IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Paljon suklaata. :)Lauantai 15.02.2020 08:32

Eilenä oli ihan paras päivä pitkään aikaan. Viettää aikaa kavereiden kanssa ystävänpäivänä. Näin eilen myös poikaystävää. Ostin sille viinapullon ystävänpäivä lahjaksi. Mä sain taas poikaystävältä lahjaksi Sydän Geisha suklaarasian. Sekä kismet patukan. Kavereilta sain suklaata myös. Nyt sitä on paljon. No syö niitä sitten pikkuhiljaa.
Nukuin eilen tunnin päikkärit, Oli mukavaa taas nukkua. Varmaan tänään taas nukun päikkäreitä. Nyt mulla on taas tosi hyvä olo.
Mikään ei nyt onneksi silleen ahdista. Olen huomannut että harhojakaan ei ole ollut pitkään aikaan. Mikä on vaan hyvä asia.
Rauhottavia en ole syönyt pitkään aikaan. Mulla menee nyt hyvin ja mä nautin siitä. Tänään taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa.
Katsomme putouksen. Aijon ottaa iltalääkkeet myöhemmin niin jaksaa valvoa. Tänään putous jaksossa hahmot ovat big brother talossa.
Varmasti hauska jakso! Saa taas kunnon naurut. Eilinen salkkari jakson loppu vähän mietitytti. Mitä siinä kirjeessä oli kun Gunnar luki sen?
No maanantaina sitten taas näkee mitä salkkareissa taas tapahtuu.
Sain eilen laskun hammaslääkäristä. Noin 37 euroa. Olin suuhygienistillä alku kuusta. No onneks ei sentään lasku ollut 50 euroa. Menen taas hammaslääkäriin maaliskuussa. 12 päivä. Paikkaavat hampaan. Onneksi mä pääsen sen hammaslääkärin luokse mikä mulla on nyt aina ollut kun olen käynyt hammaslääkärissä. Voin sanoa että se on ollut paras hammaslääkäri. Paras kaverikin on käynyt sen luona. Mutta nyt en mieti mitään hammaslääkäri juttuja. Tänään aijon katsella netflixiä.
Sarjoja ja leffoja mitä siellä on. Samalla syön sipsiä mitä ostin eilen.
Limua mulla on vielä muutama tölkki. Join eilen yhden coca cola tölkin. Tänään aijon juoda toisen. Samalla kun katson putousta.
Mutta. Tänään on ihana kiireetön päivä. Aijon vaan olla ja nauttia.
Menen ehkä lenkille iltapäivällä. Tänään soitellaan sitten poikaystävän kanssa. Että miten sillä menee.
Sillä on varmasti ollut hauskaa. Ikävä on sitä. No näemme taas ensi viikolla. Olen menossa varmaan sen luokse viikonlopuksi.
Ensi viikko menee varmaan taas äkkiä. Nää viikot on menneet nopeasti. Nyt on melkein kevät. Ihanaa. Valoa on enemmän.
Illat ei ole enää niin pimeitä. Kohta on lämmin taas. Sekä kesä.
Odotan kesää kovasti. Kyllä se sieltä tulee.

Ystävänpäivä! :)Perjantai 14.02.2020 08:04

Ihanaa. Ystävänpäivä! Pääsee tänään kunnolla viettämään kavereiden kanssa aikaa tänään. Näen myös vielä poikaystävää tänään illalla. Ihan paras päivä! Tänään menen illalla parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Katsomme salkkarit ja possen. Posse on varmasti hyvä taas. Kunnon naurut kun sitä katsoo. Käyn tänään kaupoilla ja alkossa. Alkosta ostan poikaystävälle ystävänpäivä lahjan. Viinapullon. Se saa sitten sitä juoda sen kavereiden kanssa. Poikaystävä menee viettämään viikonloppua sen äijä kavereiden luokse. Tekee ihan hyvää sille. Muutenkin maiseman vaihdos tekee hyvää. Mä en ole oikeastaan menossa viikonloppuna mihinkään paitsi lenkille viikonloppuna. Niin ja kavereiden luokse mitkä on mun naapureita.
