin meni se 41 euroo.
mutta nyt mulla on sitten niitä taas kolmeksi kuukaudeksi. ei tarvi ihan heti hakea. eilenä lueskelin taas mangaa tabletilla. ja aloin katsomaan uusia anime sarjoja mitä on tullut. löysin muutaman hyvän mitä alan sitten seuraamaan. tänään on psykologi. kello yksi.
toivon todella että ei sataisi vettä ja eikä ole ukkosta kun kävelen sinne.
no sen näkee sitten millainen ilma on. tänään on myös toiminta tunti. en tiedä että mitä tehdään mutta kyllä sekin sitten selviää.
on jonkin verran ohjelmaa tänään. ja tänään on siivous päivä. alan kohta siivoamaan kun olen eka kirjoittanut tämän blogin. pitää taas tiskata. mulla on kiva tiski vuori.
olo ja fiilis on ihan hyvä. nukuin hyvin viime yön. nukahdin eilenä heti yhdeksän aikaan. olin taas parhaan kaverin luona illalla.
skypetin myös poikaystävän kanssa. nyt pystyttiin juttelemaan kunnolla. parina viime päivänä ei keretty oikeen juttelemaan koska poikaystävällä oli muita menoja. en mennyt eilenä illalla lenkille koska satoi vettä. enkä varmaan mene tänään. tulee nyt lenkki heitettyä kun menee sinne psykologin luokse. tapaan nyt sen viimeisen kerran ennen kun vaihtuu uusi. täytyy toivottaa sille hyvät jatkot. sitten mulle tulee se uusi psykologi.
onneksi käyn psykologilla vaan kerran kuussa. menee onneksi nyt ihan hyvin niin ei ole tarvinut käydä useammin.
aijon olla positiivinen tänään. nauttia päivästä. paisti jos ukkonen tulee niin siitä en tykkää yhtään. ruoka on maistunut edelleen. eilenä meillä oli kalaa ruokana ja makkara keittoa. oli ihan hyvää.
saa nähdä mitä on tänään ruokana.
mutta. nyt on ainakin taas lääkkeitä joksikin ajaksi.
pitää tänään taas katsoa tabletilla noita uusia manga sarjoja mitä voisi lukea. löysin eilenä pari uutta sarjaa.
tänään voisi taas lukea. kun on nyt aikaa ihan kivasti.
pitäisi katsoa noista vanhoista anime lehdistä että löytyisikö niistä jotain mielenkiintoisia sarjoja. mitkä etsin sitten tuolla tabletilla.
huomasin että mulle on kertynyt aika kiva anime lehti kasa.
olen kerännyt sitä lehteä ihan alusta alkaen.
olen harrastanut animea ja mangaa jo 13 vuotta. ensimmäinen manga kirja oli ranma 1 osa. siitä se harrastus sitten lähti.
manga kirjoja on kertynyt aika kivasti. nyt sain kerättyä kaikki mirai nikki mangat mitkä tuli suomeksi.
haluaisin alkaa taas keräämään mangaa oikeen kunnolla. nyt on ollut vähän taukoa tuosta keräilystä. mutta siitä olen tyytyväinen että sain kerättyä kaikki ranma mangat ja dragon ball mangat.
siinä meni muutama vuosi kun sai ne kaikki ostettua.
ja ostelin myös siinä samalla muita sarjoja. katson animet nykyään tuolta anime ultimasta. sieltä on aika hyvä katsoa.
uudet anime sarjat mitä aloin nyt katsomaan ovat: "jitsu wa watashi wa", "Monster musume no iru nichijou","sore ga seiyuu". ne vaikutti ihan mielenkiintoisilta. varmaan löydän vielä lisää sarjoja mitä alan katsomaan. nyt olen taas innostunut katsomaan animea :)
katson varmaan tänään taas jotakin. ja käyn katsomassa onko anime ultimaan tullut taas lisää uusia sarjoja. huomasin että uusin ore monogatari jakso on tullut. se pitää katsoa.
se on yksi mun lempi animeista. onneksi se sarja jatkuu vielä jonkin aikaa. niitä jaksoja tulee noin 24 vai olikohan se 25 jaksoa. mutta. kumminkin. alkaa olla taas nälkä. aamupala on tuossa tunnin päästä.
kerkeää hyvin siivoamaan. aloitan kohta. tiskaan ensin ja sitten alan imuroimaan. vessakin pitää pestä. mun keittiön pöytä on aika siisti.
pölytkin pitää pyyhkiä. ohjaajat tulee katsomaan myöhemmin aina että miten olen siivonnut ja meneekö se läpi.
parhaani yritän siivota. sitten ei tarvi siivota viikkoon taas.
join äsken ison kupin mustaa kahvia. olen hereillä.
kahvia on vielä jonkin verran jäljellä. ei vielä lopu.
teetä pitää juoda taas tässä myöhemmin aamulla. pitää laittaa musaa soimaan kun alan siivoamaan. kivempi siivota.
mutta ihan ok päivä tänään. toivon ettei ukkonen tule.