Aijon viettää rennon viikonlopun. Netflix ja sohva. Nukun taas päikkäreitä jos nukuttaa. Herkuttelen viikonloppuna sipsillä ja dipillä. Juon coca colaa. Odotan jo kovasti putous jaksoa. Huomenna se tulee.
Mutta onneksi posse tulee ennen sitä. Salkkarit on mennyt mun mielestä aika mielenkiintoiseen suuntaan. Eilisen jakson loppu oli aika jännä. Mitäköhän se Sabrina on taas keksinyt? No tänään on pakko katsoa salkkarit taas. Ehkä se tänään selviää mitä tapahtuu.
Ajattelin laittaa mekon päälle tänään kun on ystävänpäivä. Mulla on semmoinen kiva pitkä mekko missä on hihat. Olen ostanut sen mekon Gina tricot liikkeestä. Maksoi vaan 10 euroa. Se mekko oli silloin alennuksessa kun ostin sen. On ollut hyvässä käytössä.
Yksi mun lempi mekoista. Odotan jo kesää kovasti niin pääsee sitten käyttämään kunnolla mekkoja kun on lämmin. Mulla on muutama kiva mekko mitä aijon käyttää kesällä mutta aijon ostaa lisää sitten kesällä. Jos vaikka löytyy halvalla jostakin. Tai sitten ostan kalliita mekkoja. Rahaa on niin voi shoppailla niitä. Ostan kesällä myös lisää toppeja ja t-paitoja. Niitä tarvitsee aina. Shoppailu on yksi mun lempi harrastus. Shoppailen aina silloin jos mä löydän jotain kivaa.
Oli se kallista tai halpaa. Haaveena on edelleen uusi Guess laukku.
Ehkä saan sen ostettua joku päivä. Voisi alkaa säästämään siihen.
Niin ja mun pitää alkaa myös säästämään seuraavaan desuconiin ja laiva reissuun mikä tehdään kavereiden kanssa kesällä.
Heinäkuussa suunniteltiin että lähetään sitten laivalle.
Tulee varmasti kiva laivareissu taas niin kuin viimeksi. Biletetään koko yö lavalla. Tanssitaan ja juodaan. Ihan parasta!
Mutta. Nyt perjantai musat soimaan ja nauttimaan ystävänpäivästä.
Tulee paras perjantai päivä pitkästä aikaan.

Huomenna ystävänpäivä :)Torstai 13.02.2020 08:13

Huomenna on ystävänpäivä. Vietän huomisen päivän rakkaiden kavereiden kanssa. Olen jo ostanut kavereille ystävänpäivä suklaat.
Sekä kortit. Poikaystävälle pitää keksiä joku ystävänpäivä juttu. Näen vielä poikaystävän huomenna ennen kun se lähtee reissuun. Eilenä oli yllättävän hyvä päivä. Kaikki meni vaan hyvin. Olin eilenä salilla taas ja oli hyvät treenit. Mun tavoite on päästä 65 kiloon. Nyt tällä hetkellä painan sen 70 kiloa. Vielä viisi kiloa pitäisi saada pois. No jos se ei onnistu niin ei se haittaa. Olen nyt joka tapauksessa normaalipainoinen. Paino tuskin nousee tästä enää ylös päin. Olen jättänyt sokerin kokonaan pois. Mä en syö viikolla ollenkaan mitään sokeri juttuja eikä mun edes tee mieli. No viikonloppuisin tulee aina juotua limua tai siideriä. Mutta se ei vaikuta mun painoon yhtään.
Paino pysyy samana. Kannattaa liikkua ja syödä terveellisesti. Mulla se ainakin toimii. Olen huomannut salilla että mun tekee mieli tehdä koko ajan kyykkyjä. Tykkään tehdä niitä koska ne onnistuu multa. Ennen piti harjoitella niitä niin nyt mä osaan. Helposti menee. Nyt kun viikonloppu on tulossa, niin ajattelin vähän herkutella. Limua mun ei tarvitse ostaa koska mulla on vielä muutama tölkki colaa. Sipsiä ja dippiä pitää ostaa. Sulaata mulla jo on. En aijo viikonloppuna miettiä yhtään kaloreita.
Sitten viikonlopun jälkeen taas kunnolla kuntoilemaan ja liikkumaan.
Jee. Posse tulee taas huomenna ja lauantaina putous.
Katsomme ne parhaan kaverin kanssa viikonloppuna. On jotain mitä katsoa. Putous on varmasti hauska taas. Saa nyt nähdä kuka hahmo seuraavaksi tippuu. Tänään mulla on taas siivouspäivä.
Lakanat pitää pestä taas ja ajattelin myös pestä nuo mun pyyhkeet.
Nekin on hyvä pestä välillä. Kunnon siivousmusat soimaan. Mukavampi siivota. Mutta. Huomista päivää odotan kovasti.
Pääsee kavereiden kanssa viettämään aikaa. Tulee mukava perjantai päivä. Olla rakkaiden kavereiden kanssa. Mikäs sen parempaa. Nyt nautitaan elämästä. Tulee myös rento viikonloppu. Ei tarvitse oikeastaa mennä mihinkään. Voi vaan olla sohvalla.
Sekä katsoa netflixiä. Mulla on paljon katsottavaa. Monta sarjaa mitä seurata ja leffoja.

Eilenä vitutti.Keskiviikko 12.02.2020 08:00

Eiilinen päivä oli todella ärsyttävä. Kaikki vaan ärsytti ja vitutti. No olo helpottui kun pääsin purkamaan paineita sählyssä. Oli hyvät pelit ja mä tein neljä maalia. Pelasimme sen puolisen tuntia. Siinä sai juosta kunnolla pallon perässä. Loppu ilta meni sitten ihan mukavasti. Olin parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit ja moderni perhettä. Sitten menin nukkumaan. Tosi hyvin nukutti viime yönä.
Heräsin tuossa hetki sitten. Tänään ajattelin vähän järjestellä kämppää kun on aikaa sekä siivota. Illalla olen menossa salille taas.
Kaverin kanssa. Treenit on illalla. Tulee varmasti hyvät treenit.
Poikaystävä on lähdössä viikonloppuna reissuun niin vietän sitten aikaa kavereiden kanssa. Parhaan kaverin kanssa katsomme possen ja putouksen. Mietin jos toisen kaverin kanssa mentäisiin ulos syömään. Pitää kysyä haluaako. Viikonloppuna aijon varmaan vaan katsoa netflixiä koska sinne on tullut nyt paljon uusia sarjoja niin on katsottavaa. Löysi ainakin kolme sarjaa mitä alan katsomaan. Niin ja leffoja voisi katsoa myös. Mulla on niitä listalla aika monta mitä en ole vielä katsonut. Ei tule tylsää viikonloppuna. Aijon myös lenkkeillä viikonloppuna jos on hyvä sää. No luulen että tästä päivästä tulee parempi kun eilisestä päivästä. Nyt on aika rauhallinen olo.
Mikään ei nyt ärsytä. Mulla on hyvä aamu nyt. Ei ole kiire minnekkään.
Ajattelin kohta kuunnella vähän musiikkia jos se piristäisi mieltä. Jotain hyvää musiikkia. Mietin että alkaisin syömään puuroa joka päivä. Käyn kaupassa tänään niin ostan sitä. Kunnon kaurapuuroa.
Aijon aina syödä sitä joka aamu. Tekee vaan hyvää vatsalle.
Pitää myös aika hyvin nälän poissa. Myös se on hyvä välipala.
Ajattelin syödä sitä aina ennen sählypelejä. Jaksaa kunnolla pelata.
Puuro ei ole onneksi kamalan kallista vaan aika halpaa.
Eikä se ihan heti lopu kesken. Suosittelen. Aijon tänään ottaa käyttöön sen mun uuden kahvinkeittimen. Vedet pitää vaan keittää siitä läpi. Siitä tulikin mieleen että kahvia pitää ostaa tänään kaupasta. Hyvä että nyt muistin. Kulta katriinaa. Paras kahvi.
Mun mielestä. Laskuja voisi maksaa nyt tässä aamulla kun on aikaa.
Nyt kun olen koneella. Teen niin. On sitten osa laskuista maksettu.
Ensi viikolla tulee taas rahaa kelalta. Takuueläke. On sitten rahaa taas. Pärjää sillä. Mutta. Nyt alan nauttimaan tästä hyvästä olosta mikä mulla on nyt. Tästä tulee hyvä päivä.
Mikään ei nyt vituta tai ärsytä. Innolla menen salille sitten illalla.
Tekee vaan hyvää kropalle ja mielelle.

Oli kivaa juhlia!Maanantai 10.02.2020 07:34

VIetettiin mukavat synttärit poikaystävän kanssa. Poikaystävä osti mulle yhden kinuskikakun mikä sitten syötiin. Oli todella hyvää kakkua!
Tulihan siinä sitten perjantai iltana juotua. Vähän pääryäviiniä ja siideriä. Katseltiin animeleffoja perjantai iltana. Siinä se perjantai ilta sitten meni. En muista mihin aikaan me mentiin sitten nukkumaan. Lauantaina heräsin vähän ennen yhtätoista. Tehtiin ruokaa. Spagettia. sekä jauhelihakastiketta. Oli todella hyvää. En ollut taas vähään aikaan syönyt sitä. Lauantaina katsottiin taas yksi leffa. Syötiin suklaata ja sipsiä dipin kanssa samalla.
Saunottiin myös lauantai iltana. Oli hyvät löylyt. Saunajuomana mulla oli jaffaa. Oli ihanaa päästä kunnon puusaunaan pitkästä aikaan. Voin sanoa että poikaystävällä on ihan paras sauna. Saunomme aina kun olen hänen luonaan. Eilenä katsoin sen putouksen katsomosta. Oli kyllä ihan paras. Parasta oli kun munamies esiintyi siinä.
Odotan innolla seuraavaa jaksoa missä ne ovat sitten big brother talossa. Varmasti hauska! Katsomme sen jakson sitten parhaan kaverin kanssa. Vietän seuraavaa launatai iltaa hänen kanssaan.
Olen melkein katsonut kaikki voice of finland jaksot. Yksi jakso on katsomatta. Katson sen kun tulee hyvä hetki. Ai niin ja talent suomi jakso pitää myös katsoa. Varmaan siinä jaksossa on paljon yllätyksiä. Tänään jaa taas lääkkeet dosettiin. Nyt on leponexia mitä kävin hakemassa viime viikolla. Mulla menee sitä aina 200mg.
On ollut sopiva määrä. Ei ole joutunut nostamaan sitä ylös päin.
Alkuun mä söin 150mg mutta sitä sitten nostettiin yhdessä vaiheessa siihen 200. Voin sanoa että on tosi vahva lääke. Aina kun sen ottaa iltaisin, niin se lääke alkaa rentouttaa ja auttaa nukkumiseen. Se on hyvä että se lääke pistää nukuttamaan niin nukkuu. Ennen mä jouduin syömään unilääkkeitä ennen kun aloin käyttämään leponexia. En ole syönyt nyt unilääkkeitä moneen vuoteen. Mikä on vaan hyvä juttu. Tänään taas illalla salille. Tekee ihan hyvää sen herkuttelun jälkeen mitä oli viikonloppuna.
kaloreita kuluttamaan. Päätin etten nyt juo taas viiniä vähään aikaan. Mikä tekee ihan hyvää kun ei juo sitä.
Siideriä tulee juotua paljon useammin. Mun lempi siiderit on päärynäsiideri ja rekorderlig mansikka-lime. Juon melkein aina noita.
Siideri ja viini aina menee mulla. En juo ollenkaan mitään viinoja koska mä tiedän että niistä tulee todella huono olo.
Poikaystävä juo aina viinaa. Paras kaveri juo taas aina kaljaa.
Mä en tykkää kaljasta. Tai No. Kännissä kyllä tulee juotua jos sitä on tarjolla. Myönnän.

Tänään juhlitaan.Perjantai 07.02.2020 08:40

Perjantai päivä on koittanut. Olen koko viikon odottanut tätä päivää.
Tänään juhlin mun synttäreitä vähän poikaystävän kanssa. Käydään ostamassa yksi juustokakku lidlistä. Siinä on mun synttärikakku.
Alkosta käyn hakemassa vähän viiniä. Päärynäviiniä. Yksi pullo. Sen kanssa juon vähän siideriä. Muutaman siiderin. Ihan mukavaa juoda taas pitkästä aikaan. En ole juonut kuukauteen. Hyvä olo on ollut edelleen. Ei ole ahdistanut yhtään. Eilen oli mukava päivä. Aurinko paistoi melkein koko päivän. Ihanaa kun on valoisaa. On enemmän pirteämpi. Sekä on enemmän energiaa. Olen lähdössä vasta illalla poikaystävän luokse. Se hakee mut kun se pääsee töistä. Joskus siinä viiden aikoihin pääsen lähtemään. Olen melkein pakannut kaikki.
Loput pakkaan kohta. Otan mun kannettavan ja tabletin mukaan. Voin katsoa animea ja tv sarjoja netflixistä. Aijon nyt vaan sitten nauttia tästä päivästä. Saa vähän kakkua ja viiniä. Varmaan saunotaan tänään illalla. Ihanaa päästä kunnon puusaunaan. Poikaystävällä on hyvä kunnon puusauna. Tulee hyvät löylyt. Kävin eilen apteekissa hakemassa leponex lääkkeet. Nyt on sitäkin lääkettä sitten taas.
Ei lopu ihan heti. Kohta alan kuunnella musiikkia mistä tulee hyvä perjantai fiilis päälle. Nyt mä nautin elämästä enkä aijo murehtia mistään. Mulla ei ole edes onneksi mitään murheita. Kaikki on itseasiassa aika hyvin. Mulla on hyvä tasapaino. Aijon siitä pitää kiinni. Aijon nukkua viikonloppuna pitkään, Ihanaa nukkua koska olen herännyt melkein joka aamu aikaisin.
Nukun myös ehkä päikkäreitä. Mukavaa nukkua poikaystävän sängyssä koska se on iso sänky. Tänään ajattelin mennä tokmannille kuluttamaan aikaa. Ehkä ostan sieltä jotain jos löytyy jotain kivaa. Tänään on tullut taas rahaa kelalta.
Pystyy hyvin ostamaan viikonloppu ruoat ja juomat. Suklaata ajattelin ostaa ja syödä sitä sitten vaikka huomenna.
Mutta. Nyt nauttimaan tästä päivästä!
Huomenna alkaa taas viikonloppu. Olen taas pitkästä aikaan menossa poikaystävän luokse. Päästään viettämään kunnolla aikaa toistemme kanssa. Tajusin etten ole juonut vähän yli kuukauteen. Mutta huomenna mä ajattelin taas juoda pitkästä aikaa. Käyn alkosta ostamassa taas vähän päärynäviiniä. Sekä juon siideriä. Poikaystäväkin varmaan juo myös. Huomenna tarjoan ruoat taas. Itselle ainakin otan kebabia ja poikaystävä ottaa varmaan pizzan. Saan taas kelalta rahaa huomenna niin on rahaa sitten juomiin ja ruokiin. Tulee kiva perjantai ilta. Alan kohta taas siivoamaan. Kirjoitan eka blogin niin sitten sen jälkeen. Pyykit pitää kohta viedä myös.
Sitä on taas kertynyt kiva määrä. No mulla on hyvin aikaa aamupäivällä pestä ne. Nyt on muutenkin hyvä fiilis päällä. Johtuu varmaan siitä että alkaa viikonloppu. Kaverit lähtee myös viikonlopuksi jonnekkin.
Lähdemme taas kaikki. Ai niin käyn apteekissa tänään hakemassa ne leponexit. Ettei vaan unohdu. On sitten lääkettä taas. Hyvin olen nyt taas elänyt tämän mun sairauden kanssa. On ollut paljon hyviä päiviä. Olen onnellinen niin se on tärkeintä. Olen hyväksynyt itseni semmoisena kuin olen. Voin sanoa että skitsofrenia ei ole mikään kiva sairaus mutta sen kanssa pystyy elämään. Harhoja mulla ei ole ollut taas pitkään aikaan. En ole nyt nähnyt mitään hahmoja.
Se on vaan hyvä juttu. Masennusta mulla ei ole onneksi ollenkaan.
Syön masennuslääkettä myös ja se auttaa mua paljon.
Se myös auttaa ahdistukseen. Syön jonkin verran lääkkeitä ja se on vaan hyvä että ne auttaa. Liikunta auttaa tosi paljon myös.
Liikunta auttaa mulla ehkäisemään masennusta. Se on vaan hyvä ettei jää sohvan pohjalle. Eilen oli taas hyvät salitreenit.
Tuli tosi hyvä olo sen jälkeen. Sain todella hyvin nukuttua viime yönä. Mä heräsin tänään puoli kahdeksan. Nyt on aamukahvit juotu.
Join tosi vahvaa kahvia. No ainakin olen nyt hereillä ja valmiina siivoamaan. Voisin alkaa jo pikkuhiljaa pakkailemaan viikonlopun kamat. On sitten valmiina kun lähtee huomenna poikaystävän luokse. Odotan innolla että näen hänet. Ikävä on ollut kova.
Katsellaan viikonloppuna taas leffoja netflixistä.
Sinne oli tullut muutama animeleffa. Ne varmaan sitten katsomme.
Ai niin posse tulee huomenna ja putous lauantaina.
Katson ne sitten jossain vaiheessa katsomosta. Sitten kun kerkiää.
Niin ja voice of finland jaksot pitää myös katsoa mitkä on tullut.
Tykkään siitäkin ohjelmasta. Hyviä biisejä laulaa ne laulajat.

Kevät lähestyy.Keskiviikko 05.02.2020 08:29

Viikko on sujunut tähän asti tosi hyvin. Päivä kerallaan elänyt tätä elämää. Ei ole ahdistanut yhtään. Mikä on vaan hyvä juttu. On taas hyvin kaikki asiat. Eilen olin pelaamassa taas sählyä sählyryhmässä.
Mun joukkue hävisi tällä kertaa mutta hyvät oli pelit. Pelattiin se puolisen tuntia. Paras kaveri oli toisessa joukkueessa.
Tänään taas olen menossa salille illalla kaverin kanssa. Nyt on taas intoa mennä salille treenaamaan. Tulee hyvät treenit. Paino on taas tippunut puolitoista kiloa. Mikä on hyvä juttu. Olen nyt laihtunut vuoden aikana 6 kiloa. Se on paljon. Yhdessä vaiheessa mä lihoin, mutta nyt kun on alkanut paljon liikkumaan niin painokin on alkanut tippumaan.
Sekä jättänyt kokonaan sokerin pois. No viikonloppuisin tulee syöytyä suklaata missä on sokeria ja juotua limua. Mutta se ei vaikuta mun painoon yhtään. Kulutan ne kaikki kalorit aina sitten salilla.
Viikonlopun jälkeen. Olin hammaslääkäri tarkastuksessa viime maanantaina. Joutuvat paikkamaan yhden ylähampaan. Seuraava aika on sitten maaliskuussa. 12 päivä. Onneksi pääsen tutun hammaslääkärin luokse taas joka on hoitanut mun hampaita viime aikoina. Mä en pelkää ollenkaan hammaslääkäriä. Mulle on tehty ihan kaikki. Ollut oikomishoidot, poistettu kaikki viisauden hampaat, revitty yksi tulehtunut hammas..paikattu reikiä. Siis ihan kaikki.
Olen selvinnyt vaikka mistä. Ai niin mä kävin viime sunnuntaina tokmannilla. Lahjakortin käytin David merkkisiin legginseihin.
Maksoivat juuri sen 20 euroa. Kiva löytö. Ostin samalla lisää sukkia ja hammastahnaa. Nyt on taas ehjiä sukkia. Apteekissa pitää varmaan käydä tällä viikolla. Leponex lääke alkaa taas olla loppu.
Käyn huomenna viimeistään apteekissa. On sitten sitä lääkettä taas.
Verikokeet on taas mulla tämän kuun lopussa.
Sain sen ajan. Kevät alkaa lähestyä mikä on aivan ihanaa. Alkaa olla enemmän valoa illalla. Ei ole enää niin pimeää. Odotan kesää kovasti. Sitten kun kesä taas tulee niin menen shoppailemaan heti kesävaatteita. Uusia toppeja ja t-paitoja mä ainakin tarvitsen. Ostan ne varmaan sitten cubukselta. Siellä ainakin myydään kivoja toppeja. Paljon eri värejä. Mekkoja aijon ostaa jos löytyy jotain kivoja. Ehkä ostan pitkästä aikaan taas jonkun kivan kesälaukun.
Semmoisen pirteän värisen mihin mahtuu kaikki.
Haaveilen edelleen sitä uutta Guess laukkua. Pitää vaikka alkaa pikkuhiljaa myös siihen säästämään. Saa sen sitten joskus taas hankittua. Viime Guess laukun ostin laivalta. Muutama vuosi sitten. On vielä hyvässä kunnossa se laukku. Se on punaisen värinen.
Mutta. Tästä tulee hyvä päivä. Nautin nyt siitä että on hyvä olla.
Innolla sitten salille illalla.
Putous jakso oli eilen hauska. Katsottiin se kaverin kanssa. Tuli hyvät naurut. Menin sitten putouksen jälkeen nukkumaan. Nukuin tosi hyvin viime yönä. Heti kun menin sänkyyn niin nukahdin samantien.
Poikaystävä tuli eilen käymään sittenkin. Käytiin subit hakemassa subwaysta. Poikaystävä tarjosi Tällä kertaa. Katsottiin pari animeleffaa. Olivat ihan hyviä. Nyt netflixiin on alkanut tulla animeleffoja.
Mikä on ihan kiva niin on sitten taas katsottavaa. Ajattelin taas tänään katsoa animea kun mulla on hyvin aikaa tänään. Alan taas katsomaan yhtä uutta sarjaa mikä on tullut. En ole vielä kerennyt käymään tokmannilla. Mutta tänään voisin mennä. Käyttämään sen lahjakortin.
Katsoo mitä sillä sitten hankkii. Ehkä ne uudet rintaliivit. Käyn vaikka sitten iltapäivällä tokmannilla kun on aikaa. Nyt olen aamupäivän kotosalla. Pitää katsoa joutuuko menemään apteekkiin ensi viikolla.
Pitää taas hakea leponexia. No nythän mä saan taas sitä kun kävin verikokeissa viime perjantaina. No kun jakaa huomenna lääkkeet dosettiin niin näkee pitääkö hakea lääkettä. Nyt mua ei ole ahdistanut. Ollut vaan vähän väsynyt olo. Toivon että jaksan hyvin sitten ensi viikon. Päivä kerrallaan. Niin selviän ihan varmasti viikosta.
Huomenna on menen taas salille illalla. Tekee ihan hyvää viikonlopun jälkeen. Pääsee vähän liikkeelle. Nyt kuntoilen kunnolla ensi viikolla.
Niin hyvin kun vaan pystyy. Paino pysyy aika hyvin sitten kurissa.
Olen normaalipainoinen onneksi. Aijon olla niin jatkossakin.
Olen aika hyvin päässyt sokerista eroon. No limua tulee juotua vaan viikonloppuisin. Muuten viikolla en syö yhtään mitään sokeria.
Syön vaan normaalia ruokaa ja juon vettä, teetä ja kahvia.
En lisää yhtään sokeria noihin juomiin. Kahvin juon aina mustana.
Joka aamu. Juon paljon vihreää teetä kahvin sijasta. Mutta se aamukahvi on se pakollinen. Mutta. Hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa ensi viikon. Nyt on paljon energiaa taas.
Uskon että tulee hyvä viikko. Aijon vaan ajatella positiivisesti.
Toivon että ensi viikon selviän ilman rauhottavia.
Ettei niitä nyt joudu syömään. Katsotaan miten käy. Mutta nyt en mieti noita asioita. Aijon vaan keskittyä tähän päivään.
Tästä tulee mukava rento päivä.
Eilinen posse jakso oli aika hauska. Odotan seuraavaa jaksoa innolla.
Tänään tulee taas putous. Katsomme sen kaverin kanssa. Varmasti hauska taas. Joku hahmoista tippuu tänään. Saa nähdä kuka.
Mä niin odotan että alkaa taas Rantabaari sarja telkasta taas.
Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Tosi hyvä. Kaverit katsoo sitä myös. Siinä sarjassa on tosi hyviä hahmoja. Sekä siinä sarjassa tapahtuu paljon. Niin kuin salkkareissa. Eilinen päivä meni ihan kivasti.
Oli vähän kyllä väsynyt olo. Se varmaan ihan johtui siitä kun jouduin syömään rauhottavia silloin yksi päivä. Nyt toivon etten joudu vähään aikaan syömään taas rauhottavia. Joudun aina ottamaan niitä kun alkaa pahasti ahdistaa tai harhat iskee. Luulen että viikonloppu menee ihan kivasti. Nyt saa vaan olla ja lepään nyt samalla. Ajattelin varmaan tänään mennä lenkille. Niin ja voisin käydä tokmannilla koska mulla on se 20 euron lahjakortti sinne. Sain sen kaverilta synttärilahjaksi.
Oli kyllä kiva lahja. Ehkä käytän sen lahjakortin uusiin rintaliiveihin.
Rintaliivejä ei ole koskaan liikaa. Tokmannilla myydään yhtä kivaa rintaliivimallia mikä sopii hyvin minulle. Olen nyt kaikki mun rintaliivit ostanut aina tokmannilta. Suosittelen. Kävin eilen nostamassa pankkiautomaatilta sen 20 euroa desucon säästöön.
Tästä tää säästäminen alkaa. Ihan varmasti saan kivan summan säästettyä desuconiin. Ajattelin aina alku kuusta nostaa nyt aina sen 20 euroa. Silloin tulee kelalta aina kivasti rahaa.
Katsoo jos vaikka enemmänkin nostaa sitten säästöön. Mutta nyt alkuun se 20 euroa. Mitäköhän sitä tekisi nyt aamupäivän? Mun tekee mieli mennä vielä nukkumaan. Nukun jos nukuttaa.
Poikaystävä ei ole tulossa nyt käymään koska sillä on muuta menoa.
No ei se mitään mä vietän mun kaverin kanssa tänään aikaa.
Ihme on tapahtunut. Ulkona on lunta! Nyt se talvi sitten tuli.
Ihan kiva niin on vähän valoisampaa. Kevät alkaa myös lähestyä.
Alkaa olla enemmän valoa illalla. Mikä on vaan hyvä.
Ei ole enää pimeää ja synkkää. Kesää odotan kovasti.
Silloin on kaikkea kivaa tiedossa: Desucon, laivareissu kavereiden kanssa heinäkuussa. On jotain mitä odottaa! Hyvin on nyt monta kuukautta aikaa säästää rahaa noihin juttuihin.'